MetronAriston Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Έχουμε νεότερα πότε θα παραλάβουμε ? Έστειλα στο τσατ στο πλαίσιο και είπαν ότι θα με ενημερώσουν στο κινητό μου τηλ αλλά ακόμα περιμένω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αρχές/μέσα Νοεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αρκεί όλοι που παραγγείλαμε εδώ μέσα να παραλάβουμε. 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billathens! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά μετά από επικοινωνία μου συνέστησαν υπομονή μέχρι να τα πάρουνε. Δεν μου είπαν τίποτα περί λάθος τιμολόγησης κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, billathens! είπε Παιδιά μετά από επικοινωνία μου συνέστησαν υπομονή μέχρι να τα πάρουνε. Δεν μου είπαν τίποτα περί λάθος τιμολόγησης κτλπ. Ναι, όταν τα παραλάβουν θα το πουν αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 οποιος δεν το θελει να μ στειλει ινφο να το παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos90 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Και σε μενα παιδια οποιος δεν το θελει και το μετανιωσε να στειλει pm ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Αναμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μεγάλη πιθανότητα να ρίξουν άκυρο, χωρίς να θέλω να ακουστώ απαισιόδοξος. Μακάρι να παραλάβουμε όσοι παραγγείλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Εγώ θα το παραλάβω (άμα έρθει) αλλά δεν ξέρω άμα θα με βολέψει οπότε ίσως το δώσω σχεδόν αμέσως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Ακόμα καμια ενημέρωση έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 δεν τους εχω ενοχλησει , δεν με εχουν ενοχλησει . Ελπιζω να μην φαμε Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypeg1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Πριν μια βδομάδα που μίλησα μου είπαν ότι θα καλέσουν μόλις παραλάβουν. Μόλις εμφανιστεί ετοιμοπαράδοτο στο skroutz λογικά τότε θα το έχει και το πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, gregorypeg1000 είπε Πριν μια βδομάδα που μίλησα μου είπαν ότι θα καλέσουν μόλις παραλάβουν. Μόλις εμφανιστεί ετοιμοπαράδοτο στο skroutz λογικά τότε θα το έχει και το πλαίσιο. Στο skroutz το έχουν φέρει 2 καταστήματα στα 95 αν θυμάμαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypeg1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, k_dinos είπε Στο skroutz το έχουν φέρει 2 καταστήματα στα 95 αν θυμάμαι καλά 4-10 μέρες λένε. Αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία αυτό μπορεί να ναι και μήνας στα σκρουτζομαγαζα. Για αυτό έγραψα μόλις το χουν ετοιμοπαράδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα