FKLDS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ισχύει για ολους τους λογαριασμούς, σε παλιούς πάντως περνάει, τόσο απο browser όσο και απο την εφαρμογή. Άγνωστο επισης μεχρι ποτε ισχύει (συνηθως το αλι το κραταει λιγες ωρες). Απλα γράφετε ως κωδικό στο πλαίσιο "promo code" τη λέξη OCTSALE. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από FKLDS 5 4
MessatsuRoku Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Ωραια ανακαλυψη! Περασε κανονικα σε εμενα, εκτωπη 1.74 ευρω
dimitrisp13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ευχαριστω περασε κανονικα σε κατι ακουστικα. μια χαρα
greekboy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 δεν πρεπει να ισχυει για ολους τους λογαριασμους. συνεχεια μου πεταει internet is not working ειτε απο κινητο ειτε απο pc. αν βαλω λαθος κωδικο μου λεει οτι δεν ειναι valid
inso107pm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μεχρι να προλαβω να πατησω την αγορα, τωρα βγαζει internet not working
Mr_Terror Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Παντως δεν πρεπει να ηταν για ολους ο κωδικος.Με το που αναρτηθηκε η προσφορα δοκιμασα και εβγαζε internet not working.
greed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Σας έκαναν αποστολή του αντικειμένου; Διότι το δικό μου ακόμα δεν έχει γίνει αποστολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα