Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, *nenya* είπε Δεν είναι πτυχία, είναι πιστοποιητικά. (Αν θες πτυχίο, δες Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία.) Αν θες εύκολο/βατό, αναγνωρισμένο απ'τον ΑΣΕΠ πιστοποιητικό, τότε πας για LRN B2 ή για NOCN B2. (Μιλάω για Ελλάδα πάντα. Αν θες πιστοποιητικό για σπουδές/εργασία στο εξωτερικό τότε αλλάζει το πράμα.) Ακριβώς αυτό, να προσθέσω μέσα και τα TiE, ίσως και το ΚΠΓ. TOEIC που λέτε κάποιοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι εύκολο, απλά όσοι δεν προετοιμάστηκαν καλά για τα πιστοποιητικά του Michigan και Cambridge και έχασαν για λίγες μονάδες, μπορούν να πάρουν εύκολα το TOEIC. 4 ώρες πριν, braxamiotis είπε Δοκιμασε το κρατικο,προλαβαινεις να δωσεις τον Νοεμβριο Δεν επαρκεί με τίποτα προετοιμασία ενός μήνα για το κρατικό. Δεν είναι μεν από τα δύσκολα πιστοποιητικά αλλά χρειάζεται και αυτό το διάβασμα και την προετοιμασία του. 14 λεπτά πριν, james01gr είπε έχουν φυτρώσει πολλές πιστοποιήσεις... εάν ξέρεις αγγλικά, κατέβα για το κρατικό να δεις και πως είναι. είναι πολλές οι πιστοποιήσεις στα αγγλικά και πραγματικά δεν ξέρω γιατί κάποιος να κάτσει να χάσει τον χρόνο του για το cambridge αντί να πάει για άλλα. εάν το θέλεις για το εξωτερικό οκ, πας σε κάτι αναγνωρισμένο. Το Cambridge αποτελεί ίσως την καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη εξέταση για όποιον θέλει να δοκιμάσει και να αξιολογήσει τον εαυτό του στο πόσο καλά γνωρίζει την Αγγλική γενικώς εδώ και δεκαετίες. Αλλά επειδή δεν επαρκεί η συγκεκριμένη πιστοποίηση για όλες τις περιπτώσεις, η κλασσικότερη να έχουν περάσει χρόνια και να χρειάζεται κάποιος πρόσφατη πιστοποίηση για κάποιο Χ επίπεδο για σπουδές, δουλειά, μετανάστευση κοκ, καλώς υπάρχουν και άλλες πιστοποιήσεις που εξυπηρετούν τον καθέναν ανάλογα με το τι χρειάζεται.
Giorgos9004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Στις 8/10/2019 στις 1:55 ΠΜ, Helen_95 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να πάρω ένα πτυχίο αγγλικών δυστυχώς τώρα θα ξεκινήσω αγγλικά είμαι 22 είναι λίγο αργά ξέρω αλλά είχα θέματα αλλά δυστυχώς. Το θέλω σχετικά άμεσα τι θα μου προτείνατε; ευχαριστώ πάρα πολύ. Το ESB έχει έυκολα θέματα.
ramshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Το toeic με λιγο διαβασμα κ λεξιλογιο χαλαρα το lower.....
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταρχάς, για να δώσεις ένα από τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (Lower or Proficiency) πρέπει να έχεις συμπληρώσει 6 χρόνια ειδικής εκπαίδευσης. Ευτυχώς είσαι ενήλικη, οπότε η διαδικασία θα είναι πιο γρήγορη. Εγώ φέτος δίνω το Lower του Cambridge (FCE), αλλά είναι το πιο δύσκολο από όλα (έτσι ισχυρίζονται οι άλλοι). Θα σου πω ένα πράγμα: Εύκολο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας δεν υπάρχει! Εάν είναι θα σου πρότεινα να δώσεις το Lower του Michigan, το οποίο αναγνωρίζεται στον ίδιο βαθμό με το Cambridge, αλλά είναι σχετικά ευκολότερο. Με αρκετό διάβασμα, επιμονή και κόπο σε τρία χρόνια θα το πάρεις. Καλή επιτυχία! 😘 Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Backpacker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Το BULATS είναι πανεύκολο...μιλάμε για γελοία εξέταση που πανεύκολα κάποιος παίρνει B2 και πάει και για C1.
top904 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να δώσω για το toeic ενδιαφέρομαι για το Β2, έχω το βιβιλιο b2 practice exams toeic και στο τεστ του ειχα στο listeling 66/100 σωστες και reading 59/100 πως το βαθμολογώ? Στο youtube στα τεστ ειχα 80/100 listeling φαντάζομαι δεν είναι τα επίσημα τέστ που υπάρχουν στο youtube. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από top904
simplemaths Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, top904 είπε Θέλω να δώσω για το toeic ενδιαφέρομαι για το Β2, έχω το βιβιλιο b2 practice exams toeic και στο τεστ του ειχα στο reading 66/100 σωστες και writing 59/100 πως το βαθμολογώ? Στο youtube στα τεστ ειχα 80/100 listeling φαντάζομαι δεν είναι τα επίσημα τέστ που υπάρχουν στο youtube. συγνώμη αλλά με 80/100 listeling δεν ακούγεσαι έτοιμος 1
logokrimenos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά δώστε λίγες πληροφορίες για το NOCN. Έκατσα σε πολύ χαλαρή φάση, την ώρα που δούλευα και στα 2 τελευταία τεστ Reading για το C2 επιασα 92% και 95%. Αυτο φαίνεται αρκετά εύκολο, δεν εχω δει ακομα listening. Εχω αρκετά καλό επίπεδο αλλα δεν εχω πάρει το proficiency. Μετράει καθόλου αυτο? Κυρίως για το βιογραφικό μου το θέλω. Θα μπορούσα να κάνω προσπάθεια να δώσω ας πουμε τον ερχόμενο Μάιο που έχει πάλι εξετάσεις...
Giorgos9004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, 18 Ιανουαρίου δίνω για proficency. Η εγγραφή έγινε σήμερα, οπότε η ημερομηνία δεν αλλάζει. Προλαβαίνω; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Giorgos9004
giorgoskouro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Στις 17/11/2019 στις 8:15 ΜΜ, Backpacker είπε Το BULATS είναι πανεύκολο...μιλάμε για γελοία εξέταση που πανεύκολα κάποιος παίρνει B2 και πάει και για C1. Δεν ισχύει, ειναι παρόμοιο του toeic αλλά παραμένει δύσκολο να συγκεντρώσεις το 60% η παραπάνω, αν κατάφερες και το πήρες εύκολα μάλλον έχεις καλυτερο επίπεδο αγγλικών από αυτό που έβγαλες στο bulats και εκεί πηγές χαλαρός όχι ιδιαίτερα προετοιμασμενος. 14 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ρε παιδιά δώστε λίγες πληροφορίες για το NOCN. Έκατσα σε πολύ χαλαρή φάση, την ώρα που δούλευα και στα 2 τελευταία τεστ Reading για το C2 επιασα 92% και 95%. Αυτο φαίνεται αρκετά εύκολο, δεν εχω δει ακομα listening. Εχω αρκετά καλό επίπεδο αλλα δεν εχω πάρει το proficiency. Μετράει καθόλου αυτο? Κυρίως για το βιογραφικό μου το θέλω. Θα μπορούσα να κάνω προσπάθεια να δώσω ας πουμε τον ερχόμενο Μάιο που έχει πάλι εξετάσεις... Σκουπίδι είναι φίλε μου μαζί με tie μετράει μόνο για ΑΣΕΠ. 12 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε Καλησπέρα, 18 Ιανουαρίου δίνω για proficency. Η εγγραφή έγινε σήμερα, οπότε η ημερομηνία δεν αλλάζει. Προλαβαίνω; Δεν έχεις κάνει καθόλου ετοιμασία; τι επίπεδο έχεις;
logokrimenos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Σκουπίδι είναι φίλε μου μαζί με tie μετράει μόνο για ΑΣΕΠ. Έχεις να προτείνεις καποιο αξιόλογο, αλλα να μη χρειαστεί τρομερή προετοιμασία? Απλα για την παπατζαστο βιογραφικό το θέλω
giorgoskouro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Αξιόλογο και χωρίς προετοιμασία δεν υπάρχει. Αν το μονο που σε νοιάζει είναι να φαίνεται κάτι στο βιογραφικό δώσε οποίο θέλεις. Θα σου έλεγα να ψαχτείσ για toeic, αλλά αν δεν είσαι καλός στην γλωσσα ολα θέλουν την προετοιμασία τους.
sstratos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Το toeic μου φάνηκε πανεύκολο , πραγματικά παιχνιδάκι. Πρέπει να ξερεις ομως.
Natha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Στις 8/10/2019 στις 1:55 ΠΜ, Helen_95 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να πάρω ένα πτυχίο αγγλικών δυστυχώς τώρα θα ξεκινήσω αγγλικά είμαι 22 είναι λίγο αργά ξέρω αλλά είχα θέματα αλλά δυστυχώς. Το θέλω σχετικά άμεσα τι θα μου προτείνατε; ευχαριστώ πάρα πολύ. Πες μας πρώτα γιατί πράγμα το θέλεις. Το θέλεις για σένα, το θελεις για καποια δουλεία, το θέλεις για το δημόσιο, το θέλεις για εξωτερικό; Μπορεί να πάρεις μια πιστοποίηση και μετά να δεις ότι δεν αναγνωρίζεται για εκεί που το θέλεις.
christakos07 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @*nenya* μπορείς συνοπτικά να μου εξηγήσεις γιατί η πιστοποίηση proficiency της Edexcel(Pte General) δεν αναγνωρίζεται στο εξωτερικό, σε σχέση με το αντίστοιχο πτυχίο του Michigan? Επίσης ποια η διαφορά μεταξύ του PTE General και του PTE Academic? Υπάρχει κάποια "ποιοτική" διαφορά, ή όλα για το χρήμα; Δεν κατανοώ ακόμη πως γίνεται ένα πανεπιστήμιο να αναγνωρίζει το PTE Academic, αλλά το PTE General να το θεωρεί σκουπίδι. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από christakos07
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα