CptBill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) νιωθω σαν newbie Εχω στη κατοχη μου το netgear r7000 αγορασμενο απο γερμανο. Εντος εγγυησης. Το εχω κανα χρονο. Δυστυχως η wan και 2 απο τις 4 lan ports, πεθαναν. Οποτε τι πιο ευκολο απο το να επικοινωνησω με τη netgear για RMA. Αμ δε οταν δοκιμαζω παιρνω αυτη την εικονα Τι στην ευχη; Σου δινουν εγγυηση αλλα πρεπει να εισαι ο τσακ νορις για να επικοινωνησεις μαζι τους; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από CptBill
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, CptBill είπε νιωθω σαν newbie Εχω στη κατοχη μου το netgear r7000 αγορασμενο απο γερμανο. Εντος εγγυησης. Το εχω κανα χρονο. Δυστυχως η wan και 2 απο τις 4 lan ports, πεθαναν. Οποτε τι πιο ευκολο απο το να επικοινωνησω με τη netgear για RMA. Αμ δε οταν δοκιμαζω παιρνω αυτη την εικονα Τι στην ευχη; Σου δινουν εγγυηση αλλα πρεπει να εισαι ο τσακ νορις για να επικοινωνησεις μαζι τους; Γιατί δεν μιλάς με το κατάστημα αγοράς?
donblunts Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Γιατί να το κάνεις εσύ όλο αυτό, και όχι ο Γερμανός?
CptBill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 ο απωτερος σκοπος ηταν να αποφυγω τους μεσάζοντες και αν γλιτωσω χρονο στην αντικατασταση του netgear.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα