mylo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 https://m.banggood.com/HILDA-220V-400W-Electric-Paint-Sprayer-Spray-Painting-Tool-with-Adjustment-Knob-For-DIY-Furniture-Woodworking-p-1546728.html?p=JK260115515695201710&custlinkid=627359&fbclid=IwAR0rxn5k0MTbxJFyDgnHCv8H9O1aFryoCw-5lpqS2VfE7da27-uwfUq4NNQ&cur_warehouse=CN Για πείτε εσείς που ξέρετε, θα βάψουμε κάνα δωμάτιο με το μαραφέτι αυτό;
NT1G Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Πόμολο ίσως, τοίχο δύσκολο. Για να βάφεις αντικείμενα δεν είναι αυτό;
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Πινέλο και ρόλο, τα άλλα που βλέπεις είναι παραμύθια 2
mylo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, NT1G είπε Πόμολο ίσως, τοίχο δύσκολο. Για να βάφεις αντικείμενα δεν είναι αυτό; Στα σχόλια λέει πως κάνει και για τοίχους. Εμπειρία με τέτοια μαραφέτια δεν έχω μόνο με ρόλο έχω βάψει.
KoreanW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 18 minutes ago, mylo said: https://m.banggood.com/HILDA-220V-400W-Electric-Paint-Sprayer-Spray-Painting-Tool-with-Adjustment-Knob-For-DIY-Furniture-Woodworking-p-1546728.html?p=JK260115515695201710&custlinkid=627359&fbclid=IwAR0rxn5k0MTbxJFyDgnHCv8H9O1aFryoCw-5lpqS2VfE7da27-uwfUq4NNQ&cur_warehouse=CN Για πείτε εσείς που ξέρετε, θα βάψουμε κάνα δωμάτιο με το μαραφέτι αυτό; με το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά γενικότερα αν ξέρεις τις ιδιαιτερότητες των πιστολιών βαφής, μια χαρά εργαλεία βαφής είναι αρκεί να μην είναι παιχνίδια του τζάμπο
Thulogur Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για δωμάτιο δεν το βλέπω, αλλα για έπιπλο σίγουρο. Στα ιδια λεφτα καλυτερα να παρεις krausmann ή einhell *δεν ειμαι μπογιατζής (ακόμα), εμπειρικά οτι ειχα κανει Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Thulogur
KoreanW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 η περιγραφή λέει για έπιπλο θέλει λίγη προσοχή στην επιλογή, γιατί άλλη δύναμη και ακροφύσιο θέλει η μπογιά, άλλη το βερνίκι κλπ αναλόγως του ιξώδους του υλικού βαφής φοβάμαι πως αν το εργαλείο, το υλικό βαφής και ο χειρισμός δεν είναι της προκοπής θα πετάει πιτσιλιές από το ακροφύσιο αντί για νέφος βαφής, και θα αφήνει στίγματα καιι σταγόνες
johnieXoX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, mylo είπε Στα σχόλια λέει πως κάνει και για τοίχους. Εμπειρία με τέτοια μαραφέτια δεν έχω μόνο με ρόλο έχω βάψει. και στο ρολό να μείνεις. το ιδανικό για τοίχο, μαζί με τα κατάλληλα πινέλα. 1
panosk1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Επειδη εψαχνα να παρω και εγω αντιστοιχο ,οι γνωμες που πηρα ειναι αντικρουομενες .Οι μισοι λενε οτι ειναι για πεταμα και οτι δεν εχει σταθερη ροη και πιτσιλαει αλλοι λενε οτι υπο προυποθεσεις κανεις δουλεια. Οι προυποθεσεις ειναι το χρωμα που θα χρησιμοποιεις να ειναι αρκετα αραιο ωστε να μην μπουκωνει το μπεκ,οταν τελειωνεις να το καθαριζεις καλα παλι για να μην στγνωνει το χρωμα μεσα και μετα πεζει ρολο το μοτερακι του κατα ποσο αντεχει για αρκετη ωρα. Εγω παντως τελικα δεν εχω παρει,ακομα το σκευτομαι. 2
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εγώ διάβασα ότι πετάνε πολλή μπογιά και δε συμφέρει.
KoreanW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ίσα ίσα που πετάνε λιγότερη μπογιά και ακριβώς συμφέρει, το ανάποδο δηλαδή από Ελλάδα δε βρίσκεις στα λεφτά αυτά; ακόμα και στο lidl είχε με ένα 20άρικο νομιζω, τί διαφορές είχε δεν ξέρω βέββαια, αλλά μια εγγύηση την έχεις...
dollyyy19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 εχει ξανατεθει το θεμα.βγαζει πολυ νεφος λερωνει οτι ειναι ακαλυπτο,καταναλωνει περισοτερο,τρελο θορυβο που σηκωνει ωτοασπιδες κατα την λειτουργια.
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Για μια επίπεδη μεγάλη επιφάνεια όπως ένας τοίχος δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πλεονέκτημα παρά μόνο μειονεκτήματα. Τώρα αν θές να βάψεις κάτι με σκαλίσματα, σχέδια κλπ (πχ έπιπλο) ΟΚ. 1 1
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ίδια τιμή έχει και στο λερου. το σκεφτομουν και εγώ αλλά θεωρώ θα με δυσκολέψει στα ταβάνια και όχι τίποτα άλλο αλλά είναι πρώτο βάψιμο Μετά το ασταρι και θα θέλει έως κ 3 χέρια περασμα Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από paylidis
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Λεβέντες δεν κάνει για εσωτερικά βαψίματα σε τοίχους. Μόνο πινέλα και ρολά όπως κάνουν και οι μπογιατζήδες.Κανένας επαγγελματίας δεν βάφει με τέτοιο εσωτερικούς τοίχους. Το συγκεκριμένο είναι και ανώμαλες και δύσκολες στο ρολό επιφάνειες (π.χ. πεταχτό - μυκονιάτικο που το ρολό δε βάφει) και για ειδικές βαφές σε ξύλο λάκα κ.λ.π. και σε χώρο που δε σε νοιάζει αν λερώσεις δίπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα