Προς το περιεχόμενο

Το macOS Catalina διαθέσιμο από σήμερα σε συμβατούς υπολογιστές Mac

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

τι εννωεις;

πληρώνω όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ τσομπάνι ακόμα και το licence της Adobe ;)

υπαρχουν πολλά μικρά apps που κάνω χρήση που είτε εχει σταματησει η υποστήριξη τους η δεν εχουν βγει καν σε 64bit

με γειά σου το update

τι βιαζεστε να κάνετε update; δλδ τι στο καλο δίνει τόσο σημαντικο που μεχρι χθες δεν έκανες;

τσομπάνι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Well, δεν με ενδιαφέρει. Έχω και windows 10 σπίτι και σε κάθε update τρέμω για το τι θα γίνει... Άσε που περιμένω 10 μέρες για να ολοκληρωθεί.

Προφανως όσοι το γυρνάνε σε αστειάκια δεν είχαν ποτε επαφή με OS X και τη διαδικασία στις αναβαθμίσεις του. Για να μην πω πως το 7 ετιας laptop μου χωρίς καμία αναβάθμιση hardware λειτουργεί ακόμη όπως την πρώτη μέρα...

Δεν πειράζει, όπως έχει συνηθίσει ο καθένας! 

Αύριο το πρωί έχουμε webex meeting στο γραφειο και πρέπει να πάω κανα 2 ωρο νωρίτερα να ανοίξω το desktop με τα windows 7 στο meeting room μην τυχόν και έχει έτοιμα τίποτα updates μαζεμένα και κατά το boot αποφασίσει να τα περάσει για κανα τρίωρο... Την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε το Skype restart σε όλο το pc μετά από auto update (γελάνε και οι πέτρες που ένα ολόκληρο λειτουργικό πρέπει να κάνει restart γιατί αναβαθμίστηκε ...το Skype ) και είχε κατεβάσει αυτόματα και αλλά updates κι ενώ περίμεναν όλοι άρχισε να τα περνάει ένα ένα για μισή ώρα.  😛 

Εντάξει τώρα, 10 μέρες, πιο πέρα από το τέρμα το πήγες ... Όσο αφορά το PC στο meeting room μπορείς να ειδοποιήσεις το IT να προχωρήσει σε κάποιο Hardware upgrade. Μην περιμένουμε θαύματα από pcια 12ετιας... Το λέω γιατί συνήθως στα meeting rooms όλο κάτι χρεπια παίζουν. 

Επεξ/σία από OLDjunior

Καλά πότε το εγκαταστήσατε όλοι; Εγώ χθες το απόγευμα που δοκίμασα, το App Store ήταν "κάτω" και δε λειτουργούσε τίποτα απολύτως. Θα δοκιμάσω και σήμερα σε MBP 2017.

1 λεπτό πριν, Vlad27 είπε

Καλά πότε το εγκαταστήσατε όλοι; Εγώ χθες το απόγευμα που δοκίμασα, το App Store ήταν "κάτω" και δε λειτουργούσε τίποτα απολύτως. Θα δοκιμάσω και σήμερα σε MBP 2017.

Χτες στις 20:00 που τσεκαρα ηταν διαθεσιμο σε μενα .Θα το περασω σε λιγο  και  θα ενημερωσω !

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Χτες στις 20:00 που τσεκαρα ηταν διαθεσιμο σε μενα .Θα το περασω σε λιγο  και  θα ενημερωσω !

Είσαι ωραίος και μετράς. Θα περιμένω την ενημέρωση και τις εντυπώσεις σου, καθώς μέχρι να σχολάσω έχω "ψωμί" ακόμα 😒

• Super Moderators
1 hour ago, Xzidique said:

Και αφού βιάστηκες να χαρείς με την κακομηριά τών windows, βλέπεις πως κάνει update και upgrade ένα Linux, βάφεις το macbook blue marine και το πετάς στην θάλασσα. 😛 .

Ειδικά τώρα που η μόδα στο linux είναι να τρέχεις Hardware accelerated MacOS και Windows Virtual Machines για "Legacy software compatibility" 😛

Βρε συ δεν είναι ακριβώς κακομοιριά τα windows, αλλιώς δεν θα είχα τα 10άρια στο σπίτι... Κρίνω απλά το θέμα των αναβαθμίσεων που έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν είναι ικανοί να φτιάξουν οριστικά το συγκεκριμένο θέμα, τη στιγμή που η Apple το έχει φτιάξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Για το Linux δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί τα λεφτουδάκια μου τα βγάζω με το ταπεινό macbook-άκι και είμαι αρκετά μεγάλος* για να "παίξω" με την τύχη μου! :) 

*πολλά χρόνια πριν, οι καλύτερες στιγμές μου ήταν οι εποχές που ο Παπασωτηρίου στην Στουρνάρη έφερνε τις νέες διανομές (Suse, Fedora, RedHat, κλπ) στα τεράστια κουτιά τους με το documentation των 1000 σελίδων και τα δεκάδες cd μέσα σε κασετίνα και περνούσαν οι μήνες ...νεράκι! 

• Like 4

11 ώρες πριν, aris1986 είπε

Στο καλό iTunes. Είχες γίνει δισχρηστο και βαρύ θανάτου! 

Το καλύτερο κ τελειότερο software αφαίρεσαν. ITUNES!! Ότι κοντινότερο σε quantum computing!!! Υπερμοντέρνο , original Απολ matzik!!

2 ώρες πριν, gousias είπε

Καταργήθηκε το iTunes; Πως θα γίνεται τώρα;

Οπως θα επρεπε να ειναι εδω και χρόνια. Έκαναν 3 εφαρμογες Music, Podcast και ΤV για μουσικη podcast και video (ταινιες, σειρες ντοκιμαντερ, τηλεοπτικες εκπομπες). Ο συγχρονισμός θα γινεται πλεον μέσω του finder.

56 λεπτά πριν, leonidascaptain είπε

Στα Windows μένει το iTunes, ξέρει κανείς;

Νομίζω ναι

• Super Moderators
2 minutes ago, arisikaria said:

Πως είναι καλύτερα να περαστεί? Με καθαρή εγκατάσταση ή από πάνω?

Αν δεν είχες κάποιο πρόβλημα εως τώρα, απλά περνάς την αναβάθμιση και είσαι κομπλέ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...