man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ 4/20 ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ? ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
christakos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Τι σχέση έχει ο στρατός με το επίδομα ενοικίου; Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.
man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 εισαι σιγουρος ? γιατι στο κεα στο κοβουν
christakos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, man22 είπε εισαι σιγουρος ? γιατι στο κεα στο κοβουν Το Κεα στο κόβουν; Που το διάβασες αυτό; Το επίδομα ΟΑΕΔ κόβεται, το ΚΕΑ όχι. Έχω διαβάσει τον οδηγό εξ ολοκλήρου.
man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 εισαι σιγουρος? 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Το Κεα στο κόβουν; Που το διάβασες αυτό; Το επίδομα ΟΑΕΔ κόβεται, το ΚΕΑ όχι. Έχω διαβάσει τον οδηγό εξ ολοκλήρου. εισαι σιγουρος?
christakos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Αφήνω τον πίνακα εδώ. Πολίτης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Μπορεί να αιτηθεί για το ΚΕΑ; Οι πολίτες που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση ΚΕΑ που υποβάλλει το νοικοκυριό. Άρα αν δικαιούσαι μόνος σου το ΚΕΑ(ενοικίαση/παραχώρηση σπιτιού), δε διακόπτεται.
man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 σε ευχαριστω πολυ πως εγω νομιζω οτι κοβεται δε ξερω ισως το ειχα μπερδεψει με το οτι απαγορευεται να το δωσουν σε φοιτητες κατω των 25 ετων,θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα αν ξερεις 1/10 μου ανανεωθηκε αυτοματα η αιτηση επιδοματος ενοικιου για ακομα 6 μηνες το θεμα ειναι οτι εγω εχω αλλαξει σπιτι απο τοτε που εκανα την αιτηση δε μπορω να καταλαβω πως δεν το βρηκαν εχω κανει και λυση μισθωτηριο ,πως ανανεωσαν την αιτηση μηπως να παω να κανω νεα αιτηση με το νεο μισθωτηριο του νεου σπιτιου?
christakos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δεν κόβεται τίποτα. Το ΚΕΑ έχει σκοπό να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια. Ένας φαντάρος ο οποίος έχει νοικιάσει σπίτι με 150 ευρώ και δεν έχει επαφές με την οικογένεια του ή δεν έχει οικογένεια πως θα ζήσει; Ακραίο το σενάριο, αλλά υπαρκτό. Φυσικά και πρέπει να κάνεις νέα αίτηση, αφού ακυρώσεις την προηγούμενη.
man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν κόβεται τίποτα. Το ΚΕΑ έχει σκοπό να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια. Ένας φαντάρος ο οποίος έχει νοικιάσει σπίτι με 150 ευρώ και δεν έχει επαφές με την οικογένεια του ή δεν έχει οικογένεια πως θα ζήσει; Ακραίο το σενάριο, αλλά υπαρκτό. Φυσικά και πρέπει να κάνεις νέα αίτηση, αφού ακυρώσεις την προηγούμενη. 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Αφήνω τον πίνακα εδώ. Πολίτης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Μπορεί να αιτηθεί για το ΚΕΑ; Οι πολίτες που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση ΚΕΑ που υποβάλλει το νοικοκυριό. Άρα αν δικαιούσαι μόνος σου το ΚΕΑ(ενοικίαση/παραχώρηση σπιτιού), δε διακόπτεται. ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ...........ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ
christakos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δε θα πειράξεις την αίτηση του ΚΕΑ, αλλά του επιδόματος στέγασης. Αν κάποιος νοικιάσει το προηγούμενο σπίτι και πάει να υποβάλλει αίτηση, τι σκέφτεσαι οτι θα γίνει;
man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΓΥΑ ΔΛΔ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
christakos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, man22 είπε ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΓΥΑ ΔΛΔ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? Άρα είσαι τυχερός που ο επόμενος δεν έχει κάνει αίτηση. Δεν ξέρω τι συνέπειες έχει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε το δημόσιο να αξιώσει τα χρήματα του για το διάστημα που δεν έμενες εκεί.
man22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ναι αλλα εγω νοικιαζω ολο αυτο το διαστημα και μενω αλλου υπαρχει μισθωτηριο οφειλουν να το διασταυρωσουν δεν τους φταιω εγω
man22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΓΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΗΓΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ? ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?
christakos07 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, man22 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΓΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΗΓΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ? ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ? Tης φυλακής τα κάγκελα είναι για τους λεβέντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα