venuets Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Θελω να κανω αγορα 2 κινητων 1 για μενα και ενα για φιλο με ενδιαφερει σιγουρα να εχει καλη καμερα ! budget για το ενα max 300 και για το αλλο 250 κοιταω παντα αμεσα διαθεσιμα! να ειναι τουλαχιστον 64gb και 4gb ραμ γενικα εχω δει καποιες συσκευες αλλα θα ηθελα γνωμες γενικα συσκευες που εχω δει ειναι η παρακατω Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Mi 9T Xiaomi Mi 9 Lite Samsung Galaxy A70 Dual Xiaomi Mi A3
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτη επιλογή για κάτω από 200€ Α3 με Android one, αν θες miui Mi9 lite, Mi9t πολύ δυνατά και τα δύο. Το note 8 pro το αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι. (mediatek) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από chios
MakisCE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 καλή λίστα.. για μένα (που είμαι και Amoled fan) η σειρά (φθηνοτέρο->ακριβότερο) είναι Mi A3, Mi 9 Lite, Mi 9T το Α70 μου αρέσει τρομερά η οθόνη, αλλά θεωρητικά έχει αδύναμο επεξεργαστή, και μάλλον μέτρια/κακή κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα