greekbusters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά εγώ έκανα μεγάλη παραγγελία αρκετά πράγματα. Πολλά από αυτά, μην πω σχεδόν ολα, τα βρήκα κ τα δοκίμασα στην αντιντας στο ριβερ. Τα έχω πάρει όλα ένα νούμερο επάνω δυστυχώς (φόρμες, ζακέτες, μπλούζες, φούτερ). Άραγε να ει αι ταλαιπωρία η επιστροφή τους; έχει κανένας εμπειρία; δεν κάνω σχεδόν ποτέ αγορές μέσω ίντερνετ σε ρούχα, αλλά επειδή φοράω μόνο αντιντας και οι τιμές ήταν δελεαστικές είπα να πάρω πράμα
iSAD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, greekbusters είπε Παιδιά εγώ έκανα μεγάλη παραγγελία αρκετά πράγματα. Πολλά από αυτά, μην πω σχεδόν ολα, τα βρήκα κ τα δοκίμασα στην αντιντας στο ριβερ. Τα έχω πάρει όλα ένα νούμερο επάνω δυστυχώς (φόρμες, ζακέτες, μπλούζες, φούτερ). Άραγε να ει αι ταλαιπωρία η επιστροφή τους; έχει κανένας εμπειρία; δεν κάνω σχεδόν ποτέ αγορές μέσω ίντερνετ σε ρούχα, αλλά επειδή φοράω μόνο αντιντας και οι τιμές ήταν δελεαστικές είπα να πάρω πράμα Αν δεις λένε ότι αν δεν σου κάνουν σαν νούμερο δεν γίνεται αλλαγή προϊόντος αλλά επιστροφή χρημάτων μόνο 1
greekbusters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, iSAD είπε Αν δεις λένε ότι αν δεν σου κάνουν σαν νούμερο δεν γίνεται αλλαγή προϊόντος αλλά επιστροφή χρημάτων μόνο Ωχ δεν το τσέκαρα αυτό. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Άρα την πάτησα πρέπει να ξανακάνω όλη την παραγγελία
Jason13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ποιο απο τα δυο αξιζει (72€ και 105€ αντιστοιχα) SOLAR GLIDE 19 SHOES ή PULSEBOOST HD WINTER SHOES; ( -30% cu για φοιτητες εχει) και ultra boost 19 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από Jason13
freeddommm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους αν εχει καποιος κωδικο cu και δεν τον θελει ας στειλει πμ ευχαριστω πολυ!!!!Φοραω 44 αλλα μαλλον θα παρω 44/2/3 δεν βλεπω να εχει 44΄/1/3..... Τελικα εκανα την παραγγελια με το 20% επιπλεον και επελεξα να παω σε καταστημα να τα παρω για να δω οντως οτι μου κανει το 44 εβαλα να παω ερμου ειδωμεν...86.38 τα ultraboost 19.... Βρηκα και κωδικο cu πωπω τους εχω τρελλανει 3 παραγγελιες για να δουμε απο κοντα.. Εχω πει για παραλλαβη απο καταστημα αλλα τωρα δεν μαφηνει να ακυρωσω καμια παραγγελια...γιατι εβαλα 2 νουμερα.... Ευχαριστω τον ts και ολα τα παιδια εδω! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από freeddommm
Null_Pointer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Jason13 είπε pulseboost ή ultraboost 19 ; Εξαρτάται τη χρήση. Δεν ειναι "βολτάδικα" παπούτσια. Το ultraboost είναι ιδιαίτερο παπούτσι, στο λέω ως κάτοχος των 19. Έχει πιο στενή φόρμα και δεν είναι τόσο all-terrain running όσο το πολυδιαφημίζουν. Επίσης θέλει ένα χρονικό διάστημα να πάρει τη φόρμα του ποδιού. Εμένα μου πήρε πάνω από μήνα να καλουπώσει στο πόδι πλήρως και να ξεπεράσω την αρχική άβολη αίσθηση. Δοκίμασε και το pulseboost, ίσως σου φανεί πιο "άνετο". Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Null_Pointer
nek4d Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε φιλη που πηρε σημερα κωδικο cu, της λεει οτι ο κωδικος ισχυει εως 11/10. (φαουλ της voda να χρεωνει κωδικο που θεωρητικα εχει ληξει). Παρολα αυτα, τον δοκιμασε στο καλαθι της adidas και περασε. Για να ξερει οποιος τυχον διστασει να παρει κωδικο cu λογω της ληξης και καλα, τελικα ισχυει κανονικα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από nek4d
oraiustepe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Γνωρίζει κανείς από που έρχονται τα παπούτσια; πόσες μέρες κάνουν να έρθουν από την στιγμή της παραγγελίας 2 ώρες πριν, nek4d είπε Σε φιλη που πηρε σημερα κωδικο cu, της λεει οτι ο κωδικος ισχυει εως 11/10. (φαουλ της voda να χρεωνει κωδικο που θεωρητικα εχει ληξει). Παρολα αυτα, τον δοκιμασε στο καλαθι της adidas και περασε. Για να ξερει οποιος τυχον διστασει να παρει κωδικο cu λογω της ληξης και καλα, τελικα ισχυει κανονικα. Για δύο εβδομάδες ισχύει ο κωδικός της cu... Το έκανε και σε εμένα.. Bug είναι
kakofonixx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, oraiustepe είπε Γνωρίζει κανείς από που έρχονται τα παπούτσια; πόσες μέρες κάνουν να έρθουν από την στιγμή της παραγγελίας Η δική μου παραγγελία έρχεται από Γερμανία, οπότε φαντάζομαι όλες από εκεί, και χρόνο παράδοσης δίνει γύρω στις 10 μέρες 1
bromiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή απουσίαζα όλη την εβδομάδα εκτός, δεν κατάφερα να πάω σε μεγάλο κατάστημα να δοκιμάσω νούμερα… Το έκανα πριν 2 ώρες… Τσεκάρω αυτό που θέλω μέσα από το κινητό μου στις 18:11… Βλέπω ότι έχει τα δυο νούμερα που με ενδιαφέρουν… Κλείνω τα δεδομένα και μπαίνω στις 18:12… Πόση ώρα χρειάστηκε να με εξυπηρετήσουν… 3…4 λεπτά;;; Βγαίνω έξω στις 18:16 και ανοίγω δεδομένα… μπαίνω για άμεση παραγγελία… Είχε τελειώσει το νούμερο που ήθελα… Γλίτωσα τα 80 ευρώ… Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από bromiaris
nek4d Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εεε, ναι, ειναι καλη περιπτωση αυτη η προσφορα, αν αργησεις, παει το τρενο, ηδη σε πολλα προιοντα δεν εχει τα συνηθη νουμερα.
Lazorik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Τα νούμερα ανανεώνονται τακτικά, αν τσεκάρετε το site συχνά μπορεί να βρείτε και νούμερα που δεν υπήρχαν νωρίτερα. 1
alexakos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα!αν έχει κάποιος κωδικό θα βοηθούσε!
Looter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Κωδικοί για extra 25% Enjoy 😀 66M7-2LRT-WNLQ-XKCPR LG7W-3GGL-MFHN-2H9XM L5BB-6DXB-D69B-VRCH6 2QW5-74ZL-4Q2B-V7H7R GDGL-F5X5-6BHT-XPMRK LK36-XCK3-DXM7-Z2F2L 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις