christakos07 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, volleyball είπε Χτες από ότι είδα. Καμία ενημέρωση με sms ότι έφθασε Ελλάδα, ούτε για το νέο τράκινκ της Speedex. Το τράκινκ της DHL Express, δεν βοηθάει για να βρω από τη Speedex που βρίσκεται και αν ήρθε σήμερα το δέμα. Και βέβαια ανύπαρκτο τηλεφωνικό κέντρο, μήπως από εκεί έβρισκα το τράκινκ της Speedex. Ποτέ δεν υπήρχε ενημέρωση σε περιπτώσεις επαναπροώθησης. Είτε από DHL είτε από UPS. Πιθανότατα βρίσκεται ήδη στο κατάστημα της Speedex.
volleyball Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πέρασα και από Speedex, αλλά όπως ήταν λογικό μου ζήτησαν τρακινκ δικό τους, όχι DHL Express, αλλιώς δεν γίνεται να βρουν το δέμα μέσα στο χαμό από τα τόσα δέματα εκεί μέσα (υποθέτοντας ότι έχει φτάσει το δικό μου). Για αυτό πρέπει να στέλνουν αυτόματα το νέο τράκινκ στο e-mail ή με sms, να τελειώνουμε και να μην κάνουμε υποθέσεις.
christakos07 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δουλειά της Speedex είναι αυτό. Εφόσον μπαίνει στο δίκτυο της, ας ενημερώνει.
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στην Σύρο με ξέρουν οπότε δεν χρειάστηκα τρακινγκ. Παρέλαβα σήμερα. Επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει τέτοια παπούτσια "κάλτσα", φαντάζομαι θέλει λίγο χρόνο για να ανοίξουν τα λάστιχα στον αστράγαλο ε?
tomtsir Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά , καταρχήν , δεν ξέρω γιατί τόσο άγχος με μια παραγγελία που περιέχει ρούχα ή παπούτσια. Ηρεμία και θα έρθει. Στα σχόλια πως κόλλησαν οι μεταφορικές με τις παραγγελίες από Adidas / Nike απλά γελάω. Στο θέμα μας , η DHL τα αφήνει στην speedex και εάν θέλετε να πάρετε τον κωδικό της speedex παίρνετε τηλέφωνο στα γραφεία της DHL για να το μάθετε. Παρόλα αυτά , δεν αργούν σχεδόν ποτέ και πάντα παίζουν ±1 μέρα από την εκτιμώμενη. 7
orenakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 7:03 ΜΜ, ptsoros7 είπε Παίδες παίζει ακόμα? Μην διαλέγω τσαμπα 20 λεπτά πριν, Se7en92 είπε δεν ισχυει πια? Δεν υπάρχει με τη μορφή που υπήρχε πριν μερικές μέρες όπου πάρα πολλά προϊόντα ήταν σε έκπτωση και πολλά συζητήθηκαν στις προηγούμενες σελίδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια προϊόντα στο outlet και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κωδικοί έκπτωσης μέχρι και 25% επιπλέον, όπως αυτοί που έχουν ποσταριστεί προηγουμένως.
bromiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orenakos είπε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κωδικοί έκπτωσης μέχρι και 25% επιπλέον Και φυσικά το κουπόνι -15% από την εφαρμογή του CU. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από bromiaris
Thunderz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Παρελαβα και γω σημερα παραγγελια 10 του μηνος
bromiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Lazorik είπε 15% δίνει τώρα η εφαρμογή. Έχεις δίκιο. Διορθώθηκε!!
greekbusters Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Thunderz είπε Παρελαβα και γω σημερα παραγγελια 10 του μηνος Μία από τα ίδια κ εγώ. Σήμερα μ ήρθαν με παραγγελία στις 10 του μήνα
kakofonixx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Όσοι σκέφτεστε τώρα για παραγγελία και δε χρειάζεστε κάτι άμεσα η γνώμη μου είναι κάντε λίγο υπομονή, έρχεται black friday 1
angelsride Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Και 1 με 15 νοεμβριου εκπτωσεις,τα outlet καταστηματα θα εχουν 30% εξτρα εκπτωση στα εκπτωτικα ειδη.Ισως ξαναβαλουν και στο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις