skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Το έβαλα χθες και είναι πιο γρήγορο από το Mojave. 1
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, skiabox είπε Το έβαλα χθες και είναι πιο γρήγορο από το Mojave. Μου εχει ερθη και μενα στο macbook air 2017 αλλα δεν το εβαλα ακομα περιμενω να δω πως θα τα παει αν θα χει προβληματα με ασυμβατες εφαρμογες.
ktf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα backup. Αν κάνω backup σε Mojave με Time Machine, θα μπορέσω μετά να ξαναγυρίσω εκεί αν έχω θέμα με το Catalina?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, skiabox said: Το έβαλα χθες και είναι πιο γρήγορο από το Mojave. any bugs, third party software incompatibilities?
skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Dr.Fuzzy είπε any bugs, third party software incompatibilities? Έφυγε εντελώς το support για 32bit.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, skiabox said: Έφυγε εντελώς το support για 32bit. Μικρό το κακό έως αδιάφορο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Dr.Fuzzy
skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε καινούρια installations default shell πλέον είναι το zsh και όχι το bash. Απλά εγώ το χρησιμοποιούσα ήδη ως default. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από skiabox
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 2 hours ago, skiabox said: Σε καινούρια installations default shell πλέον είναι το zsh και όχι το bash. Απλά εγώ το χρησιμοποιούσα ήδη ως default. Επίσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, skiabox είπε Σε καινούρια installations default shell πλέον είναι το zsh και όχι το bash. Απλά εγώ το χρησιμοποιούσα ήδη ως default. Σιγά, και σε Mojave μπορείς να αλλάξεις από shell preferences, σε zsh.
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ο μονιμος 'καημος' οταν κανω upgrade σε νεα εκδοση, ειναι το θεμα 'ntfs'. tuxera ntfs 2018 παιζει; paragon ntfs ποια εκδοση παιζει;
markoliaz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 το ποιο κραυγαλεο ειναι οτι ο trash πλεον λεγεται bin.....
Illuvatar1981 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, markoliaz είπε το ποιο κραυγαλεο ειναι οτι ο trash πλεον λεγεται bin..... System Preferences > Language & Region > General Επιλέγεις το English (UK) και το αφαιρείς από τη λίστα Preferred Languages με το - Μετά πάτα το + και επέλεξε English (US). Κάνε ένα restart και είσαι έτοιμος. To Bin θα λέγεται πλαίον Trash.
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 O firefox γιατι εχασε το profile του και θελει παλι στησιμο απο την αρχη;
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Εχει κανα καινουργιο κραυγαλεο feature τυπου dark mode?
basileios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ας με βοηθήσει κάποιος, ψάχνω να βρω από το App Store της εφαρμογές που εχω κατεβάσει στο παρελθον αλλα δεν με εμφανίζει τιποτα ενω με το προηγούμενο τα εβλεπα τι κανω λαθος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα