Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

https://www.skroutz.gr/comparelists/673?compare=17717121%2C17625619

Kανένα ρίσκο, αν είναι ασταθές το σύστημα έχει αποθηκευμένες τις προηγούμενες ρυθμίσεις στο bios και τις κάνει load. 

τελικα αυτη που εβαλες φαινεται καλύτερη(Arctic Freezer 34)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

τελικα αυτη που εβαλες φαινεται καλύτερη(Arctic Freezer 34)

η evo black όχι η απλή έχει καλύτερη ψυχτρα , ενώ η arctic καλύτερα fan , είναι ακριβώς ίδιες όμως διαλέγεις και παίρνεις , και εγώ για αυτήν ξεκίνησα αρχικά για την έκδοση με τα red/black fan αλλα δεν υπήρχε και μετά πήγα στην evo black , μου φάνηκε πιο ποιοτική στα χερια μου το υλικό κατασκευής του , γενικά αν έχεις τι δυνατότητα να πας σε κανένα μαγαζί που είναι λίγο πιο χύμα να το δεις και να το πιάσεις στα χερια σου , μην το πάρεις από το ράφι και πας ταμείο κατευθείαν , εμενα στο cosmodata στη στουρνάρι πάντως με εξυπηρετήσανε τις είδα εκτος κουτιού και το άσπρο μου χάλαγε τι μόστρα του build

• Like 1
Δημοσ.

Αν τελικά ο OP παίζει σε 1080p/60 που λέτε, αλλού είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ BN του και όχι τόσο στη cpu.😂

Από την άλλη αν δεν είσαι νουμερολάγνος και δε σε νοιάζει να αξιοποιήσεις κάθε Mhz της gpu, μια χαρά θα ευχαριστηθείς τα games και έτσι όπως είσαι τώρα και ας κοιμάται κάποιες φορές η gpu. Ίσα ίσα δε θα δουλεύουν full τα φανάκια της και θα γλιτώσεις ένα κάρο κατανάλωση + τις extra temps από τον θερμό αέρα μέσα στο case. Tbh κρυφή "ευλογία" είναι τα 60 Hz ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πχ εγώ τερμάτισα το borderlands 2 που δεν είχα παίξει τόσο καιρό σε 1440p/75 τότε με την κάρτα να ρίχνει ρέκλες.😀

Από εκεί και πέρα αν θες να αλλάξεις την κατάσταση έχεις 2 οδούς.

Η πιο οικονομική λύση είναι να πας σε 1440p/75 για μένα που και πάλι μπορεί να υπάρχει μικρό "ΒΝ" από τα 75hz σε κάποια παλιά games, αλλά θα αυξηθεί δραματικά το gpu usage και ο 2600x θα τα  έχει άνετα τα 75fps. Σε 4κ δε το συνιστώ γιατί θα πας στο άλλο άκρο και το BN θα είναι η gpu, που δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε για το 60ρι.

Η άλλη είναι πιο δραστική για να αξιοποιηθεί ένα 1080p/144 μονιτορ.. Ή θα πας σε 3600 και καλό είναι να αλλάξεις και σε  crucial ballistix edies ή bdies (κρατώντας τη μητρική) ή full retard mode με νέο CL build. Για μένα είναι τζάμπα παραπανίσια έξοδα και τα 2, αλλά δεν είμαι "competitive" gamer. Άσε που πολλά console game ports είναι κλειδωμένα στα 30 και στα 60 και δεν αξιοποιούν ούτε και τα 75hz.😂

TLDR

Κάτσε όπως είσαι ή πάρε 1440p/75 monitor.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα καλά και ωραία, αλλά για να πάρεις κάρτα αντίστοιχης ικανότητας του επεξεργαστή θα πρέπει να τα δώσεις..!

Είμαι εδώ: https://pc-builds.com/calculator/Ryzen_5_3600/GeForce_GTX_1660/0U913w8A/16/

Οπότε για να παίξω το cyberpunk που περιμένω, πρέπει να πάω σε μία 2060 τουλάχιστον.. που θα είναι πιο νορμάλ κατάσταση

https://pc-builds.com/calculator/Ryzen_5_3600/GeForce_RTX_2060/0U91378A/

Επεξ/σία από Lousy Offcomer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, MTX είπε

https://pc-builds.com/calculator/Ryzen_5_2600X/GeForce_RTX_2070_SUPER/0Qb14o8A/16/ 

το bottleneck σου είναι γύρο στο 7% , οτιδήποτε πάνω από 10% θεωρείτε bottleneck , σε επηρεάζει λίγο αλλα όχι τραγικά , δεν ξέρω σε πιο παιχνίδι και σε τι ανάλυση παίζεις , αν για παράδειγμα παίζεις σε 1080p ότι και να κανεις και cpu καλύτερο να πάρεις τι κάρτα σου δεν θα τι δεις ποτε να δουλεύει πάνω από 60% usage , αυτή η κάρτα είναι φτιαγμένη για 2k ανάλυση και όλα full , προσπάθησε σε κάθε παιχνίδι να τα έχεις όλα τα setings στα γραφικά στο full και μέσα από το panel τις nvidia , πήγαινε εκεί που λέει διαχείριση ρυθμίσεων 3d , και στο τρόπο λειτουργίας τις κάρτας , βάλε προτίμηση μέγιστον επιδόσεων , και θα δεις διαφορα πιστεύω ..

Εμένα με 7700Κ stock και RX570 Nitro+ μου βγάζει 35% λόγω GPU 😐

Επεξ/σία από donblunts
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου προτεινε να αλλαξω την 1080 με 1070, γιατι η πρωτη ηταν πολυ weak για το cpu μου. Φαινεται εμπιστο site.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Παρτα 350 ευρακια σου και δωστα σε μια οθονη 1440p και καθάρισες. Και σε καλύτερη ανάλυση θα παίζεις και bottleneck δεν θα χεις. Όχι οτι αυτο που εχεις ειναι bottleneck αλλα τελως παντων.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα , συγνώμη που μπαινω και ρωταω κατι για μενα.. και γω τρωω bottleneck (το ήξερα αλλα οχι τοσο πολυ ) περιπου γυρο στο 70% ..εχω τον ryzen 2700x και sapphire rx 580 8gp την special edition την γαλαζια... σκεφτομαι να την πουλήσω κανα 150-160 + οτι βγει μεταφορικα και να παρω μια αλλη.. τι λετε? 

ευχαριστω και σορι στον TS

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε

καλησπέρα , συγνώμη που μπαινω και ρωταω κατι για μενα.. και γω τρωω bottleneck (το ήξερα αλλα οχι τοσο πολυ ) περιπου γυρο στο 70% ..εχω τον ryzen 2700x και sapphire rx 580 8gp την special edition την γαλαζια... σκεφτομαι να την πουλήσω κανα 150-160 + οτι βγει μεταφορικα και να παρω μια αλλη.. τι λετε? 

ευχαριστω και σορι στον TS

Μια χαρά είσαι, πάντως αν επιμένεις στην αγοράζω εγώ την κάρτα. :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, blazexX23Xx είπε

Μια χαρά είσαι, πάντως αν επιμένεις στην αγοράζω εγώ την κάρτα. :D

σκεφτομαι οντως να αλλαξω απλα κοιταω τιμες ποσο να την πουλησω .. μαξ 180 ισως την βάλω + μεταφορικα κλπ.. το σκεπτικο μου ειναι λιγο πιο χαμηλη 30-40 ευρο απο οτι τις πουλανε για να φεύγει εαν οντως παω για upgrade. απλα δν ξερω με εγγυηση κλπ τι πιαιζει γιατι εινια σε τιμολόγιο και οχι σε αποδειξη + οτι πανω κατω ξερω την αξιας της δν ειμαι σαν αλλους που λενε την πειρα 380 την δινω 250 επειδη τωρα ειναι στα 270+.. οχι .. θα το σκεφτω θα ήθελα τις γνώμες σας..εαν αξιζει να την δωσω 150-180 ευρο εκει γυρο να βαλω αλλα 200 να παω σε 5700xt

Δημοσ.
14 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Την έπαθα τελικά.Πριν λίγες μέρες όπως είδατε αναβαθμισα mobo /gpu(2070 super 8gb). αλλά τελικά τρώω bottleneck απο τον cpu (ryzen 2600X)

Τώρα ευτυχώς σε 3 βδομάδες θα έχω 350€ διαθέσιμα ,οπότε ποιον cpu να αγοράσω?

Οι Zen και Zen+ είναι μέχρι για κάρτες επιπέδου rtx 2060,gtx1080,vega64 ,για παραπάνω θες όπως δηποτε Zen 2 η Intel coffee lake 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Οι Zen και Zen+ είναι μέχρι για κάρτες επιπέδου rtx 2060,gtx1080,vega64 ,για παραπάνω θες όπως δηποτε Zen 2 η Intel coffee lake 

Ναι το διάβασα και γω μετά αυτό.Σε 3 βδομάδες θα βάλω για πώληση τον Ryzen 5 2600X και θα πάρω τον ryzen 5 3600/3600X ή τον 7 3700X αναλογα με τα οικονομικά μου

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

εννοεις για το pcι 4 φανταζομαι ετσι ? 

5 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Ναι το διάβασα και γω μετά αυτό.Σε 3 βδομάδες θα βάλω για πώληση τον Ryzen 5 2600X και θα πάρω τον ryzen 5 3600/3600X ή τον 7 3700X αναλογα με τα οικονομικά μου

για να πιασεις pci 4 θες και αλλη mobo μετα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

εννοεις για το pcι 4 φανταζομαι ετσι ? 

για να πιασεις pci 4 θες και αλλη mobo μετα 

lol wat? Εχω ήδη mobo για zen 2.(MSI B450 Tomahawk Max)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...