Προς το περιεχόμενο

Service rights

daidalus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν στο δικτυο μου θέλω να επιτρέψω στους χρήστες την δυνατότητα ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ενός service χωρίς φυσικά να είναι administrators του μηχανήματος.Σύγκεκριμενα θέλω το service iisadmin και μόνο αυτό να μπορεί να ενεργοποιείται-απενεργοποιείται από τον χρήστη.Καμμιά ιδέα?

Δοκίμασα τη Log on επιλογή αλλά βγάζει συνέχεια Internal error.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρέξε το στο run το mmc για να ανοίξει η Microsoft Management Control. Εκεί πήγαινε File --> Add/Remove Snap-in --> Add. Πρόσθεσε το Security Templates και το Security Configuration and Analysis. Expand το Security Template, κάνε δεξί κλικ στον path που έχει από κάτω και new template. Ονόμασέ το με ένα όνομα π.χ. "empty". Μετά κάνε δεξί κλικ στο Security Configuration and Analysis --> Open database --> Γράψε ένα καινούριο filename για το αρχείο που θα δημιουργηθεί --> open --> διάλεξε το template που φτιάξαμε πριν π.χ. empty.inf --> Ξανά δεξί κλικ στο Security Configuration and Analysis --> Analyze Computer Now --> OK. Αφού τελειώσει ότι κάνει πας System Services --> Δεξί κλικ στo service που θες --> properties --> Define this police in the database --> Επιλέγεις manual ή automatic για την εκκίνηση --> Edit security --> Προσθέτεις τον user ή το group που θες και δίνεις τα ανάλογα δικαιώματα. Μετά ξανά δεξί κλικ στο Security Configuration and Analysis --> Configure Computer Now --> OK και μετά -ουφ- θα είσαι έτοιμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...