Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα εννοεις 22/10ου η παραλαβη,οπως και η παραγγελια 10/10ου.  και τι εννοεις οτι εδειχνε σωστη θεση αλλα δεν εδειχνε διαδρομες ενω εκανες βολτες?

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnnys4u είπε

Στα πλήν τελικά η αντιμετώπιση της Vodafone, επειδή δύο εκπρόσωποι μου είπαν οτι θα μου πιστώσουν τα 20 ευρώ και τελικά έλαβα SMS πως πιστώθηκα τα 10 ευρώ.  Δυστυχώς πρέπει να συνεχίσω το "κυνηγι" . Τυχερά ειναι αυτά 😕 

Update: επικοινώνησα πάλι και μου είπαν πως ίσως έγινε κάποιο λάθος , καθώς ο προϊστάμενος τους έδωσε το οκ για την επιστροφή των 20€. Θα το δούνε πάλι και θα με ενημερώσουν αύριο.

3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

λογικα εννοεις 22/10ου η παραλαβη,οπως και η παραγγελια 10/10ου.  και τι εννοεις οτι εδειχνε σωστη θεση αλλα δεν εδειχνε διαδρομες ενω εκανες βολτες?

Ναι έχεις δίκιο, 10ου , το έγραψα λάθος. Όσο αφορά τις διαδρομές, έκανα 3 την πρώτη μέρα και άλλες 2 την επόμενη. Την τρίτη μέρα εμφανίστηκαν σαν διαδρομές στην εφαρμογή. Αλλά από την πρώτη μέρα έβλεπα την θέση του αυτοκινήτου , εκεί που είχα παρκάρει δηλαδή.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Αν δεν το έχετε δει υπάρχει ξανά σε προσφορά 20 ευρώ +3 μήνες δωρεάν.

Το πήρα, ήρθε σε 3-4 μέρες από Ολλανδία, αλλά έχω πρόβλημα με το app.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης, στην αποδοχή των όρων και την επιβεβαίωση της χρέωσης, πατώντας Αποδοχή κολλάει και τερματίζει η εφαρμογή.

Μίλησα με Vodafone και το ψάχνουν και από ότι κατάλαβα δεν το κατέχουν και πολύ το θέμα.

Το κινητό είναι Redmi Note 7, αλλά έχω δοκιμάσει και σε κάποια άλλα παλιότερα με το ίδιο αποτέλεσμα.

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, giwrgosth είπε

Καλημέρα σας.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης, στην αποδοχή των όρων και την επιβεβαίωση της χρέωσης, πατώντας Αποδοχή κολλάει και τερματίζει η εφαρμογή.

Μίλησα με Vodafone και το ψάχνουν και από ότι κατάλαβα δεν το κατέχουν και πολύ το θέμα.

Το κινητό είναι Redmi Note 7, αλλά έχω δοκιμάσει και σε κάποια άλλα παλιότερα με το ίδιο αποτέλεσμα.

Πόσο καιρό τώρα έχεις αυτό το πρόβλημα και η  Vodafone "το ψάχνει";

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Πόσο καιρό τώρα έχεις αυτό το πρόβλημα και η  Vodafone "το ψάχνει";

Χθες μίλησα με την τεχνική υποστήριξη με 3-4 άτομα, αλλά έμεινα με την εντύπωση πως δεν γνώριζαν το θέμα και μου είπα ότι θα το ψάξουν και θα με ειδοποιήσουν.

Το πρόβλημα υπάρχει από τη στιγμή που το παρέλαβα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giwrgosth είπε

Καλημέρα σας.

20€ πάλι; ΟΚ. Μάλλον θα πάρω και άλλο για δώρο.

Αυτό με το "κόλλημα" στο τελευταίο βήμα της ενεργοποίησης, το έχω ακούσει 1 φορά αλλά η συσκευή σε επόμενη απόπειρα ενεργοποιήθηκε κανονικά.

Για όσους ψάχνουν το link

https://eshop.v.vodafone.com/gr/v-auto

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giwrgosth είπε

Καλημέρα σας.

Προτείνω αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα με το App να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Θα στο αφήσουν ενεργό για αυτον τον μήνα και θα δεις πως θα πάει.

Εμένα μου είχαν πει πως ο προμηθευτής μόλις εντοπίσει και λύσει το πρόβλημα που είχα θα με ενημέρωναν πως λύθηκε και αν θέλω το ξανα-ενεργοποιώ. Ακόμη δεν με εχουν ενημερώσει και η συσκευή έχει μείνει στο ράφι.

Προσωπικά το θεώρησα λίγο ρίσκο για τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου,καθώς σε ένα "κολλημα" της εφαρμογής τρεμοέπαιξε το ρελαντί του αυτοκινήτου, είχα ανοιχτή την μηχανή κατα την προσπάθεια δοκιμών μήπως δουλέψει σωστά.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, johnnys4u είπε

Προσωπικά το θεώρησα λίγο ρίσκο για τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου,καθώς σε ένα "κολλημα" της εφαρμογής τρεμοέπαιξε το ρελαντί του αυτοκινήτου, είχα ανοιχτή την μηχανή κατα την προσπάθεια δοκιμών μήπως δουλέψει σωστά.

Από την OBD θύρα, μόνο ρεύμα παίρνει.
Αυτό με το ρελαντί δεν έχει σχέση και θα χρειαστεί να το δεις με μηχανικό αυτοκινήτων.

Δημοσ.

ολα τα αλλα που κανει οκ, αλλα για ασφαλεια (πχ να κλαπει το αμαξι και να το βρεις)...δεν κανει αυτο το πραγματακι (ουτε παρομοια του) που μπαινει στην obd. η obd ειναι πανευκολα προσβασιμη και απλα θα το βγαλει καποιος και παπαλα. αλλα gps trackers γινονται hardwired, συνδεονται απευθειας σε καλωδιωσεις και μπαινουν σε κρυφο σημειο και οντως κανουν για τετοια δουλεια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Να σας ρωτήσω;;;;

Πόση είναι η ελάχιστη χρονική δέσμευση για το συγκεκριμένο;;;;

Καθόλου ή 12 ή 24 μήνες;;

Δεν έχει δέσμευση καθώς δεν είναι συμβόλαιο. Όποτε θες, το διακόπτεις.

7 λεπτά πριν, Alxnks είπε

ολα τα αλλα που κανει οκ, αλλα για ασφαλεια (πχ να κλαπει το αμαξι και να το βρεις)...δεν κανει αυτο το πραγματακι (ουτε παρομοια του) που μπαινει στην obd. η obd ειναι πανευκολα προσβασιμη και απλα θα το βγαλει καποιος και παπαλα. αλλα gps trackers γινονται hardwired, συνδεονται απευθειας σε καλωδιωσεις και μπαινουν σε κρυφο σημειο και οντως κανουν για τετοια δουλεια.

Μα δεν είναι συναγερμός. Δεν υπάρχει συναγερμός που κάνει 20€.
Γενικά πολλοί το βλέπετε ως συναγερμό. Θα μπορούσε να λειτουργήσει ενδεχομένως συμπληρωματικά, αλλά και πάλι, δεν έχει φτιαχτεί για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Δεν έχει δέσμευση καθώς δεν είναι συμβόλαιο. Όποτε θες, το διακόπτεις.

Από ότι καταλαβαίνω αν έχεις χρήματα τραβά αυτά τα χρήματα από πχ το καρτοκινητό σου τηλέφωνο… αν δεν έχεις δεν τραβά και δεν έχεις για εκείνον τον μήνα την υπηρεσία ενεργοποιημένη…

Επίσης εγώ μπορώ να διακόψω όποτε θέλω την συνδρομή και μετά από 2-3-5 μήνες να την ξανά ενεργοποιήσω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Από ότι καταλαβαίνω αν έχεις χρήματα τραβά αυτά τα χρήματα από πχ το καρτοκινητό σου τηλέφωνο… αν δεν έχεις δεν τραβά και δεν έχεις για εκείνον τον μήνα την υπηρεσία ενεργοποιημένη… ΝΑΙ

Επίσης εγώ μπορώ να διακόψω όποτε θέλω την συνδρομή και μετά από 2-3-5 μήνες να την ξανά ενεργοποιήσω; ΝΑΙ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikoskon είπε
14 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Από ότι καταλαβαίνω αν έχεις χρήματα τραβά αυτά τα χρήματα από πχ το καρτοκινητό σου τηλέφωνο… αν δεν έχεις δεν τραβά και δεν έχεις για εκείνον τον μήνα την υπηρεσία ενεργοποιημένη… ΝΑΙ

Επίσης εγώ μπορώ να διακόψω όποτε θέλω την συνδρομή και μετά από 2-3-5 μήνες να την ξανά ενεργοποιήσω; ΝΑΙ

Αυτό γίνετε μέσα από την εφαρμογή;

Δηλαδή πχ εγώ τώρα έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία και υπόλοιπο στην κάρτα πχ 8 ευρώ… πχ στις 31 Ιανουαρίου αν διακόψω την υπηρεσία δεν θα τραβήξει τα 5 ευρώ…

1 Ιουνίου αποφασίζω να ξανά ενεργοποιήσω την υπηρεσία… θα μπω πχ στην εφαρμογή από το τηλ και θα την ενεργοποιήσω και ξεκινά η χρέωση των 5 ευρώ;

Το μόνο θέμα μου είναι ότι το καρτοκινητό μου voda είναι σε όνομα το οποίο δεν βρίσκετε αυτή την στιγμή εδώ… και λογικά η συσκευή θα δηλωθεί και θα έρθει στο δικό του όνομα από το courier …

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnys4u είπε

Προτείνω αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα με το App να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Θα στο αφήσουν ενεργό για αυτον τον μήνα και θα δεις πως θα πάει.

Εμένα μου είχαν πει πως ο προμηθευτής μόλις εντοπίσει και λύσει το πρόβλημα που είχα θα με ενημέρωναν πως λύθηκε και αν θέλω το ξανα-ενεργοποιώ. Ακόμη δεν με εχουν ενημερώσει και η συσκευή έχει μείνει στο ράφι.

Δεν έχω πληρώσει κάτι, πέρα από την συσκευή, αφού δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την συνδρομή.

Οπότε δεν έχω και χρέωση όσο δεν ενεργοποιείτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...