Προς το περιεχόμενο

Nike Sales & Extra -20%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο cosmos Θεσσαλονικη εχει στα 60 ευρω τα zoom fly σε πορτοκαλι χρωμα αρκετη ποικιλια σε μεγεθη.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για καποιο λογο χωρις να εχουν καν επικοινωνησει μαζι μου, σημερα μου γραφει οτι τα στελνουν πισω. Εγινε σε κανεναν σας κατι παρομοιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vincanity είπε

? μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, σε τι αναφέρεσαι?

Την παραγγελια που ειχα κανει. Επικοινωνησα με την UPS και μου ειπαν οτι δεν αναγραφονταν καθολου στοιχεια πανω στο δεμα και ουτε αριθμος τηλεφωνου (γιατι λεει η Nike το θεωρει προσωπικα δεδομενα το τηλεφωνο). Για τα στοιχεια μου ειπαν οτι μαλλον επειδη τα ειχα περασει στα Ελληνικα, κατι που δεν ισχυει καθως το τσεκαρα, ειναι κανονικα με Λατινικους χαρακτηρες. Επισης, μου ειπαν οτι εχουν πολλα θεματα με την Nike τον τελευταιο καιρο, και οτι πολλοι αλλοι τους καλεσαν για τον ιδιο λογο. Εστειλα τωρα mail στην Nike, για να δουμε...

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Την παραγγελια που ειχα κανει. Επικοινωνησα με την UPS και μου ειπαν οτι δεν αναγραφονταν καθολου στοιχεια πανω στο δεμα και ουτε αριθμος τηλεφωνου (γιατι λεει η Nike το θεωρει προσωπικα δεδομενα το τηλεφωνο). Για τα στοιχεια μου ειπαν οτι μαλλον επειδη τα ειχα περασει στα Ελληνικα, κατι που δεν ισχυει καθως το τσεκαρα, ειναι κανονικα με Λατινικους χαρακτηρες. Επισης, μου ειπαν οτι εχουν πολλα θεματα με την Nike τον τελευταιο καιρο, και οτι πολλοι αλλοι τους καλεσαν για τον ιδιο λογο. Εστειλα τωρα mail στην Nike, για να δουμε...

Παραλίγο να την πατήσω κι εγώ έτσι. Μου ήρθε στις 17-10 ότι, ενώ το δέμα ήταν Αθήνα, υπήρξε πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν.

Άργησα λίγο να αντιδρασω, και τελικά το Σάββατο, έστειλα μήνυμα σχετικά με την καθυστέρηση. Μου απάντησαν τη Δευτέρα ότι και στην περίπτωσή μου δεν είχαν τα στοιχεία του παραλήπτη, τα οποία και μου ζήτησαν. Τους τα έστειλα και σε 2 μέρες παρέλαβα. 

Πιστεύω ότι αν καθυστερούσα λίγο ακόμα, το δέρμα θα έφευγε πίσω. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Symbad είπε

Παραλίγο να την πατήσω κι εγώ έτσι. Μου ήρθε στις 17-10 ότι, ενώ το δέμα ήταν Αθήνα, υπήρξε πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν.

Άργησα λίγο να αντιδρασω, και τελικά το Σάββατο, έστειλα μήνυμα σχετικά με την καθυστέρηση. Μου απάντησαν τη Δευτέρα ότι και στην περίπτωσή μου δεν είχαν τα στοιχεία του παραλήπτη, τα οποία και μου ζήτησαν. Τους τα έστειλα και σε 2 μέρες παρέλαβα. 

Πιστεύω ότι αν καθυστερούσα λίγο ακόμα, το δέρμα θα έφευγε πίσω. 

Αυτο ακριβως εγινε σ'εμενα. Και τωρα μου απαντησαν απο τη Nike οτι ειναι στο δρομο επιστροφης και δε μπορουν να το ξαναστειλουν. Και μου εδωσαν ενα κουπονακι -15%. ΚΛΑΜΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...