saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ένα ποστ στο οποίο ένας είχε ένα Nokia και είχε πρόβλημα. Μετά από πολλά emails και αρκετή υπομονή τελικά του δώσανε καινούργια συσκευή. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από saruman123
worsteamever Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, saruman123 είπε Υπάρχει ένα ποστ στο οποίο ένας είχε ένα Nokia και είχε πρόβλημα. Μετά από πολλά emails και αρκετή υπομονή τελικά του δώσανε καινούργια συσκευή. Το post είναι στο insomnia; Τους έστειλα ένα e-mail και είμαι περίεργος αν θα απαντήσουν. Όχι ότι περιμένω κάτι δηλαδή. Απλά δεν έχω όρεξη να μπω πάλι στη διαδικασία και να το ξαναστείλω. Και χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα βγάλω άκρη.
saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, worsteamever είπε Το post είναι στο insomnia; Τους έστειλα ένα e-mail και είμαι περίεργος αν θα απαντήσουν. Όχι ότι περιμένω κάτι δηλαδή. Απλά δεν έχω όρεξη να μπω πάλι στη διαδικασία και να το ξαναστείλω. Και χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα βγάλω άκρη. Ναι εδώ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα