Agony Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Votritis είπε Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν αρχίζω ένα παιχνίδι είναι να απενεργοποιήσω την δόνηση, η μόνη φορά που με είχε εντυπωσιάσει σαν παιδί ήταν όταν πήρα το ντουαλ τσοκ στο ps1 , αυτό ήταν και το τελευταίο χειριστήριο που χρησιμοποίησα δόνηση. Αν το βαλεις μεσα στο παντελονι σου , θα σε εντυπωσιάσει ξανα όπως τοτε που εισουν μικρο παιδι . 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε . Με το Xbox να έρχεται με άργιες διαθέσεις, τα exclusives δεν θα σώσουν από μόνα τους τη Sony αν μείνει πίσω αυτή τη φορά. Με αγριες διαθεσεις ερχοταν και στην τωρινη γενια αλλα δεν ψαρωσε κανεις ,μαλλον νιαουριζε ... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Το είπα και στο consolo-νήμα, όλο γύρω-γύρω αλλά για την ταμπακίερα τίποτα. Καλά όλα αυτά, αλλά το feedback στα triggers δεν περνάει πλέον ως ιννοβεσιο, ούτε το haptic feedback που είναι τεχνολογία κλοπι-παστε των smartphones, εφόσον το πρόσφερε και το X1 μια γενιά πρίν το 2013. Επίσης δεν έχει υπάρξει ούτε μια λέξη αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσει το BC compatibility, αν θα υπάρχουν (αδικαιολόγητοι) περιορισμοί όπως το PS4, και αν η κονσόλα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί με αξιώσεις το Game Pass. Επίσης, το άρθρο του Wired κάνει λόγω για "πίεση" που νιώθει ο παίκτης όταν βυθίζεται σε υδάτινους κόσμους, ή όταν κυλιέται στη λάσπη. Άρα είτε εγώ τα μπερδεύω, είτε η Sony ξανά πάει να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ή μπέρδεψε τελοσπάντων τα μπούτια του ο συντάκτης του Wired, αφού κάνει λόγο για "haptic feedback", αλλά και "πίεση" στις σκανδάλες. Γενικά, περισσότερο μπαρουφολογία του τύπου "revamped UI" made in Cerny έχουμε δεί μέχρι στιγμης, παρά αληθινές πληροφορίες. Με το Xbox να έρχεται με άργιες διαθέσεις, τα exclusives δεν θα σώσουν από μόνα τους τη Sony αν μείνει πίσω αυτή τη φορά. Αναμένουμε να πάρει μπρος η PR μηχανή και να μας αναφέρουν ξανά για πυρηνικούς πυραύλους και ταξίδια στο διάστημα με το PS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ντάξει με λίγα λόγια θα βάλουν δηλαδή hd rumble όπως έχει το nintendo switch. Μακάρι τα ps4 controllers να είναι compatible αλλά δεν το βλέπω.Γιατί να χάσουν την ευκαιρία να πουλήσουν περιφερειακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 28 minutes ago, ADHD said: Σιγουρα, για να ακουμε παντου "το πλευστεσιο Βί" 🙃 Μην ξεχνάς και την συντόμευση PSV... https://en.wikipedia.org/wiki/PSV_Eindhoven 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Το είπα και στο consolo-νήμα, όλο γύρω-γύρω αλλά για την ταμπακίερα τίποτα. Καλά όλα αυτά, αλλά το feedback στα triggers δεν περνάει πλέον ως ιννοβεσιο, ούτε το haptic feedback που είναι τεχνολογία κλοπι-παστε των smartphones, εφόσον το πρόσφερε και το X1 μια γενιά πρίν το 2013. Επίσης δεν έχει υπάρξει ούτε μια λέξη αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσει το BC compatibility, αν θα υπάρχουν (αδικαιολόγητοι) περιορισμοί όπως το PS4, και αν η κονσόλα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί με αξιώσεις το Game Pass. Επίσης, το άρθρο του Wired κάνει λόγω για "πίεση" που νιώθει ο παίκτης όταν βυθίζεται σε υδάτινους κόσμους, ή όταν κυλιέται στη λάσπη. Άρα είτε εγώ τα μπερδεύω, είτε η Sony ξανά πάει να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ή μπέρδεψε τελοσπάντων τα μπούτια του ο συντάκτης του Wired, αφού κάνει λόγο για "haptic feedback", αλλά και "πίεση" στις σκανδάλες. Γενικά, περισσότερο μπαρουφολογία του τύπου "revamped UI" made in Cerny έχουμε δεί μέχρι στιγμης, παρά αληθινές πληροφορίες. Με το Xbox να έρχεται με άγριες διαθέσεις, τα exclusives δεν θα σώσουν από μόνα τους τη Sony αν μείνει πίσω αυτή τη φορά. Νομίζω η Microsoft πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να πλησιάσει έστω τα νούμερα που θα κάνει το ps5 .Πέρα από την ιστορία όπου η home console με τις λιγότερες πωλήσεις της Sony έχει πουλήσει παραπάνω από την κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις της microsoft νομίζω ειδικά σε αυτή τη γενιά θα είναι πολύ δύσκολο.Το ps4 ισοπέδωσε το XBOX ONE και με το backwards compatibility που φαίνεται πως θα υπάρχει λίγοι θα είναι διατέθημένοι να αλλάξουν στρατόπεδο νομίζω.Επίσης ναι τα exclusives θα είναι και αυτά σημαντικά.Όσο σημασία έχει η παρουσίαση που δεν πρέπει να είναι σαν το τελευταίο φιάσκο της microsoft άλλο τόσο παίζουν οι τίτλοι.Τα 3rd party τα παίζουν και οι δύο.Αν ο ένας δίνει καλά exclusives με το σταγονόμετρο και ο άλλος δινει 5-6 τον χρόνο γτ να επιλέξω τη Microsoft? Πάντως αγοράσαν πολλά gaming studios και ίσως αλλάξει αυτό. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Βαλε ένα λατινικό ρε Sony , άκου εκεί Sony PlayStation 5. Ένα Sony PlayStation V θα μετρούσε άσχημα , Μπίτι είναι ο τύπος που έχετε στο marketing ! χαχαχα Playstation Viper.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Πάντως έχει επιβεβαιωθεί ότι το PS5 θα είναι δυνατότερο με δύο κωδικούς όπου ο δεύτερος θα πετάει όντως ρουκέτες. + Καλύτερα χειριστήρια. + Συμβατότητα προς τα πίσω και όχι μόνο με το PS4 όπως είχε δημοσιευθεί σε άρθρο με πατέντα της Σόνυ. + Πολλά παιχνίδια στην τωρινή γενιά που θα πουληθούν αναβαθμισμένα (Bloodborne, Death Stranding, The Last of Us 2, Spiderman κτλ). + Μείωση τιμής στο PlayStation Now Νομίζω καλά το πάει. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει το πάνω χέρι στην πρεμιέρα. Τώρα τι θα γίνει κατά την διάρκεια της γενιάς μόνο προβλέψεις μπορούμε να κάνουμε. Λογικά εγώ πάω σε Σκάρλετ. Λόγω Game Pass, μεγαλύτερο library τίτλων στην συλλογή μου + το ερωτηματικό Xcloud. Περιττό να πω ότι αν έχουμε και price drop θα πάρω και οποία κονσόλα δεν πήρα Day One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε Νομίζω η Microsoft πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να πλησιάσει έστω τα νούμερα που θα κάνει το ps5 .Πέρα από την ιστορία όπου η home console με τις λιγότερες πωλήσεις της Sony έχει πουλήσει παραπάνω από την κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις της microsoft νομίζω ειδικά σε αυτή τη γενιά θα είναι πολύ δύσκολο.Το ps4 ισοπέδωσε το XBOX ONE και με το backwards compatibility που φαίνεται πως θα υπάρχει λίγοι θα είναι διατέθημένοι να αλλάξουν στρατόπεδο νομίζω.Επίσης ναι τα exclusives θα είναι και αυτά σημαντικά.Όσο σημασία έχει η παρουσίαση που δεν πρέπει να είναι σαν το τελευταίο φιάσκο της microsoft άλλο τόσο παίζουν οι τίτλοι.Τα 3rd party τα παίζουν και οι δύο.Αν ο ένας δίνει καλά exclusives με το σταγονόμετρο και ο άλλος δινει 5-6 τον χρόνο γτ να επιλέξω τη Microsoft? Πάντως αγοράσαν πολλά gaming studios και ίσως αλλάξει αυτό. Μην ξεχνάς ότι θα υπάρχει crossplay μεταξύ Sony και Microsoft κονσολών. Όπως και χρήση του azure από sony για content delivery. Ο πραγματικός αντίπαλος είναι πλέον η Google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdidi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πεσόντων από τα Σύννεφα σας καλεί για ομαδική πτώση απόψε στις 23:00 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Αδιάφορα νέα, κατά 99.9% πάλι σε Xbox θα πάω. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vbeka9733 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 δηλαδη μετα το 4 θα πανε στο 5; Ειμαι σιγουρη οτι σε καποιο ντοκυμαντερ για την ιστορικη αυτη ονομασια θα πουνε οτι εμπνευστηκαν απο την επιστημη των μαθηματικων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Tokyo είπε Αδιάφορα νέα, κατά 99.9% πάλι σε Xbox θα πάω. Περαστικά σου! 😥 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 microsoft καληνυχτα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Tokyo είπε Αδιάφορα νέα, κατά 99.9% πάλι σε Xbox θα πάω. Εξίσου αδιάφορο νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα