wantone Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Mετα απο πρπ 3 χρονια κατοχης του MacBook Pro 13 Retina early 15 (το αγορασα ομως τελος 2016) αποφασισα να εγκαταστησω το Καταλινα. Ειχα το λειτουργικο που ειχε οταν το πηρα. Ειναι καλη ιδεα να αναβαθμιζουμε το λειτουργικο? Πχ τωρα εχασα τα Ελληνικα. Πως προσθετω την επιπλεον γλωσσα? Λογικα θα ειναι και ποιο αργο. Αλλα βλεπω μερικες αλλαγες προς το ποιο συνθετο. Και καποια μπαγκς πχ επιλεγω να δω κατι ορους iCloud και δεν βγαινουν. Τι εμπηρειες εχετε?
gian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μήπως να προσπαθήσεις να ξαναπεράσεις το λειτουργικό από την αρχή δηλ. clean install. Κράτα όμως ένα backup τα αρχεία σου. Οδηγίες εδώ. Η ελληνική γλώσσα προστίθεται μέσα από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Εμένα σε μηχάνημα MBP του 16 αναβάθμιση από το Mojave σε Catalina έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν έχασα καμιά από τις ρυθμίσεις μου. Εσύ από ποια version του MacOS Χ πήγες σε Catalina;
aris_rom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εγώ σε mbp13tb του 18 από Mojave σε catalina χωρίς clean install δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Και οι γλώσσες και γενικότερα όλες οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες με πριν. Επίσης δεν έχω αντιμετωπίσει έως τώρα κάποιο πρόβλημα, bug, glitch κλπ. Βέβαια χθες το απόγευμα το πέρασα οπότε και η χρήση με το Catalina δεν είναι και η μεγαλύτερη αλλά έως τώρα κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάλι καλά κιόλας καθώς είχα λίγο θορυβηθεί από σχόλια στο ίντερνετ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από aris_rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα