ZaxasK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ουφ, έφυγε και δεύτερη παραγγελία και ετοιμάζομαι για τρίτη 😁!!!
spyroseva Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά έχει λήξει η προσφορά; Προσπάθησα πριν λίγο και το EXTRA20 και κάποιους κωδικούς CU που ένας φίλος κοινοποίησε και δεν λειτουργεί τίποτα; Συγκεκριμένα στον κωδικό EXTRA20 μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "Συγγνώμη, η περίοδος χρήσης αυτού του κωδικού προσφοράς έχει λήξει. Έχει λήξει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πια."..
bromiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, spyroseva είπε Παιδιά έχει λήξει η προσφορά; Προσπάθησα πριν λίγο και το EXTRA20 και κάποιους κωδικούς CU που ένας φίλος κοινοποίησε και δεν λειτουργεί τίποτα; Συγκεκριμένα στον κωδικό EXTRA20 μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "Συγγνώμη, η περίοδος χρήσης αυτού του κωδικού προσφοράς έχει λήξει. Έχει λήξει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πια.".. Βάλε κωδικό από την εφαρμογή της Vodafone CU και θα αγοράσεις άφοβα.
ThanosR92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Παραγγελία σήμερα το πρωί και μετά από 1 ώρα έτοιμο για παραλαβή από Ερμού! Τέλεια! 1 1
Dannie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω βλεπω οτι εχουν σταματησει οι προσφορες....(δεν εννοω κωδικους αλλα απο τις αρχικες τιμες). Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Dannie
bromiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Dannie είπε Εγω βλεπω οτι εχουν σταματησει οι προσφορες....(δεν εννοω κωδικους αλλα απο τις αρχικες τιμες). Συνεχίζει... αγόρασα πριν 4 λεπτά που έγινε διαθέσιμο το νούμερο που έψαχνα...
bromiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Lazorik είπε 😉 Φίλε αν και έβαλα στην σελίδα να με ενημερώσει όταν ήταν ξανά διαθέσιμο… Δεν… Εντελώς τυχαία μπήκα πριν λίγο… είδα ότι είχε δυο διαθέσιμα στο νούμερο… έστειλα αμέσως παραγγελία… μέχρι να πατήσω τα 4-5 κλικ είχε φύγει και το δεύτερο διαθέσιμο νούμερο… 1
Dannie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, bromiaris είπε Συνεχίζει... αγόρασα πριν 4 λεπτά που έγινε διαθέσιμο το νούμερο που έψαχνα... https://www.adidas.gr/u_path-run-shoes/G27636.html?forceSelSize=G27636_600 Αυτο χθες ηταν με εκπτωση σημερα οχι... 1
nek4d Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχισαν να σταματανε οι προσφορες, βλεπω ηδη σε συγκεκριμενα προιοντα που παρηγγειλα τις προαλλες, τωρα δεν εχει προσφορα. Σε ετερα που δεν ειχε νουμερο και απλα τα σημαδεψα για αλλη φορα, τωρα εχει νουμερο αλλα δεν ειναι πλεον σε προσφορα! Υπαρχουν ακομη αρκετα προιοντα ομως σε προσφορα απο το αρχικο λινκ. Λογικα μεχρι αυριο θα εχουν σταματησει εντελως. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από nek4d 1 1
HERTHAN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ποια ultraboost ειναι καλυτερα(απ'αυτους που εχεουν και τα δυο) τα 19 η τα προηγουμενα?
bromiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ποια ultraboost ειναι καλυτερα(απ'αυτους που εχεουν και τα δυο) τα 19 η τα προηγουμενα? Τα 19 με μεγάλη διαφορά.... δοκιμασμένα... Το παλιότερο ultraboost επειδή το έχω είναι άθλιο… μια χάλια αγορά… Ειδικά το πάτημα εμπρός στα δάκτυλα… ακόμα και το παραμικρό πετραδάκι το αισθανόσουν… Στο 19 καμία σχέση… Υπερέχει σε όλα… και στα 75,5 ευρώ είναι απίστευτη αγορά… 11 λεπτά πριν, Lazorik είπε Ναι αλλά πλησιάζει black friday Οπότε έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε (δοκιμή συγκεκριμένα πατούμενα για την σύζυγο που γνωρίζουμε νούμερο αλλά δεν έχει προσφορά αυτή την στιγμή… μερικές φόρμες να πάμε να δοκιμάσουμε να τσεκάρουμε νούμερα… κάτι φούτερ… κλπ κλπ) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από bromiaris 2
overpower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, alexakos89 είπε Επειδη εχω βαλει παραλαβη απο καταστημα γι αυτο δεν το γραφει μαλλον.. Δεν το βρισκω Ε για παραλαβή από κατάστημα γιατί το ψάχνεις? Μόνο Αθήνα έχει παραλαβή. Θεσσαλονίκη που δοκίμασα, δεν. Σε όλους τους υπόλοιπους στέλνονται από Γερμανία
lionheart75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Πάντως ο κωδικός EXTRA20 ήδη από χτες το βράδυ που δοκίμασα δεν δουλεύει πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις