AMSTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 επειδή η αναζήτηση συνεχίζεται...όποιος έχει νεώτερα περί του θέματος ας καταθέσει...
xx1100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όντας σε αντίστοιχη φάση (για την κατοικία) ενργοποιησα πρώτα την Omnivoice (όπου έβαλα 40€ για δοκιμή) και ύστερα μίλησα μεβτη modulus (μου φανηκαν σαφώς πιο επαγγελματιες). Σε πρακτικό επίπεδο πηρα ενα Grandstream ht818 για συναγερμό, fax, και τις αναλογικες συσκευές που ηδη υπάρχουν (5+1), και χθες παρελαβα το ucm6202 που ακομα δεν έχω σετάρει ακομα. Επίσης, ως gadget ενα (πανέμορφο) 3370. Btw, ο @Fotis_Greece ακούει;; .... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από xx1100
Fotis_Greece Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ναι εδω ειμαι. Το UCM6204 εσωσε πολυ κοσμο αυτο το καιρο με το teleworking. Απο χθες επαναφερω αλλαγες μιας και επιστρεφουν οι υπάλληλοι. Οτι βοήθεια θελετε πειτε μου. Και με Modulus το εχω δουλέψει, μια χαρα. Και με το ATA θα σου δουλευει.
AMSTERIS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 οτιδήποτε νεώτερο για εκσυγχρονισμό σταθερης κλπ εδω....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα