likos_de Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Ποιος ο λόγος να πάρετε έναν Tracker και να πρέπει να δίνεται και 5ευρω τον μήνα πάγιο. Καλή η τιμή για 20ευρω τρακερ αλλά μπορεί κανείς να κάνει την ίδια δουλειά πολύ φθηνότερα. Αγοράζεις έναν gprs τρακερ από aliexpress στα ~15€ και παίρνεις μια κάρτα sim giffgaff από Αγγλία (ανανέωση ~12€) και δεν ασχολησε για έναν χρόνο. Συνολικό κόστος 27€ σε αντίθεση με αυτόν της Vodafone, 20 ο τρακερ και 45 τον χρόνο πάγιο σύνολο 65. Διαφορά 38ευρω για βενζίνες για την ίδια δουλειά. 2
eldim69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, likos_de είπε Ποιος ο λόγος να πάρετε έναν Tracker και να πρέπει να δίνεται και 5ευρω τον μήνα πάγιο. Καλή η τιμή για 20ευρω τρακερ αλλά μπορεί κανείς να κάνει την ίδια δουλειά πολύ φθηνότερα. Αγοράζεις έναν gprs τρακερ από aliexpress στα ~15€ και παίρνεις μια κάρτα sim giffgaff από Αγγλία (ανανέωση ~12€) και δεν ασχολησε για έναν χρόνο. Συνολικό κόστος 27€ σε αντίθεση με αυτόν της Vodafone, 20 ο τρακερ και 45 τον χρόνο πάγιο σύνολο 65. Διαφορά 38ευρω για βενζίνες για την ίδια δουλειά. Θέλεις να μας πεις σε πιο sim plan αναφέρεσαι, ενα link αν είναι εύκολο ; Ευχαριστώ
likos_de Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, eldim69 είπε Θέλεις να μας πεις σε πιο sim plan αναφέρεσαι, ενα link αν είναι εύκολο ; Ευχαριστώ Σε κανένα. Βάζεις την sim και χρεώνει 0.05 το mb. Τον μήνα ο τρακερ χρειάζεται 12-15mb για να αποθηκεύει το στίγμα στον server μέσω του GPS. Με 10 λίρες βγάζεις άνετα 12 μήνες χρήσης της κάρτας. Για να προλάβω μερικούς. Την συγκεκριμένη λύση δεν την βάζεις σε ακριβά αυτοκίνητα bmw η Mercedes αλλά το βάζεις ακόμα και σε κάποιο παλιό hyundai accent του '90 που αν το παρκάρεις σε δημόσιο δρόμο μπορεί να κλαπεί πολύ εύκολα και ας είναι τόσο παλιό. Γενικά τετοια χρήση για GPS δεν το κάνεις μόνο για την κλοπή. Αν πχ το αυτοκίνητο σου το χρησιμοποιεί το παιδί σου (νέος οδηγός) θες να ξέρεις που κινήται κτλ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χρειάζεσαι ένα Tracker στο αυτοκίνητο. Πλέον με το κόστος απόκτησης και χρήσης να είναι τόσο χαμηλό δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ παγιδεύσεις το όχημα σου με ένα GPS για διάφορους λόγους.
Doubt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, likos_de είπε Σε κανένα. Βάζεις την sim και χρεώνει 0.05 το mb. Τον μήνα ο τρακερ χρειάζεται 12-15mb για να αποθηκεύει το στίγμα στον server μέσω του GPS. Με 10 λίρες βγάζεις άνετα 12 μήνες χρήσης της κάρτας. Εγγλέζικη κάρτα στην Ελλάδα και θα κρατήσει 12 μήνες;; Είσαι σίγουρος;;
nikoskon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, likos_de είπε Ποιος ο λόγος να πάρετε έναν Tracker και να πρέπει να δίνεται και 5ευρω τον μήνα πάγιο. Καλή η τιμή για 20ευρω τρακερ αλλά μπορεί κανείς να κάνει την ίδια δουλειά πολύ φθηνότερα. Αγοράζεις έναν gprs τρακερ από aliexpress στα ~15€ και παίρνεις μια κάρτα sim giffgaff από Αγγλία (ανανέωση ~12€) και δεν ασχολησε για έναν χρόνο. Συνολικό κόστος 27€ σε αντίθεση με αυτόν της Vodafone, 20 ο τρακερ και 45 τον χρόνο πάγιο σύνολο 65. Διαφορά 38ευρω για βενζίνες για την ίδια δουλειά. Μα δεν είναι μόνο tracker! Διάβασε για την λειτουργία AutoSOS που έχει σε περίπτωση ατυχήματος. Για αυτήν και μόνο αξίζουν περισσότερο από 5€ το μήνα. 44 λεπτά πριν, likos_de είπε Σε κανένα. Βάζεις την sim και χρεώνει 0.05 το mb. Τον μήνα ο τρακερ χρειάζεται 12-15mb για να αποθηκεύει το στίγμα στον server μέσω του GPS. Με 10 λίρες βγάζεις άνετα 12 μήνες χρήσης της κάρτας. Για να προλάβω μερικούς. Την συγκεκριμένη λύση δεν την βάζεις σε ακριβά αυτοκίνητα bmw η Mercedes αλλά το βάζεις ακόμα και σε κάποιο παλιό hyundai accent του '90 που αν το παρκάρεις σε δημόσιο δρόμο μπορεί να κλαπεί πολύ εύκολα και ας είναι τόσο παλιό. Γενικά τετοια χρήση για GPS δεν το κάνεις μόνο για την κλοπή. Αν πχ το αυτοκίνητο σου το χρησιμοποιεί το παιδί σου (νέος οδηγός) θες να ξέρεις που κινήται κτλ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χρειάζεσαι ένα Tracker στο αυτοκίνητο. Πλέον με το κόστος απόκτησης και χρήσης να είναι τόσο χαμηλό δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ παγιδεύσεις το όχημα σου με ένα GPS για διάφορους λόγους. Και αν ξεμείνει από € η SIM σου τρως άκυρο. Ενώ εδώ σκας ένα τάληρο και είσαι worry free. Ταξίδεψε όλο τον κόσμο σε ένα μήνα με ένα 5€ για την χρήση data της ενσωματωμένης SIM. Common sense ρε συ... Για το αν την βάζεις σε ακριβά αυτοκίνητα αυτή τη συσκευή, τι να πω; Σαφώς και την χρησιμοποιείς σε όλα τα αυτοκίνητα μιας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και δεν αφορά κλοπή! Πόσες φορές θα το πούμε ρε 'σεις;! ΠΟΥΘΕΝΑ στο https://eshop.v.vodafone.com/gr/v-auto δεν αναφέρεται στο V-Auto ως αντικλεπτικό γιατί ΔΕΝ είναι! Α ρε παιδιά, τζάμπα γράφετε και δεν διαβάζετε τι υπηρεσίες παρέχει ένα προϊόν. Έχετε ταυτίσει τους GPS tracker με αντικλεπτικά συστήματα. Why??? Why???? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από nikoskon 1
likos_de Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Doubt είπε Εγγλέζικη κάρτα στην Ελλάδα και θα κρατήσει 12 μήνες;; Είσαι σίγουρος;; Δουλεύει για 12 μήνες αλλά δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο. Χρεώνεσαι βάση των flat τιμών που υπάρχουν. 2 λεπτά πριν, nikoskon είπε Μα δεν είναι μόνο tracker! Διάβασε για την λειτουργία AutoSOS που έχει σε περίπτωση ατυχήματος. Για αυτήν και μόνο αξίζουν περισσότερο από 5€ το μήνα. Και αν ξεμείνει από € η SIM σου τρως άκυρο. Ενώ εδώ σκας ένα τάληρο και είσαι worry free. Ταξίδεψε όλο τον κόσμο σε ένα μήνα με ένα 5€ για την χρήση data της ενσωματωμένης SIM. Common sense ρε συ... Για το αν την βάζεις σε ακριβά αυτοκίνητα αυτή τη συσκευή, τι να πω; Σαφώς και την χρησιμοποιείς σε όλα τα αυτοκίνητα μιας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και δεν αφορά κλοπή! Πόσες φορές θα το πούμε ρε 'σεις;! ΠΟΥΘΕΝΑ στο https://eshop.v.vodafone.com/gr/v-auto δεν αναφέρεται στο V-Auto ως αντικλεπτικό γιατί ΔΕΝ είναι! Α ρε παιδιά, τζάμπα γράφετε και δεν διαβάζετε τι υπηρεσίες παρέχει ένα προϊόν. Έχετε ταυτίσει τους GPS tracker με αντικλεπτικά συστήματα. Why??? Why???? Ο καθένας διαλέγει ανάλογα με την τσέπη του και όσο μπορεί να αντέξει. Για κάποιους 5€ τον μήνα ναι είναι πολλά όταν έχει και άλλα πάγια έξοδα τον μήνα που συνεχώς αυξάνονται. Την sim την παρακολουθεις πολύ εύκολα μέσω της εφαρμογής σε λογαριασμό όπως κάνεις και σε κάθε καρτοκινητο. Που είναι το δύσκολο σε αυτό? Αν ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο τα 5ευρω τον μήνα δεν είναι πολλά για σένα που έχεις χρήματα οπότε δεν είναι λύση για σένα το φθηνό τρακερ. Τον τρακερ όσοι τον βάζουν το κάνουν περισσότερο για την κλοπή του οχήματος! Η Vodafone δεν λέει για αντικλεπτικό αφού δεν το πουλάει για αυτόν τον λόγο. Η Vodafone πουλάει την ΥΠΗΡΕΣΊΑ περισσότερο από το Tracker so... Αν σας κλέψουν το αμάξι που έχει τρακερ και πάτε στην αστυνομία ξέρετε τι θα σας πουν? Η αστυνομία δεν θα πάει καρφί στο στίγμα να το βρει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Εγώ που ρώτησα αυτό έμαθα πάντως Ξαναδιαβάστε τι γράφω για να καταλάβετε όσοι μπορείτε τουλάχιστον. Δεν είναι συναγερμός είναι τρακερ που κάνει και για άλλες δουλειές πέρα από το να βρεις το όχημα σου σε περίπτωση κλοπής. Να το γράψω και αγγλικά? 3
nikoskon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, likos_de είπε Δουλεύει για 12 μήνες αλλά δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο. Χρεώνεσαι βάση των flat τιμών που υπάρχουν. Ο καθένας διαλέγει ανάλογα με την τσέπη του και όσο μπορεί να αντέξει. Για κάποιους 5€ τον μήνα ναι είναι πολλά όταν έχει και άλλα πάγια έξοδα τον μήνα που συνεχώς αυξάνονται. Την sim την παρακολουθεις πολύ εύκολα μέσω της εφαρμογής σε λογαριασμό όπως κάνεις και σε κάθε καρτοκινητο. Με το V-auto δεν σε νοιάζουν € και ΜB υπόλοιπα κλπ. 5€ και αράζεις. Που είναι το δύσκολο σε αυτό? Αν ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο τα 5ευρω τον μήνα δεν είναι πολλά για σένα που έχεις χρήματα οπότε δεν είναι λύση για σένα το φθηνό τρακερ. Αφενός μεν δεν ανέφερα κάτι για κανενός την τσέπη, αφετέρου δε το V-auto είναι μια φθηνή συσκευή. Τον τρακερ όσοι τον βάζουν το κάνουν περισσότερο για την κλοπή του οχήματος! Η Vodafone δεν λέει για αντικλεπτικό αφού δεν το πουλάει για αυτόν τον λόγο. Η Vodafone πουλάει την ΥΠΗΡΕΣΊΑ περισσότερο από το Tracker so... Αν σας κλέψουν το αμάξι που έχει τρακερ και πάτε στην αστυνομία ξέρετε τι θα σας πουν? Η αστυνομία δεν θα πάει καρφί στο στίγμα να το βρει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Εγώ που ρώτησα αυτό έμαθα πάντως Βρε συ, πάλι με σε κλοπές αναφέρεσαι;! Βρε, γιατί δεν διαβάζεις πριν απαντήσεις; Ξαναδιαβάστε τι γράφω για να καταλάβετε όσοι μπορείτε τουλάχιστον. Δεν είναι συναγερμός είναι τρακερ που κάνει και για άλλες δουλειές πέρα από το να βρεις το όχημα σου σε περίπτωση κλοπής. Να το γράψω και αγγλικά? Αυτό λέμε από την πρώτη σελίδα, αλλά τα παραδείγματα σου αντιφάσκουν λίγο. Οι απαντήσεις μου με κόκκινο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από nikoskon
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, likos_de είπε Σε κανένα. Βάζεις την sim και χρεώνει 0.05 το mb. Τον μήνα ο τρακερ χρειάζεται 12-15mb για να αποθηκεύει το στίγμα στον server μέσω του GPS. Με 10 λίρες βγάζεις άνετα 12 μήνες χρήσης της κάρτας. Για να προλάβω μερικούς. Την συγκεκριμένη λύση δεν την βάζεις σε ακριβά αυτοκίνητα bmw η Mercedes αλλά το βάζεις ακόμα και σε κάποιο παλιό hyundai accent του '90 που αν το παρκάρεις σε δημόσιο δρόμο μπορεί να κλαπεί πολύ εύκολα και ας είναι τόσο παλιό. Γενικά τετοια χρήση για GPS δεν το κάνεις μόνο για την κλοπή. Αν πχ το αυτοκίνητο σου το χρησιμοποιεί το παιδί σου (νέος οδηγός) θες να ξέρεις που κινήται κτλ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χρειάζεσαι ένα Tracker στο αυτοκίνητο. Πλέον με το κόστος απόκτησης και χρήσης να είναι τόσο χαμηλό δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ παγιδεύσεις το όχημα σου με ένα GPS για διάφορους λόγους. Αν και off topic, μπορεις να μας δωσεις ενα λινκ με αυτη την καρτα απο την Αγγλία. 1
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Και κάποιος είχε πει και για άλλη παρόμοια sim. Όποιος έχει links και εναλλακτικές, ας τις μοιραστεί... Και nikoskon, είσαι παλιό και ενεργό μέλος και δε θέλω να ξεστόμισω ότι μπορεί να λειτουργείς με δόλο, αλλά νομίζω πως καταλάβαμε τις τοποθετήσεις σου και όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε. Νομίζω πως τη δουλειά σου την έκανες... Με όλη τη καλή και φιλική διάθεση, αν ήμουν στη θέση σου, θα πρότεινα στον εαυτό μου να αποσυρθεί από περαιτέρω εξηγήσεις... 1 1
kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την sim giffgaff εννοει αλλα θα αλλαξουν οι τιμες...οποτε παραμεινετε σε intertelecom(ζητηστε διπλη δρομολόγηση) ή καποια αλλη global sim/iot/m2m https://youtu.be/RtHBkP8nMhI Στο βιντεακι θα καταλαβετε οτι ηδη το κανουν εδω κ χρονια οι ασφαλιστικες (μαζευουν δεδομενα για καποιες βδομαδες/μιλια και σ προτεινουν εκπτωση). Το βασικοτερο ειναι οτι δεν κανει να χεις μονιμα πανω scanner/reader σε obd.. εκει τους αποζημιωσαν, εδω? Τελος αν μαζευει ή οχι δεδομενα οδηγησης η vodafone για λογαριασμο αλλης αγνωστο αλλα η συσκευη εχει ολα τα specs να το κανει;) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από kage
nikoskon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Και κάποιος είχε πει και για άλλη παρόμοια sim. Όποιος έχει links και εναλλακτικές, ας τις μοιραστεί... Και nikoskon, είσαι παλιό και ενεργό μέλος και δε θέλω να ξεστόμισω ότι μπορεί να λειτουργείς με δόλο, αλλά νομίζω πως καταλάβαμε τις τοποθετήσεις σου και όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε. Νομίζω πως τη δουλειά σου την έκανες... Με όλη τη καλή και φιλική διάθεση, αν ήμουν στη θέση σου, θα πρότεινα στον εαυτό μου να αποσυρθεί από περαιτέρω εξηγήσεις... Από τις απαντήσεις αντιλαμβάνομαι πως δεν έχει γίνει τίποτα αντιληπτό. Η παλαιότητα μου ως μέλος δεν νομίζω πως έχει σχέση. Όσον αφορά τον δόλο, μπορείς να πιστεύεις ό,τι σου αρέσει. 34 λεπτά πριν, kage είπε Την sim giffgaff εννοει αλλα θα αλλαξουν οι τιμες...οποτε παραμεινετε σε intertelecom(ζητηστε διπλη δρομολόγηση) ή καποια αλλη global sim/iot/m2m https://youtu.be/RtHBkP8nMhI Στο βιντεακι θα καταλαβετε οτι ηδη το κανουν εδω κ χρονια οι ασφαλιστικες (μαζευουν δεδομενα για καποιες βδομαδες/μιλια και σ προτεινουν εκπτωση). Το βασικοτερο ειναι οτι δεν κανει να χεις μονιμα πανω scanner/reader σε obd.. εκει τους αποζημιωσαν, εδω? Τελος αν μαζευει ή οχι δεδομενα οδηγησης η vodafone για λογαριασμο αλλης αγνωστο αλλα η συσκευη εχει ολα τα specs να το κανει;) Αυτό με τις ασφαλιστικές νομίζω έχει ξεκινήσει εν Ελλάδι με την NP Insurance (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Για τα δεδομένα που συλλέγονται νομίζω πως ελέω GDPR μπορείς να έχει έλεγχο ως προς την διαχείριση/διακίνησή τους.
kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχω ιδεα τι γραφει το συμβολαιο δεν με αφορα κιολας .δεν θα το αγοραζα ..προσωπικα θα εψαχνα να δω το κοστος ecu κ αν εχει νοημα η αγορα obd οποιαδηποτε κινεζομλκς... ειπαμε η θυρα ειναι γ αλλους λογους και οχι γ ρευμα..ρευμα περνεις κ απο αναπτηρα αυτοκ gdpr εφοσον μπορεις να το αποδειξεις...εχεις προσβαση στο fw της συσκευης ?το cloud ξερεις π ειναι? Αραγε η βονταφονε+ερικσον να ηταν αυτη με τις αυτοκτονιες στελεχων /τεχνικων για τοποθετηση κεντρικου κοριου..? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από kage
eduardo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Είναι συμβατό με όλα τα αυτοκίνητα; Σε Nissan Pulsar βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας.
bromiaris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, eduardo είπε Είναι συμβατό με όλα τα αυτοκίνητα; Σε Nissan Pulsar βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας. Ε τότε δεν θα είναι συμβατό...
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, eduardo είπε Είναι συμβατό με όλα τα αυτοκίνητα; Σε Nissan Pulsar βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας. Με όσα αναγράφονται στο site είναι σίγουρα. Αλλά εμπειρικά, αν εχει OBDII θύρα το όχημά σου, δεν θα έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις