Ducatista Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ρε παιδια ποσα αμπερ πρεπει να εχει ενα τροφοδοτικο για να δωσει ρευμα σε 4 πενταμετρες λεντοταινιες ενωμενες μεταξυ τους εννοειτε...
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δεν μπορεις να βαλεις μονο ενα τροφοδοτικο σε 20 μέτρα ταινία, θα σου καει σίγουρα η πρώτη απο υπερθέρμανση του χαλκού Το τροφοδοτικό εξαρτάται απο την ταινία, πόσα λεντ εχει ανα μετρο, τι μέγεθος λεντ έχει, τι τύπος ταινία ειναι κλπ
Ducatista Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν μπορεις να βαλεις μονο ενα τροφοδοτικο σε 20 μέτρα ταινία, θα σου καει σίγουρα η πρώτη απο υπερθέρμανση του χαλκού Το τροφοδοτικό εξαρτάται απο την ταινία, πόσα λεντ εχει ανα μετρο, τι μέγεθος λεντ έχει, τι τύπος ταινία ειναι κλπ Δεν θα τραβήξει όσο ρεύμα χρειάζεται; Έτσι νόμιζα... Η απλές είναι συνηθισμένες κινεζικές rgb 18 ώρες πριν, Deka013 είπε Τραβάνε ελάχιστο ρεύμα. Ελάχιστο αλλά Πόσο με ένα τροφοδοτικό 3 Άμπερ που έχω δεν ανάβουν... παρά μόνον μια.. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Ducatista
therion13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Εγώ ένα απο παλιό μόντεμ έβαλα και δουλεύουν τέλεια. δεν θέλουν πολύ ρεύμα. εγώ σε μία 5 μέτρα έβαλα 500 Mah και ήταν σούπερ. με 2Α θα είσαι τέλεια αλλά και με λιγότερο πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα