Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΟΝ 4/20 ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ? ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, man22 είπε

εισαι σιγουρος ? γιατι στο κεα στο κοβουν

Το Κεα στο κόβουν; Που το διάβασες αυτό; 

Το επίδομα ΟΑΕΔ κόβεται, το ΚΕΑ όχι. Έχω διαβάσει τον οδηγό εξ ολοκλήρου.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος?

1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Το Κεα στο κόβουν; Που το διάβασες αυτό; 

Το επίδομα ΟΑΕΔ κόβεται, το ΚΕΑ όχι. Έχω διαβάσει τον οδηγό εξ ολοκλήρου.

εισαι σιγουρος?

Δημοσ.

image.png.8bcbfa3bdb4f5124b88c6fcd069a5826.pngΑφήνω τον πίνακα εδώ.

Πολίτης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Μπορεί να αιτηθεί για το ΚΕΑ;

Οι πολίτες που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση ΚΕΑ που υποβάλλει το νοικοκυριό.

Άρα αν δικαιούσαι μόνος σου το ΚΕΑ(ενοικίαση/παραχώρηση σπιτιού), δε διακόπτεται.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ πως εγω νομιζω οτι κοβεται δε ξερω ισως το ειχα μπερδεψει με το οτι απαγορευεται να το δωσουν σε φοιτητες κατω των 25 ετων,θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα αν ξερεις 1/10 μου ανανεωθηκε αυτοματα η αιτηση επιδοματος ενοικιου για ακομα 6 μηνες το θεμα ειναι οτι εγω εχω αλλαξει σπιτι απο τοτε που εκανα την αιτηση δε μπορω να καταλαβω πως δεν το βρηκαν εχω κανει και λυση μισθωτηριο ,πως ανανεωσαν την αιτηση μηπως να παω να κανω νεα αιτηση με το νεο μισθωτηριο του νεου σπιτιου?

Δημοσ.

Δεν κόβεται τίποτα. Το ΚΕΑ έχει σκοπό να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια. Ένας φαντάρος ο οποίος έχει νοικιάσει σπίτι με 150 ευρώ και δεν έχει επαφές με την οικογένεια του ή δεν έχει οικογένεια πως θα ζήσει; Ακραίο το σενάριο, αλλά υπαρκτό.

Φυσικά και πρέπει να κάνεις νέα αίτηση, αφού ακυρώσεις την προηγούμενη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Δεν κόβεται τίποτα. Το ΚΕΑ έχει σκοπό να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια. Ένας φαντάρος ο οποίος έχει νοικιάσει σπίτι με 150 ευρώ και δεν έχει επαφές με την οικογένεια του ή δεν έχει οικογένεια πως θα ζήσει; Ακραίο το σενάριο, αλλά υπαρκτό.

Φυσικά και πρέπει να κάνεις νέα αίτηση, αφού ακυρώσεις την προηγούμενη.

1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Αφήνω τον πίνακα εδώ.

Πολίτης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Μπορεί να αιτηθεί για το ΚΕΑ;

Οι πολίτες που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση ΚΕΑ που υποβάλλει το νοικοκυριό.

Άρα αν δικαιούσαι μόνος σου το ΚΕΑ(ενοικίαση/παραχώρηση σπιτιού), δε διακόπτεται.

ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ...........ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ

Δημοσ.

Δε θα πειράξεις την αίτηση του ΚΕΑ, αλλά του επιδόματος στέγασης.

Αν κάποιος νοικιάσει το προηγούμενο σπίτι και πάει να υποβάλλει αίτηση, τι σκέφτεσαι οτι θα γίνει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, man22 είπε

ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΓΥΑ ΔΛΔ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ  , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

Άρα είσαι τυχερός που ο επόμενος δεν έχει κάνει αίτηση. 

Δεν ξέρω τι συνέπειες έχει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε το δημόσιο να αξιώσει τα χρήματα του για το διάστημα που δεν έμενες εκεί.

Δημοσ.

ναι αλλα εγω νοικιαζω ολο αυτο το διαστημα και μενω αλλου υπαρχει μισθωτηριο οφειλουν να το διασταυρωσουν δεν τους φταιω εγω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΓΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΗΓΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ? ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, man22 είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΓΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΗΓΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ? ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?

Tης φυλακής τα κάγκελα είναι για τους λεβέντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...