simplemaths Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/10/2020 στις 10:12 ΜΜ, Castellan είπε Σοβαρά τώρα ; Με 80/100 πλησιάζει C1 όχι Β2.....μια χαρά έτοιμος είναι. Το πως δεν είναι σκουπίδι είναι σίγουρο από την στιγμή που αναγνωρίζεται.Επίσης αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό από το ofqual,το CCEA ,την κυβέρνηση της Ουαλίας κλπ Γιατί να ιδρώσει κάποιος να πάρει το Cambridge από την στιγμή που με το NOCN θα έχει επίσης αναγνώριση εκτός εάν θέλει να κάνει διδακτορικό σε συγκεκριμένα Πανεπιστήμια εξωτερικού. Από τα πιο εύκολα είναι τα LRN και ίσως NOCN.Αλλά φυσικά θέλουν και αυτά προετοιμασία.Tο NOCN δεν αναγνωρίζεται μόνο εντός ελλάδος. Είχε γράψει 80/100 listeLing..... Δεν είναι ο αριθμός το αστείο. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από simplemaths
Dante80 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και το έφερε η κουβέντα, μια ερώτηση. Πριν από 25 χρόνια περίπου, είχα πάρει το proficiency του Cambridge, και το χαρτί γράφει "certificate level C" νομίζω. Αυτό αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 σήμερα, ή στο C2? Από άποψη πιστοποίησης, κρατάει σε ισχύ το χαρτί αυτό ή έχουν αλλάξει τα πράγματα; Περισσότερο εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από Dante80
prince_21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 LRN - και το προτεινω ανεπιφυλακτα . Ειμαι καθηγητης Αγγλικων. 1
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα ενδιαφερόμαστε δυο άτομα για πιστοποίηση αγγλικών. Το ένα άτομο ενδιαφέρεται για lower ή άντε και advanced το άλλο για advanced ή ακόμα καλύτερα proficiency. Ιδανικά έχουμε σκεφτεί την λύση του toeic που και οι δυο πιάνουμε τα σκορ. το πρόβλημα είναι πως το toeic αναγνωρίζεται μέχρι advanced. Σε περίπτωση που θέλω να συνεχίσω για proficiency τι προτάσεις υπάρχουν; ενδεικτικα δίχως προετοιμασία στο toeic χτυπάω εύκολα σκορ 850-900 και πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Ecpe . Εύκολο κ σε καλύπτει αρκει να κάνεις έστω 1-2 μαθηματα/εβδομαδιαιως.
thanasisxask Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Καλησπέρα ενδιαφερόμαστε δυο άτομα για πιστοποίηση αγγλικών. Το ένα άτομο ενδιαφέρεται για lower ή άντε και advanced το άλλο για advanced ή ακόμα καλύτερα proficiency. Ιδανικά έχουμε σκεφτεί την λύση του toeic που και οι δυο πιάνουμε τα σκορ. το πρόβλημα είναι πως το toeic αναγνωρίζεται μέχρι advanced. Σε περίπτωση που θέλω να συνεχίσω για proficiency τι προτάσεις υπάρχουν; ενδεικτικα δίχως προετοιμασία στο toeic χτυπάω εύκολα σκορ 850-900 και πάνω. Τα test που τα κάνεις; υπάρχουν κάπου online;
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Καλησπέρα ενδιαφερόμαστε δυο άτομα για πιστοποίηση αγγλικών. Το ένα άτομο ενδιαφέρεται για lower ή άντε και advanced το άλλο για advanced ή ακόμα καλύτερα proficiency. Ιδανικά έχουμε σκεφτεί την λύση του toeic που και οι δυο πιάνουμε τα σκορ. το πρόβλημα είναι πως το toeic αναγνωρίζεται μέχρι advanced. Σε περίπτωση που θέλω να συνεχίσω για proficiency τι προτάσεις υπάρχουν; ενδεικτικα δίχως προετοιμασία στο toeic χτυπάω εύκολα σκορ 850-900 και πάνω. Lrn οτι πιο εύκολο υπάρχει, όπως προτάθηκε και παραπάνω. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε Ecpe . Εύκολο κ σε καλύπτει αρκει να κάνεις έστω 1-2 μαθηματα/εβδομαδιαιως. Δεν ειναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Τώρα για τον άνθρωπο που είπε ότι στο TOEIC βγάζει άνετα 850 με 900 και περισσότερο, γενικά δεν θα δυσκολευτεί να περάσει οποιοδήποτε πιστοποιητικό C2 πιστεύω.
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Καλησπέρα ενδιαφερόμαστε δυο άτομα για πιστοποίηση αγγλικών. Το ένα άτομο ενδιαφέρεται για lower ή άντε και advanced το άλλο για advanced ή ακόμα καλύτερα proficiency. Ιδανικά έχουμε σκεφτεί την λύση του toeic που και οι δυο πιάνουμε τα σκορ. το πρόβλημα είναι πως το toeic αναγνωρίζεται μέχρι advanced. Σε περίπτωση που θέλω να συνεχίσω για proficiency τι προτάσεις υπάρχουν; ενδεικτικα δίχως προετοιμασία στο toeic χτυπάω εύκολα σκορ 850-900 και πάνω. Με ελάχιστο διάβασμα, έπιασα στην πρώτη απόπειρα με TOEIC 955. Όμως, για να μπορέσω να προχωρήσω στο proficiency (που μπορεί να σου φαίνεται κοντά αλλά ΔΕΝ είναι), χρειάστηκαν 2 ώρες μάθημα/βδομάδα και γύρω στις 4 ώρες διάβασμα / εβδομάδα, επί 7 μήνες. Αναφέρομαι στο MSU. Μην ξεχνάς ότι το C2 έχει πολύ λεξιλόγιο, έχει έκθεση, έχει προφορικό, στοιχεία δηλαδή, που σαφώς απουσιάζουν από το TOEIC. Για κάτι πιο άμεσο και ακόμα πιο εύκολο από MSU, Lrn όπως ήδη έχει αναφερθεί. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από MauroPaltoudias 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν ειναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Τώρα για τον άνθρωπο που είπε ότι στο TOEIC βγάζει άνετα 850 με 900 και περισσότερο, γενικά δεν θα δυσκολευτεί να περάσει οποιοδήποτε πιστοποιητικό C2 πιστεύω. Διατύπωσα την προσωπικη μου άποψη προφανώς.Ναι το Ecpe του Michigan ειναι βατό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Διατύπωσα την προσωπικη μου άποψη προφανώς.Ναι το Ecpe του Michigan ειναι βατό. Σεβαστη η προσωπική σου άποψη, ήσουν από τα άτομα που γνωρίζεις πολύ καλά ως άριστα την γλώσσα, εχεις διαβάσει, προετοιμαστει και εξασκηθεί πολύ καλά, για αυτο και σου φαίνεται σχετικά εύκολο η βατό όπως είπες το ECPE, διαφορετικά είναι από λιγο δύσκολο ως πολύ περισσότερο δύσκολο. Σε σύγκριση με CPE ναι είναι ευκολότερο, αυτο δεν αλλάζει πως για κάποιον μη σωστά προετοιμασμενο είναι εξισου δύσκολο. Να τα λέμε όλα γιατί διαβάζουν πολλοί τα thread και μπορεί να μπερδευτούν η τους δίνονται λάθος εντυπώσεις.
konna1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/10/2019 στις 1:20 ΜΜ, *nenya* είπε Φαίνεται να τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου, πάμε πάλι: δεν είναι πτυχία όλα αυτά, αλλά πιστοποιήσεις/πιστοποιητικά. Όλα αυτά που αναφέραμε μπορείς να τα δώσεις ώστε να πιστοποιήσεις επίπεδο B2 (αυτό που παλιά λέγαμε 'lower' δηλαδή) αλλά και πιο πάνω, πχ C1/C2. Για κάποιον με βασικές γνώσεις αγγλικών το TOEIC δεν κάνει, η δομή και το περιεχόμενό του είναι ιδιαίτερο. Όπως σου έγραψα, τα πιο εύκολα είναι το LRN & το NOCN. ΑΛΛΑ και πάλι, για να πας να γράψεις εξετάσεις πρέπει πρώτα να έχεις κατακτήσει το αντίστοιχο επίπεδο μέσω προετοιμασίας σε όλα τα skills & να έχεις εξοικειωθεί με το format της εξέτασης που θα διαλέξεις κάνοντας βιβλίο με τα αντίστοιχα practice tests. Αν το πάρεις θερμά το ζήτημα και αφοσιωθείς στον στόχο σου με εντατική προσπάθεια, τότε ΙΣΩΣ να είναι εφικτό σε ένα 6μηνο. (Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα.) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Α! Και για να μην αναρωτιέσαι γιατί στα γράφω έτσι όλα αυτά, είμαι εκπαιδευτικός της Αγγλικής γλώσσας εδώ και 10+ χρόνια και συγγραφέας διδακτικού υλικού 6+ χρόνια. ναι πιστευω το καταλαβε και επισης το ξερουμε ολοι. απλα ολοι πτυχια τα λεμε. προφανως δεν εχουμε ολοι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας. και οταν ο αλλος λεει "θελω να παρω πτυχιο στα αγγλικα" δεν πιστευω να εννοει "θελω να παω να τελειωσω αγγλικη φιλολοφια", τουλαχιστον το 95%
prince_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2020 στις 8:46 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε Ecpe . Εύκολο κ σε καλύπτει αρκει να κάνεις έστω 1-2 μαθηματα/εβδομαδιαιως. Απο το 2021 και μετα θα ειναι αρκετα πιο ευκολο. Στις 4/11/2020 στις 8:38 ΜΜ, Dhmhtrhsg2 είπε Καλησπέρα ενδιαφερόμαστε δυο άτομα για πιστοποίηση αγγλικών. Το ένα άτομο ενδιαφέρεται για lower ή άντε και advanced το άλλο για advanced ή ακόμα καλύτερα proficiency. Ιδανικά έχουμε σκεφτεί την λύση του toeic που και οι δυο πιάνουμε τα σκορ. το πρόβλημα είναι πως το toeic αναγνωρίζεται μέχρι advanced. Σε περίπτωση που θέλω να συνεχίσω για proficiency τι προτάσεις υπάρχουν; ενδεικτικα δίχως προετοιμασία στο toeic χτυπάω εύκολα σκορ 850-900 και πάνω. LRN Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από prince_21
EvgeniaEvgenia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα . Προετοιμάζομαι για το lrn c2. Κανω μαθήματα σε γραμματική και εξάσκηση από το βιβλίο the key to lrn και τα past tests από την σελίδα της esolnet. Ολα έδειχναν οτι ποσοστό επιτυχίας υπάρχει μέχρι που ξεκίνησα σήμερα το βιβλίο succeed in lrn. Εχω απογοητευθεί παρά πολυ . Σκεφτείτε, στο listening είχα πάντα επιτυχία στα τεστ 95% και στο σημερινό βιβλίο έπιασα ένα 50% με το ζόρι. Τελικά το lrn ειναι σαν τα past papers της esolnet ή σαν το βιβλίο που ξεκίνησα σήμερα και με έχει πιάσει άγχος ξαφνικά ενώ ήμουν χαλαρή και σίγουρη οτι θα πετύχω;
Fan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ο πιο εύκολος τρόπος για να πάρει κάποιος το Proficiency στα αγγλικά είναι είτε το TIE είτε το NYLC που βγήκε τώρα. Χωρίς να γνωρίζεις αγγλικά, κάνεις 2-3 μήνες μάθημα και παίρνεις το πτυχίο. Ντροπιαστικό, αλλά το αναγνωρίζει και ο ΑΣΕΠ, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια, όταν διαδοθεί ότι υπάρχουν πτυχία επιπέδου Proficiency που σχεδόν δεν απαιτείται να γνωρίζεις ούτε μέτρια τη γλώσσα, ίσως τα αποσύρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα