Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά ,

Εχω κολλήσει και μου φαίνεται αυτο που σκέφτομαι δεν γίνεται !!

Ερώτηση λοιπών : Φευγει καλώδιο utp απο μια θύρα lan του μοντεμ/ρουτερ μου κουμπώνει σε power line στην πρίζα, απο το δεύτερο power line παίρνω το utp και το βάζω σε switch για να μπορέσω μέσο ethernet να συνδέσω 4 συσκευές . Εχω την εντύπωση οτι δεν θα μπορέσουν να πάρουν ip οι συσκευές με αυτον τον τρόπο !!  

Τι λέτε ρε παιδιά ? το έχει δοκιμάσει κανείς ? 

Προσπαθώ με κάποιον τρόπο να απενεργοποιήσω τουλάχιστον 4 συσκευές που δουλεύουν μέσο wi-fi στο σπίτι ( smart tv , tv box κτλ)      

Δημοσ.

Ά ωραία ρε παιδιά,  θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι το μεσημέρι. Φαντάζομαι θα θέλει στατική ip όπου μπορώ τουλάχιστον. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Ά ωραία ρε παιδιά,  θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι το μεσημέρι. Φαντάζομαι θα θέλει στατική ip όπου μπορώ τουλάχιστον. 

Θα παίξει, δεν χρειάζεται στατική ip.

• Like 1
Δημοσ.

Για ρίξε καμιά ενημέρωση συνονόματε γιατί θέλω κι εγώ να μεταφέρω σε 2η tv σήμα HDMI μέσω UTP που κουμπώνει σε PLC

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppanos7 είπε

Για ρίξε καμιά ενημέρωση συνονόματε γιατί θέλω κι εγώ να μεταφέρω σε 2η tv σήμα HDMI μέσω UTP που κουμπώνει σε PLC

Αδερφέ μου έχει κάτσει μια στραβή στην δουλειά και δουλεύω 13 ώρες την ημέρα,  απεβίωσε κάποιος συνάδελφος και δεν έχουν βρει νέο αντικαταστάτη. Όπως καταλαβαίνεις είμαι σμπαράλια ολημερίς! 

Θα προσπαθήσω σήμερα ή αύριο να το κάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...