paparockas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pliktrologia/hyperx/hyperx-pliktrologio-alloy-elite-mechanical-ensirmato_3104176 Σκρουτζ απο 135€ με χαμηλοτερη τα 110€ απο you.gr https://www.skroutz.gr/s/15422844/HyperX-Alloy-Elite-RGB.html Δεν αναφερει στον τιτλο οτι ειναι το RGB αλλα οι εικονες αυτο δειχνουν Cherry MX Red διακοπτες UK Layout Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από paparockas 3
vaggos88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 αυτό το μικρο shift να μην είχε αριστερά και θα το αγόραζα χθες
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Υπαρχει και απλο Hyperx Alloy Elite,αρα για οσους ενδιαφερονται προσοχη.
paparockas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, vaggos88 είπε αυτό το μικρο shift να μην είχε αριστερά και θα το αγόραζα χθες Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω φερνουν το US layout, παρε κανα τηλεφωνο να το επιβεβαιωσεις UK layout ειναι τελικα Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από paparockas
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις φωτο βλεπω UK Keyboard δηλαδη δεν εχει το @ στο 2 αλλα κατω δεξια και ισως σας μπερδεψει στα συμβολα.
ktf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Το έχω σε αμερικάνικο layout με brown switches. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το palmrest είναι αναπαυτικό και αν και δεν είμαι τύπος για RGB και μπιχλιμπίδια... δείχνει φοβερό! Ειδικά στο σκοτάδι
nikoskon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Είναι η στιγμή που θα ήθελα να χαλάσει το μηχανικό μου για να έχω λόγο να το πάρω. Πολύ καλή τιμή.
jmirko15 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, nikoskon είπε Είναι η στιγμή που θα ήθελα να χαλάσει το μηχανικό μου για να έχω λόγο να το πάρω. Πολύ καλή τιμή. Και εγώ έτσι έλεγα και απλά κατέληξα με 3 headphones, 8 ποντίκια, 2 πληκτρολόγια..
vaggos88 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Σε ενάμιση μήνα έχουμε blackfriday. θα κρατηθώ για την ώρα μιας και συνηθίζουν τα τελευταία 2-3 χρονιά να βγάζουν προσφορές σε corsair, hyperX k logitech-G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα