dreambox8000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Νοικιασα προσφατα στην Βότσαρη, και εβαλα ADSL24 OTE,....με ταχυτητα μετρημενη 9Mbps ονομαστικη μεχρι οτε καφαο!!!......και τελικη στο σπιτι 6Mbps , !!!! ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!! Αξιζει η αναβαθμιση σε VDSL ???? Γνωριζει καποιος να μου απαντησει? Διοτι εαν ειναι να υποστω την ιδια ταλαιπωρια, ισως κανω υπομονη και να μεταφερθω στην vodafone οπου εχει καμπινα VDSL κοντα μου στην Γουναρη... Ευχαριστω! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από dreambox8000
bill2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Τώρα έεις adsl απο αστικό κέντρο η vdsl με κόφτη στα 24; Γτ ο οτε το κάνει αυτό στους πελάτες του πολλές φορές
dreambox8000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, bill2015 είπε Τώρα έεις adsl απο αστικό κέντρο η vdsl με κόφτη στα 24; Γτ ο οτε το κάνει αυτό στους πελάτες του πολλές φορές ADSL 24....το εχω σκεφτει κι αυτο οτι ισως εχουν κοφτη....
bill2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Θα σου έλεγε ότι συχρονιζείς σε VDSL το καφάο ποιανού παρόχου είναι οτε η vodafone ;
dreambox8000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, bill2015 είπε Θα σου έλεγε ότι συχρονιζείς σε VDSL το καφάο ποιανού παρόχου είναι οτε η vodafone ; δεν το γνωριζω ..μαλλον οτε, διοτι η voda ...εχει νομιζω κοντα στην Γουναρη μονο VDSL καμπινα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα