maxdore217 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιγραφή Προσφοράς : Αγοράζοντας 7 συσκευασίες κάψουλες Illy Iperespresso δώρο η μηχανή Y3.2. Ισχύει από 09/10/19 μέχρι και 26/10/19 μέχρι εξάντληση των αποθεμάτων! https://s3.amazonaws.com/online.pubhtml5.com/bhzb/vzaz/index.html#p=12 Ενδεικτικές τιμές (για μηχανές με αυτόν τον τύπο κάψουλας) : https://www.skroutz.gr/c/2415/Kafetieres-Espresso-me-Kapsoula/f/568848/Illy-Iperespresso.html?o=Illy+Iperespresso+Y3.2&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.bestprice.gr/cat/6628/kafetieres-espresso-me-kapsoula/f/2231_51862/illy-iperespresso.html?o=2 Συνολικό Κόστος : Στον Μασούτη το συνολικό κόστος βγαίνει 7 x 11,09€ = 77,63€. Υπήρχαν και παλιότερα τέτοιες προωθητικές ενέργειες, αλλά τελευταία είχε να μπει καιρό κάτι ανάλογο. Για κάποιον-α που του αρέσει αυτού του είδους ο καφές είναι καλή περίπτωση (εφόσον οι κάψουλες είναι σε παρόμοια τιμή αγοράς). Edit : Σύμφωνα με το post @gkarako υπάρχουν και μικρότερες συσκευασίες με 16 κάψουλες που κοστίζουν περίπου 7€ (Αν ισχύει και σε αυτές η προσφορά , τότε η Μηχανή βγαίνει 49€ ) και νομίζω δεν έχει παίξει φθηνότερα! με Αγορά 112 κάψουλες. Αν κάποιος -α αγοράσει να μου πει τα το βάλω και στον αρχικό τίτλο με την φθηνότερη τιμή. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από maxdore217
theo93 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Πολύ καλός αλλά δεν συμφέρει, πανάκριβες οι κάψουλες. Είχα αλλά άλλαξα σε κανονική. 2
drdedus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 πατέντα κάψουλα η κάψουλα φτηνότερη απο άλλη εταιρία δεν εχει βγει ακόμα?
skar1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ καλός καφές για μένα ο καλύτερος με κάψουλα και καλή μηχανή. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από skar1983 1
kakofonixx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, drdedus είπε πατέντα κάψουλα η κάψουλα φτηνότερη απο άλλη εταιρία δεν εχει βγει ακόμα? συμβατή κάψουλα από άλλη εταιρία δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες (https://www.aliexpress.com/item/33051517778.html), έχω παραγγείλει δύο και τις περιμένω πάντως, έχοντας δοκιμάσει καφέ από σχεδόν όλες τις καψουλομηχανές, θεωρώ ότι βγάζει τον καλύτερο καφέ με κάψουλα 2 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Συμφωνώ ότι βγάζει τον καλύτερο καφέ με κάψουλα και όχι μόνο. Το μόνο θέμα είναι οι ακριβές κάψουλες και για μένα με την επαναγεμιζόμενη χάνεις την ευκολία της κάψουλας... 1
janus5555 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, kakofonixx είπε συμβατή κάψουλα από άλλη εταιρία δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες (https://www.aliexpress.com/item/33051517778.html), έχω παραγγείλει δύο και τις περιμένω πάντως, έχοντας δοκιμάσει καφέ από σχεδόν όλες τις καψουλομηχανές, θεωρώ ότι βγάζει τον καλύτερο καφέ με κάψουλα Όταν λες βγάζει τον καλύτερο καφέ με κάψουλα εννοείς λόγω του περιεχομένου της κάψουλας- illy- ή λόγω λειτουργίας/ πίεσης και των λοιπών χαρακτηριστικών της μηχανής; Να καταλάβω δλδ, αξίζει η μηχανή σαν μηχανή ή οι κάψουλες αυτές είναι καλύτερες ποιοτικά από τις άλλες άλλων εταιριών; Έχω μια dolce gusto που λειτουργώ με επαναγεμιζόμενη κάψουλα αλλά έχει αρχίσει να τα παίζει, αξίζει να αλλάξω σε αυτό το μοντέλο για να το λειτουργώ με επαναγεμιζόμενη κάψουλα επίσης;
k_dinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Η γεύση του καφέ έχει να κάνει καθαρά με τι καφέ βάζουμε μέσα. Δλδ έχει τεράστια διαφορά η κανονική κάψουλα nesspresso με την πιο φθηνή συμβατή. Όπως επίσης κάποιες ποικιλίες της nespresso, κατά τη γνώμη μου δεν πίνονται. Την μηχανή θα την κρίνει κανείς από το πόσο καλό είναι το αποτέλεσμα του καφέ στο σώμα του, την κρέμα κτλ. Θεωρώ ότι η nespreso είναι ανώτερη, τα περισσότερα bar δεν κρύβονται.
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, k_dinos είπε Η γεύση του καφέ έχει να κάνει καθαρά με τι καφέ βάζουμε μέσα. Δλδ έχει τεράστια διαφορά η κανονική κάψουλα nesspresso με την πιο φθηνή συμβατή. Όπως επίσης κάποιες ποικιλίες της nespresso, κατά τη γνώμη μου δεν πίνονται. Την μηχανή θα την κρίνει κανείς από το πόσο καλό είναι το αποτέλεσμα του καφέ στο σώμα του, την κρέμα κτλ. Θεωρώ ότι η nespreso είναι ανώτερη, τα περισσότερα bar δεν κρύβονται. 19 bar έχει η illy, έχει πιο πολλά η nespresso; Σίγουρα είναι γούστα και πρέπει κάποιος να δοκιμάσει, αλλά για μένα η illy βγάζει μακράν τον καλύτερο καφέ από κάψουλα.
pankostas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην κοιτάτε τα bar σαν κριτήριο. Επαγγελματικές μηχανές δουλεύουν στα 9 bar εκχύλισης του νερού. Το καλύτερο είναι παιδιά να δοκιμάστε πρώτα σε κάποιον γνωστο-φιλο, αν θέλετε κάψουλες. Είχα την Tassimo , απαράδεκτη! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από pankostas 2
gkarako Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Λέει ότι συμμετέχουν όλοι οι κωδικοί από τις κάψουλες, ο Μασούτης έχει και μικρότερες συσκευασίες με 16 τεμάχια που κοστίζουν 7 ευρώ οπότε βγαίνει 49 ευρώ η μηχανή με 102 κάψουλες. Δεν γνωρίζω αν ισχύει σίγουρα και με αυτές τις κάψουλες η και τι διαφορά μπορεί να έχουν μεταξύ τους αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει. 1
k_dinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, zio10 είπε 19 bar έχει η illy, έχει πιο πολλά η nespresso; Σίγουρα είναι γούστα και πρέπει κάποιος να δοκιμάσει, αλλά για μένα η illy βγάζει μακράν τον καλύτερο καφέ από κάψουλα. Νόμιζα ότι ήταν 15, λάθος μου. Σαν τιμή είναι σίγουρα καλή, σαν μηχανή πρέπει να δοκιμάσω για να έχω άποψη. Ένα μη αντικειμενικό βίντεο υπέρ της nespresso 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, gkarako είπε Λέει ότι συμμετέχουν όλοι οι κωδικοί από τις κάψουλες, ο Μασούτης έχει και μικρότερες συσκευασίες με 16 τεμάχια που κοστίζουν 7 ευρώ οπότε βγαίνει 49 ευρώ η μηχανή με 102 κάψουλες. Δεν γνωρίζω αν ισχύει σίγουρα και με αυτές τις κάψουλες η και τι διαφορά μπορεί να έχουν μεταξύ τους αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει. Αν ισχύει αυτό είναι καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει να δώσει λιγότερα λεφτά αρχικά.
kallair Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kakofonixx είπε συμβατή κάψουλα από άλλη εταιρία δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες (https://www.aliexpress.com/item/33051517778.html), έχω παραγγείλει δύο και τις περιμένω πάντως, έχοντας δοκιμάσει καφέ από σχεδόν όλες τις καψουλομηχανές, θεωρώ ότι βγάζει τον καλύτερο καφέ με κάψουλα Επειδη την εχω την μηχανη απο παλιοτερη προσφορα κ την εχω και καθεται, οταν σου ερθουν γραψε εντυπωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις