Προς το περιεχόμενο

F&U FLS32216H

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μήπως κανείς φωτογραφίες της; Μόνο κανα δυο promo βρίσκω στο διαδίκτυο. Επίσης, γνώμη από καποιον που να την έχει, να ρωτήσω κανα δυο πραγματακια;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε

προβληματικες όπως λεει ο τυπος και δεν τις φτιαχνουν….. 

Σε αυτά τα χρήματα, κάνε προτάσεις. Full HD απαραίτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν εχεις λεφτα για brand name αυτή θα σε καλυψει τα ιδια λεφτα κανει και τις φτιαχνουν στο service  αν χαλασουν… ;) και εχουν καλυτερη εικονα από τις f&u …. αν εχεις λεφτα παρε lg h Samsung και καθαρισες  https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3dΤηλεοράσεις%2ctvs%3binches+range%3d32+inches%3bproduct%3d2726068

Επεξ/σία από kiriakos500
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε

αν δεν εχεις λεφτα για brand name αυτή θα σε καλυψει τα ιδια λεφτα κανει και τις φτιαχνουν στο service  αν χαλασουν… ;) και εχουν καλυτερη εικονα από τις f&u …. αν εχεις λεφτα παρε lg h Samsung και καθαρισες  https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3dΤηλεοράσεις%2ctvs%3binches+range%3d32+inches%3bproduct%3d2726068

Όχι turbo-x. Μου έχουν καεί 4 προιόντα τους ανά τα χρόνια, και η χειριστη αντιμετώπιση  Άλλη πρόταση;

Samsung, LG, δε με ενδιαφέρουν. Δεν την θέλω για μένα, δεν βλέπω τηλεόραση, παρακολουθώ 4κ περιεχόμενο σε αντίστοιχο μόνιτορ υπολογιστή. Είναι καθαρά για μέση χρήση οικογένειας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexxkidd31 είπε

Όχι turbo-x. Μου έχουν καεί 4 προιόντα τους ανά τα χρόνια, και η χειριστη αντιμετώπιση  Άλλη πρόταση;

Samsung, LG, δε με ενδιαφέρουν. Δεν την θέλω για μένα, δεν βλέπω τηλεόραση, παρακολουθώ 4κ περιεχόμενο σε αντίστοιχο μόνιτορ υπολογιστή. Είναι καθαρά για μέση χρήση οικογένειας

εμενα ακριβως  τα ιδια με fu  τοτε βαλε λεφτα παρα πανω και παρε λτζι η σαμσουνκ …. :) ;) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε

εμενα ακριβως  τα ιδια με fu  τοτε βαλε λεφτα παρα πανω και παρε λτζι η σαμσουνκ …. :) ;) 

Ευχαριστώ, αλλά όπως είπα, πάνω από 170-180€ δεν παίζει.

Εσύ έχεις αυτή την turbo-x; Αν ναι, dnla υποστηρίζει; Επίσης, CEC χειρισμό το χειριστήριο του; Αρχεία hevc (βασικό, όλη μου η βιβλιοθήκη πια έχει μετατραπεί σε h265)

Δημοσ.

δες τη υποστιριζει η fu αυτή που ζητας πρωτα και μετα δες την turbox  ποσταρα  ...αν και ότι και να υποστιριζει η fu από τι στιγμη που σε γραφει ο αντιπρωσωπος  της fu  στο service όπως λεει κ ο τυπος στο video όλα τα αλλα δεν εχουν σημασια … ;) 

• Confused 1
Δημοσ.

Η εμπειρία μου με την FLS32217H:

3 φορές μετά από novasports και ΕΡΤ sports, μου έχει βγάλει σαν σκιά που τρεμοπαιζει, το πλαίσιο αθλητικών γεγονότων, σε άλλα κανάλια για 5 ώρες. Μιλησα με το service την 1η φορα και μου ειπαν να το βιντεοσκοπησω, αφου ειναι κατι προσωρινο. Και που το εστειλα τη 2η, μονο ακουσα συμβουλες του τυπου να αλλαξω θυρα hdmi και να αποσυνδεσω τον αποκωδικοποιητη οταν μου το κανει, σαν πειραμα. Άλλαξα hdmi θύρα, αλλά μου το ξανακανε με formula1 στην ερτ. Επίσης μου είπαν να μιλησω με τη νοβα γιατι μαλλον αυτη ειναι το προβλημα! Συγκρατηθηκα και δεν γελασα και απαντησα οτι εχω βαλει κι αλλες τηλεορασεις στον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη, ποτε καμια δεν ειχε τετοιο θεμα και οτι μαλλον εχει θεμα ποιοτητας η τηλεοραση. Πάντως επειδή είναι προσωρινό πρόβλημα, δεν έχει νόημα να τη στείλω στο σέρβις τους, παρόλο που είδαν το βίντεο με το πρόβλημα! Γενικοτερα ο τεχνικος προτεινε ο,τι αλλο, εκτος απο το να τους τη στειλω και με ενα υφος σαν να ειμαι λιγο απατεωνας αν καταλαβα καλα. Επισης μου ανεφερε οτι δεν εχει εμφανιστει ποτε τετοιο προβλημα σε αυτη την τηλεοραση, λες και αυτο ειναι κριτηριο. Άσε που είναι μοντέλο του 2019 νομιζω.

Ναι είναι vfm, δείχνει ωραία, έχει καλές γωνίες θέασης, με το wifi comple, android mirroring, κτλ και είναι πολύ οικονομική. Εγώ πάντως δεν τη συνιστώ, γιατι μάλλον πρόκειται για κακή ποιότητα, εκτός κι αν έτυχε η δική μου. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πρόβλημα στην 5η μέρα λειτουργίας. Αν όμως σε περιορίζει το οικονομικό σου όπως εγώ, μόνο αυτή είναι να πάρεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...