Helen_95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα θα ήθελα να πάρω ένα πτυχίο αγγλικών δυστυχώς τώρα θα ξεκινήσω αγγλικά είμαι 22 είναι λίγο αργά ξέρω αλλά είχα θέματα αλλά δυστυχώς. Το θέλω σχετικά άμεσα τι θα μου προτείνατε; ευχαριστώ πάρα πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Κανένα. Να μάθεις μια γλώσσα είναι οργανική διαδικασία που απαιτεί καιρό. Όσον αφορά την ευκολία στα θέματα εξετάσεων, δες το TOEIC.
Comic maniak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Πολυ ευκολο ειναι το PTE, αλλα δεν αξιζει τοσο.
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δεν είναι πτυχία, είναι πιστοποιητικά. (Αν θες πτυχίο, δες Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία.) Αν θες εύκολο/βατό, αναγνωρισμένο απ'τον ΑΣΕΠ πιστοποιητικό, τότε πας για LRN B2 ή για NOCN B2. (Μιλάω για Ελλάδα πάντα. Αν θες πιστοποιητικό για σπουδές/εργασία στο εξωτερικό τότε αλλάζει το πράμα.) 2 2
SB_1957 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Helen_95 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να πάρω ένα πτυχίο αγγλικών δυστυχώς τώρα θα ξεκινήσω αγγλικά είμαι 22 είναι λίγο αργά ξέρω αλλά είχα θέματα αλλά δυστυχώς. Το θέλω σχετικά άμεσα τι θα μου προτείνατε; ευχαριστώ πάρα πολύ. Όταν λες τώρα θα αρχίσεις αγγλικά, εννοείς ότι δεν έχεις καθόλου γνώσεις ή ότι δεν έχεις χαρτί που να πιστοποιεί τις γνώσεις σου? Και τί εννοείς το θέλεις άμεσα? Πόσο άμεσα δηλαδή? Γιατί αν δεν ξέρεις καθόλου αγγλικά και αρχίσεις τώρα, όσο εύκολο πακέτο και αν διαλέξεις δεν πρόκειται να πάρεις πιστοποιητικό σε λιγότερο από εξάμηνο ή χρόνο! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσεις. Μια ξένη γλώσσα και ειδικά τα αγγλικά είναι απαραίτητη σήμερα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από SB_1957
Helen_95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 58 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Όταν λες τώρα θα αρχίσεις αγγλικά, εννοείς ότι δεν έχεις καθόλου γνώσεις ή ότι δεν έχεις χαρτί που να πιστοποιεί τις γνώσεις σου? Και τί εννοείς το θέλεις άμεσα? Πόσο άμεσα δηλαδή? Γιατί αν δεν ξέρεις καθόλου αγγλικά και αρχίσεις τώρα, όσο εύκολο πακέτο και αν διαλέξεις δεν πρόκειται να πάρεις πιστοποιητικό σε λιγότερο από εξάμηνο ή χρόνο! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσεις. Μια ξένη γλώσσα και ειδικά τα αγγλικά είναι απαραίτητη σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Έχω βασικές γνώσεις αγγλικών απλά θέλω μια πιστοποίηση ή έστω το lower. Είδα γράψατε πολλά άτομα διαφορετικές πιστοποίησης και πτυχία. Το ευκολότερο ποιο πιστεύεται ότι είναι; με ένα εξάμηνο διάβασμα παράδειγμα. Είδα γράψατε elementary, TOEIC, PTE, B2 LWR. Τι προτείνεται σε σειρά; ευχαριστώ!
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαίνεται να τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου, πάμε πάλι: δεν είναι πτυχία όλα αυτά, αλλά πιστοποιήσεις/πιστοποιητικά. Όλα αυτά που αναφέραμε μπορείς να τα δώσεις ώστε να πιστοποιήσεις επίπεδο B2 (αυτό που παλιά λέγαμε 'lower' δηλαδή) αλλά και πιο πάνω, πχ C1/C2. Για κάποιον με βασικές γνώσεις αγγλικών το TOEIC δεν κάνει, η δομή και το περιεχόμενό του είναι ιδιαίτερο. Όπως σου έγραψα, τα πιο εύκολα είναι το LRN & το NOCN. ΑΛΛΑ και πάλι, για να πας να γράψεις εξετάσεις πρέπει πρώτα να έχεις κατακτήσει το αντίστοιχο επίπεδο μέσω προετοιμασίας σε όλα τα skills & να έχεις εξοικειωθεί με το format της εξέτασης που θα διαλέξεις κάνοντας βιβλίο με τα αντίστοιχα practice tests. Αν το πάρεις θερμά το ζήτημα και αφοσιωθείς στον στόχο σου με εντατική προσπάθεια, τότε ΙΣΩΣ να είναι εφικτό σε ένα 6μηνο. (Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα.) Α! Και για να μην αναρωτιέσαι γιατί στα γράφω έτσι όλα αυτά, είμαι εκπαιδευτικός της Αγγλικής γλώσσας εδώ και 10+ χρόνια και συγγραφέας διδακτικού υλικού 6+ χρόνια. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από *nenya* 2
braxamiotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε το κρατικο,προλαβαινεις να δωσεις τον Νοεμβριο Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από braxamiotis
Helen_95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, braxamiotis είπε Δοκιμασε το κρατικο,προλαβαινεις να δωσεις τον Νοεμβριο Ποιο είναι;
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Θεωρείς ότι θα είσαι προετοιμασμένη για τις εξετάσεις του Νοέμβρη; (Ειλικρινής απορία.) Έχουμε Οκτώβρη...
KoreanW Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) κάποτε είχαμε το Cambridge και το Michigan , και υποτίθεται το πρώτο ήταν δυσκολότερο νομίζω πώς εχουν αλλάξει τα πράγματα... φανταζομαι η ζήτηση έχει μετατρέψει σε εμπόριο τις πιστοποιήσεις και ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια πλέον . ts αναλόγως για ποιά χρήση και για ποιό μέρος το θες, χρειάζεσαι διαφορετικές πιστοποιήσεις θέλει επιλογή με προσοχή για να μην καταλήξεις σε μια πιστοποίηση που θα σου είναι άχρηστη και άκυρη Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από KoreanW
james01gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 έχουν φυτρώσει πολλές πιστοποιήσεις... εάν ξέρεις αγγλικά, κατέβα για το κρατικό να δεις και πως είναι. είναι πολλές οι πιστοποιήσεις στα αγγλικά και πραγματικά δεν ξέρω γιατί κάποιος να κάτσει να χάσει τον χρόνο του για το cambridge αντί να πάει για άλλα. εάν το θέλεις για το εξωτερικό οκ, πας σε κάτι αναγνωρισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα