Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σε όλους!

σκέφτομαι να φτιάξω ενα Build Για Hackintosh

με CPU i7 8700 Η  8700k

το ερώτημα μου ειναι χρειάζομαι να πάρω μνήμες  με υψηλα Mhz για τον i7 8700 Η  8700k

μιας και στο υπάρχον Σύστημα μου που είναι και αυτό  Hakintosh Μονο το Clock Επεξεργαστή Σήκωσα  λιγο χωρίς να πειράξω της μνήμες και αν έχετε να προτείνετε κάποιες προσιτές στα 32GB?

Θενκς!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Αυτό που πρέπει να προσέξεις κυρίως είναι να πάρεις intel cpu και amd gpu (μάλλον κάποιο vega).

ναι φυσικά το λεω ποιο πάνω, για Gpu: rx580 Η κάποια vega 64...Το θεμα ειναι με ddr4 @2400 είμαι οκ η να πάω ποιο πανω θα κερδίσω κατι?  μιας και δεν της πειράζω ποτέ της μνήμες για θέμα stability ... ειδικα σε hackintosh 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpalakis είπε

ναι φυσικά το λεω ποιο πάνω, για Gpu: rx580 Η κάποια vega 64...Το θεμα ειναι με ddr4 @2400 είμαι οκ η να πάω ποιο πανω θα κερδίσω κατι?  μιας και δεν της πειράζω ποτέ της μνήμες για θέμα stability ... ειδικα σε hackintosh 

Πήγαινε στις crucial ballistic lt 32gb 3200 cas16 με 150 ευρώ.

Ειναι πολύ vfm και σκυλια (ακομα και στους 70 βαθμούς με πιστολάκι μαλλιών να τις φυσάει δεν βγάζουν errors).

Δημοσ.
Στις 8/10/2019 στις 9:07 ΜΜ, Sheogorath είπε

Πήγαινε στις crucial ballistic lt 32gb 3200 cas16 με 150 ευρώ.

Ειναι πολύ vfm και σκυλια (ακομα και στους 70 βαθμούς με πιστολάκι μαλλιών να τις φυσάει δεν βγάζουν errors).

ευχαριστω θα το τσεκαρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...