Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο φθηνά θα σου έρθει εαν πας σε μαγαζί που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις.

Βέβαια ο σαρωτής θα σου μείνει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

30-40€!!!! μήπως είναι για τα μπάζα;

Τον δικό μου εκτυπωτή με scaner τον αγόρασα πριν 4-5 χρόνια στα 39 ευρώ (τώρα βρίσκεις και με 25-30).

Έχω σκανάρει όλες τις παλιές μου φωτογραφίες τις έφτιαξα και όσο μπορούσα καλύτερα με το πρόγραμμα που ανέφερα (αν θέλεις περισσότερα υπάρχει και το φοτοσοπ) .

Όσο για το μηχάνημα έχει εκτυπώσεις άπειρα έγγραφα και φωτογραφίες.Αρκεί να σου πω ότι αν κάτσει η εγγονή μου και δεν την πάρω είδηση (και το κάνει πολλές φορές) τέρμα το μελάνι. Δεν στεναχωριέμαι όμως γιατί πριν 2-3 χρόνια είχα πάρει 6 μισόλιτρα χύμα μελάνι που η τιμή τους είχε 1,5 ευρώ το ένα γεμίζω με σύριγγα συμβατά φτηνά μελάνια και συνεχίζω.

zorand δεν ξέρω για σένα αλλά θα πω πως μπορεί να είμαστε μεγάλοι σε ηλικία αλλά δεν θα πρέπει και να φοβόμαστε την τεχνολογία και να την χρησιμοποιούμε  όσο μπορούμε.Αν δεν μπορούμε και κάτι, οι πιτσιρικάδες εδώ μέσα για αυτό είναι.Ρωτάμε και μαθαίνουμε.:)

2 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Δείγμα μιας σκαναρισμένης φωτογραφίας του 1997.

Kyklades.jpg

Και δείγμα μιας δικής μου του 1970 τόσο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί κάποτε είμασταν και εμείς νέοι και ωραίοι.:P

Scan0014.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εφόσον είναι παλιές φωτογραφίες πιθανόν να έχεις και τα αρνητικά τους. Αν τα έχεις είναι πολύ προτιμότερο να σκανάρεις τα αρνητικά από το να σκανάρεις τις εκτυπωμένες φωτογραφίες καθώς σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό θα έχουν αλλοιωθεί με τα χρόνια.

Ένας flatbed σκανερ με δυνατότητα σκαναρίσματος φιλμ πιστεύω ότι θα ήταν ο καταλληλότερος. Canon 9000f, Epson V500/550 είναι αρκετά ποιοτικοί και μπορούν να βρεθούν σε τιμές κάτω των 200€ μεταχειρισμένοι. Ίσως είναι μεγάλη η τιμή τους αλλά σκέψου ότι αν έχεις όγκο φωτογραφιών θα σκανάρεις με καλή ποιότητα και ταχύτητα αλλά και θα σου μείνει ένα καλό μηχάνημα για καθημερινή χρήση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Άμα δεν θες να προβείς στην αγορά σκάνερ δες και αυτή την εφαρμογή της Google

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos.scanner

Για iOS υπάρχει;

1 ώρα πριν, dompred είπε

Ίσως είναι μεγάλη η τιμή τους αλλά σκέψου ότι αν έχεις όγκο φωτογραφιών θα σκανάρεις με καλή ποιότητα και ταχύτητα αλλά και θα σου μείνει ένα καλό μηχάνημα για καθημερινή χρήση.

Τί είδους καθημερινή χρήση να κάνω σε ένα scanner;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Τί είδους καθημερινή χρήση να κάνω σε ένα scanner;

Αρχειοθέτηση παλαιών περιοδικών, εγγράφων, αποδείξεων και ό,τι τραβά η ψυχή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...