Etherovamon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Γεια σε όλους. Για κάποιο λόγο, δε θέλω να εγκαταστήσω το official desktop messenger. Αυτό θα το εμπιστευόσασταν; Με μπερδεύει λίγο το virus total...
jimmy213 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προτείνω να μείνεις μακριά απ' το συγκεκριμένο (δεν ακούγονταν και τα καλύτερα γι' αυτό). Να βάλεις το Caprine. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω μείνει ευχαριστημένος. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από jimmy213 2
Etherovamon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Προτείνω να μείνεις μακριά απ' το συγκεκριμένο (δεν ακούγονταν και τα καλύτερα γι' αυτό). Να βάλεις το Caprine. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω μείνει ευχαριστημένος. Εκτός του caprine, υπάρχει άλλο αξιόπιστο;
jimmy213 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Etherovamon είπε Εκτός του caprine, υπάρχει άλλο αξιόπιστο; Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο.
tempes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εγώ χρησιμοποιώ το όπερα και έχω συνδέσει το messenger του φεισμπουκ με του όπερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα