DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Sony Mdr-1AM2 122 ευρώ τελική σε μαύρο ή ασημί χρωμα στο Amazon.fr Ελλάδα από 168 ευρώ το μαύρο και 249 συν μεταφορικά το ασημί (προφανώς η τιμη εθναι τσιμπημένη αλλά η χαμηλότερη τιμή και των δύο ήταν τα 140 ευρώ) Idealo.de από 149 ευρώ συν μεταφορικά. Στο αγγλικό ακόμη ακριβότερα. Πολυ καλές κριτικές βλέπω, ας μας πουν οι γνώστες αν και πόσο αξίζει. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 3
paparockas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Τα εχω απτον απριλιο ιδια τιμη, ειχα ανοιξει και θεμα, τα εχω κουμπωμενα με το balanced καλωδιο που εχουν απο μαμα πανω στο Fiio K3 dac που εχει 2,5 jack balanced, δεν ειναι κατι τρελο εχει τονισμενο μπασο (γνωστο sound signature για sony) αλλα δεν τα παιρνεις για audio mix κλπ αλλα για το ποσο ελαφρια ειναι εκει δεν πιανονται οτι πιο ανετο εχω δοκιμασει, ηχος τιμιος αλλα αν επρεπε να διαλεξω ενα σετ μονο θα πηγαινα στα fidelio με λιγα λεφτα παραπανω, εκει παιζεις σε αλλη λιγκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα