Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Charis kor είπε

Υπαρχουν πατέντες αλλά μακρυά!

Καλύτερα ψάξε για μια εσπρεσσομηχανη με καλές κριτικές υπάρχουν σε αυτές τις τιμές!

εχεις δοκιμάσει η ακούσει?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, drdedus είπε
13 λεπτά πριν, drdedus είπε

εχεις δοκιμάσει η ακούσει?

Έχω ψάξει πολλές ώρες και δοκιμάσει όλες αυτές τις εσπρεσσομηχανες και πρώτον είναι πανακριβες οι κάψουλες. Δεύτερον μέσα ο καφές που βάζουν μπορεί να είναι πολυκαιρισμενος και πότε δεν πρόκειται να πετύχεις ποιότητα που θα βγάλεις με την άλλη.

Πραγματικά με τόσα χρήματα παίρνεις καλή εσπρεσσομηχανη

Αν θέλεις επώνυμη προτίμησε gaggia

Από κει και πέρα εσύ αποφασιζεις στα λέω φιλικά γιατί πήγα να την πάθω κι εγώ κι ευτυχώς ψαχτηκα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Charis kor είπε

...η gaggia, πάντως, δεν είναι όπως παλιά. Και δεν αξίζει τα λεφτά της. Ή δίνεις λιγότερα και παίρνεις μηχανή αντίστοιχης ποιότητας με gaggia ή περισσότερα και παίρνεις πραγματικά καλή μηχανή. Και επί του θέματος, η κάψουλα της illy και εμένα μου φαίνεται καλύτερη από τη nespresso. Φαίνεται, άλλωστε, και εάν συγκρίνεις την κατασκευή τους. Και σε καμία περίπτωση μη δοκιμάσετε πατέντες με επαναγεμιζομενες. Τσάμπα η ταλαιπωρία 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...η gaggia, πάντως, δεν είναι όπως παλιά. Και δεν αξίζει τα λεφτά της. Ή δίνεις λιγότερα και παίρνεις μηχανή αντίστοιχης ποιότητας με gaggia ή περισσότερα και παίρνεις πραγματικά καλή μηχανή. Και επί του θέματος, η κάψουλα της illy και εμένα μου φαίνεται καλύτερη από τη nespresso. Φαίνεται, άλλωστε, και εάν συγκρίνεις την κατασκευή τους. Και σε καμία περίπτωση μη δοκιμάσετε πατέντες με επαναγεμιζομενες. Τσάμπα η ταλαιπωρία 

Συμφωνω για τα περί ποιότητας.παλιοτερα ήταν κορυφή. Πάντως η brera τρία χρόνια μη την ματιασω δεν έχει κάνει κιχ.

Συμφωνω για illy εναντι των άλλων!

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη μηχανή μάλλον βγάζει πολλά προβλήματα. Από οτι είδα πολλές κριτικές στο Amazon χαλάει πολύ γρήγορα με διαρροές και άλλα προβλήματα. Μιλάω για την Y3.2.

Δημοσ.

3 σελίδες κουβέντα για τον καφέ αλλά αν την πήρε κανείς τίποτα. Πάντως με φθηνότερες συσκευασίες δεν νομίζω να μπορείς να την πάρεις.

Δημοσ.

Tην πήρα εγω όπως εγραψα

Ο καφές (Guatemala) τελειος

Με την πρώτη χρήση ρύθμισα και την ποσότητα, μια χαρα

Βολεύει πολύ το μέγεθος της που είναι στενό, για μικρές κουζινες

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dimg19 είπε

Tην πήρα εγω όπως εγραψα

Ο καφές (Guatemala) τελειος

Με την πρώτη χρήση ρύθμισα και την ποσότητα, μια χαρα

Βολεύει πολύ το μέγεθος της που είναι στενό, για μικρές κουζινες

Την πήρες αγοράζοντας τις μεγάλες συσκευασίες που κάνουν ~11ε άρα συνολικά γύρω στα 77ε;

Ή ισχύει αυτό που προτάθηκε ότι μπορείς να την πάρεις αγοράζοντας και μικρές συσκευασίες, άρα συνολικό κόστος ~45ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε το ζόρι βρήκα μεγάλες συσκευασίες (των 11 ευρώ). Μικρές δεν υπήρχαν καθόλου, όπως και μεγάλες αφού συμπλήρωσα 7 από διάφορα σημεία του μαγαζιού που υπήρχαν, (στους καφέδες καθώς και μπροστά στις προσφορές) έμειναν άλλες 3-4 συσκευασίες που προφανώς δεν συμπληρωναν την απαιτουμενη ποσότητα ώστε να παρεις το δώρο. 

Επεξ/σία από Dimg19
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Αλλού έχει μόνο τους καφέδες αλλού έχει μόνο την μηχανή. Δεν βλέπω να μπορέσω να την πάρω. Έχω την x7 και μιας και βγαίνει 0.53 η κάψουλα γιατί να μην έχω και μια μηχανή δώρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, janus5555 είπε

Την πήρες αγοράζοντας τις μεγάλες συσκευασίες που κάνουν ~11ε άρα συνολικά γύρω στα 77ε;

Ή ισχύει αυτό που προτάθηκε ότι μπορείς να την πάρεις αγοράζοντας και μικρές συσκευασίες, άρα συνολικό κόστος ~45ε;

Στο φυλλάδιο πάντως γράφει για τιμή 11€, άρα εννοεί μόνο τις μεγάλες συσκευασίες πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

0,50€ η καψουλα? και χρειαζονται 3ης για εναν Freddo Espresso? Δεν συμφερει ουτε καν! Με 1,50€ παιρνεις απο καφετερια με επαγγελματικη μηχανη και καλυτερο καφε.

Επεξ/σία από Dr4In
  • Like 2
Δημοσ.

Η μηχανή είναι πολύ καλή όπως και ο καφές της. Έχει 2 επιλογές ποσότητας καφέ. Εγώ την πήρα πριν 10 μέρες από το you.gr, την είχε τότε στα 55 ευρώ, με δώρο δύο συσκευασίες καφέ των 21 καψουλών η κάθε μία(ξεχωριστή συσκευασία) + καμία 12-15 ατομικές σφραγισμένες που ήταν μέσα στο κουτί, σύνολο δηλ. 55 καφέδες περίπου. 

Πενήντα λεπτά έχει η κάψουλα, κάθε σύγκριση σε οικονομικό μόνο επίπεδο με αυτόν της καφετέριας, είναι άκυρη. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πενήντα λεπτά για το σπίτι, όποτε θέλω, σε 45 sec, είναι μια χαρά. 

Δημοσ.

Τη μηχανη την ειχα αγορασει στα 69€ με 56  καψουλες. Σαφως η προσφορα που τρεχει τωρα συμφερει αν και οι καψουλες στα 0,50€ ειναι ασυμφορες. Ο καφες βγαινει πολυ καλος και στη μηχανη μπορεις να ρυθμισεις την ποσοτητα και τη θερμοκρασια του νερου. Με τη μια παραγγειλα επαναγεμιζομενες καψουλες σαν τις προαναφερθεισες. Το κατω μερος-φιλτρο των επαναγεμιζομενων ειναι απο μεταλλο, πλαστικο και μεμβρανη σιλικονης που στη μια ηταν ελαττωματικο(δεν περνουσε νερο) και το ανοιξα παραπανω, καθως επισης ζητησα να μου στειλουν και 2 φιλτρα να υπαρχουν. Ο καφες απο τις επαναγεμιζομενες καψουλες με καφε illy, μετα απο 10 προσπαθειες, καταφερα να βγαινει ιδιος με τις ετοιμες  καψουλες.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dr4In είπε

0,50€ η καψουλα? και χρειαζονται 3ης για εναν Freddo Espresso? Δεν συμφερει ουτε καν! Με 1,50€ παιρνεις απο καφετερια με επαγγελματικη μηχανη και καλυτερο καφε.

Με δύο μια χαρά freddo espresso βγάζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...