xv1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. ενδιαφερομαι για αγορά λαπτοπ . Δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά επειδη θελω να το παίρνω σε ταξίδια πρέπει να ειναι μικρού βάρους ογκου και ακομη καλλίτερα να εχει δυνατοτητα για συνεχές ιντερνετ. Ανωτερο ποσό τα 500 ευρώ. ευχαριστω
apleistos_gatos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Αν το μόνο που θες να κάνεις είναι απλή χρήση και σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείς να πας και refurbished, υπάρχουν παμφθηνα παντού. Τώρα για όγκο και βάρος, ποιες είναι οι απαιτήσεις σου; Αν μπορεις να μας πεις την μέγιστη διαγώνιο + βάρος που μπορείς να ανεχτείς, θα βοηθούσε πολύ. Και για συνεχή internet, εννοείς καλή σύνδεση σε wi-fi;
xv1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 ευχαριστώ για απαντηση. Διαγωνιος νομίζω 13,3 καλή ειναι βάρος μεχρι 1,5 κιλό Οσο για καλό ιντερνετ υπάρχουν λάπτοπ που να παίρνουν και κάρτα για ιντερνετ
apleistos_gatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε κατευθύνω σε refurbished προσωπικά. Μπορεί κάποιος άλλος να σε βοηθήσει καλύτερα, αλλά εγώ σου προτείνω το εξής: https://www.cosmodata.gr/product/298553/notebook-refurbished-efkeries/lenovo-thinkpad-x220-othoni-12-5-intel-core-i5-2is-genias-4gb-ram-320gb-hdd-windows-7-professional 12.5", 1.5 κιλό, πολύ στιβαρό, και δέχεται WWAN κάρτα για internet παντού χωρίς να χρειάζεται wi-fi (απλά να έχεις μία κάρτα SIM + παροχή από προμηθευτή). Απλά αν δε μπορείς να βρεις συμβατή κάρτα WWAN για το laptop, πρέπει και να φλασάρεις το BIOS να διαγράψεις το whitelist, αλλιώς θα μπλοκάρει την κάρτα. Εχει διαδικασία για να γίνει κομπλέ για τις προτιμήσεις σου, αλλά στο τέλος σώζεις πολλά χρήματα (και δεν αφήνεις κάτι παλιό να πάει χαμένο!). Τώρα για κάτι καινούργειο, θα σε γελάσω, δεν παρατηρώ την αγορά, και δε μπορούσα να βρω μέχρι 500€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα