paparockas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα εκπτωτικα εχει extra -20% με τον κωδικο OCT20 στο checkout (Ανδρικα, Γυναικεια, Παιδικα) https://www.nike.com/gr/w/mens-sale-3yaepznik1 Αν ειστε μελη εχει δωρεαν μεταφορικα, αλλιως εχει 5€ μεταφορικα για αγορες κατω απο 50€ Spoiler Για να συμμετάσχεις στην προσφορά "OCT20": Πληκτρολόγησε "OCT20" στο checkout Θα λάβεις επιπλέον 20% έκπτωση σε όλα τα εκπτωτικά είδη ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ Αυτός ο κωδικός προώθησης: Ξεκινά στις: 03.10.19, στις 09:00 AM CET Λήγει στις: 12.10.19 στις 23:59 PM CET Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προϊόντα του Nike.com με εξαίρεση τη Σλοβακία, την Κροατία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο σε αυτόν τον τοίχο προϊόντων. Εξαιρούνται όλες οι δωροκάρτες Nike. Εξαιρούνται όλα τα προϊόντα Apple. Εξαιρούνται όλα τα προϊόντα NikeLab. Εξαιρούνται τα στυλ Nike By You. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές αγορές. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί στο Nike.com . Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους κωδικούς προώθησης. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από paparockas 7 3
mclein² Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ακυρο, ειδα οτι εχει εκπτωση μονο στην εκπτωση... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από mclein²
venuets Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Άρα στην ουσία εγώ που θέλω αυτό Nike Epic React Flyknit 2 στα 104 σχεδόν ευρώ πάει επιπλέον -20%
Looter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Τσίμπησα πρωί πρωί τα Metcon 5 που μόλις κυκλοφόρησαν και μπήκαν μάλλον από λάθος σε έκπτωση στα 72 ευρώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
tolis9 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εγω το τσιμπησα παντως το Air Max 97 se μου! Ευχαριστω για την ειδοποιηση
Chrisfm94 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθω εδω και καποιες ωρες να μπω στον λογαριασμο μου και μου βγαζει σφαλμα, οπως επισης κι οταν βαζω το κουπονι για το -20%. Γινεται σε κανεναν αλλο αυτο; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Chrisfm94
ziaba Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Phoenix7 είπε μέτριο στοκ, μέτρια σχέδια. και αυτές ξεπερασμένες ονομασίες jordan, air max, jumpman .... υπάρχουν όντως ακόμα άτομα που ψαρώνουν με τέτοιες παπάτζες;
Πανος999 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Να σαι καλα φιλε μου.. Ισχυει να φανταστω μονο για online παραγγελίες ε?!
paparockas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, Looter είπε Τσίμπησα πρωί πρωί τα Metcon 5 που μόλις κυκλοφόρησαν και μπήκαν μάλλον από λάθος σε έκπτωση στα 72 ευρώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Και εμενα σε αυτα επεσε το ματι μου.. με την διαφορα οτι κατα την διαρκεια που τα εβαζα στο καλαθι γελουσα υπουλα "ιιιιιιιιιιιισισισισισι" Επιτελους εβαλαν φιλτρο Πιο προσφατα για να τα πεταει πρωτα
Chrisfm94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Απο εχθες συνεχιζει να μη με αφηνει να κανω log in στον λογαριασμο μου και να μην δεχεται το OCT20. Τι σκατα...
paparockas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Απο εχθες συνεχιζει να μη με αφηνει να κανω log in στον λογαριασμο μου και να μην δεχεται το OCT20. Τι σκατα... Δοκιμασες να μπεις απο ιδιωτικη καρτελα στον browser?
Chrisfm94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, paparockas είπε Δοκιμασες να μπεις απο ιδιωτικη καρτελα στον browser? Τελικα συνεχισα ως επισκεπτης και εβαλα μετα τον κωδικο και τον πηρε. Οτι να'ναι...
Errik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ τον TS, τσιμπησα τα κλασσικά παππούτσια τέννις μου με τιμές sportsdirect! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα