Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο διάστημα λόγω ανεργίας και κακών οικονομικών περνάω μεγάλη περίοδο άγχους,που μεταφράζεται σε δυσκολία να κοιμηθώ,σχεδόν μόνιμη ταχυκαρδία και κακή διάθεση.Διαβάζω ότι αυτό το χρόνιο στρες,μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες,ακόμα και καρκίνο.Έχετε να μου προτείνετε κανέναν τρόπο (εκτός από χάπια φυσικά) που να ηρεμεί τον οργανισμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γυμναστικη

ζεστο μπανιο

βαλεριανα/χαμομηλη

να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν

βολτα κοντα σε θαλασσα/φυση

ψυχολογος

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Donovan είπε

Το τελευταίο διάστημα λόγω ανεργίας και κακών οικονομικών περνάω μεγάλη περίοδο άγχους,που μεταφράζεται σε δυσκολία να κοιμηθώ,σχεδόν μόνιμη ταχυκαρδία και κακή διάθεση.Διαβάζω ότι αυτό το χρόνιο στρες,μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες,ακόμα και καρκίνο.Έχετε να μου προτείνετε κανέναν τρόπο (εκτός από χάπια φυσικά) που να ηρεμεί τον οργανισμό;

Βαλεριανα τσαγακι πριν πέσεις για ύπνο φίλος, (επίσης τιλιο και χαμομήλι βοηθάνε)

Είναι όλα στο μυαλό μας. Ανασυγκροτησου, βαλε τα δυνατά σου και θεσε μικρους, πραγματοποιήσιμους, βραχυχρονιους στοχους.

Επιμορφωσου, διαβασε (δωρεάν μεσω ιντερνετ), κυνηγα οτι δουλεια σου κατσει για να μην εισαι αεργος, γιατι η απραγια ειναι οτι χειροτερο για μυαλο και σωμα και πανω από ολα να εισαι αισιοδοξος οτι ερχονται καλύτερες μέρες!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταναστευση σε 3κοσμικη χωρα ωστε να αισθανθεις αρχοντας....μολις ισιωσεις πισω ξανα

Ημουν στη θεση σου και πηγα αγιους σαραντα σαν συμβουλος επενδυσεων...οσοι ειχαν οικονομιες φοβοντουσαν το καθεστως και μου ανεθεσαν να τα επενδυσω σε  αμοιβαια και μετοχες. Απο προμηθειες και μερισματα σε 2 χρονια ισιωσα ζω χωρις οικονομικο αγχος εχω τα απαραιτητα με το παραπανω και κοινωνικα ειμαι περιζητητος...μου λειπει η πατριδα τριπολη σαν μονιμη βαση ομως.

Επεξ/σία από ELTASSOS
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...