AMSTERIS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 αναζητώ κάποιες ψηφιακές ευκολίες για το γραφείο στη δουλειά και λίγο λιγο έφτασα να ψάχνω για υπηρεσίες που ενδεχομένως παρέχουν εταιρείς τύπου Modulus και λοιπά.Δεν ενδιαφέρομαι για τίποτε εντυπωσιακά πράγματα αλλά η δυνατότητα να έχω αλλά και να αλλάζω ηχητικά μηνύματα υποδοχής στα τηλεφωνήματα που δέχομαι και η εύκολη ενδοσυνενόηση είναι τα ελάχιστα...έχουμε ιδέες σχετικές? υπ όψην ότι στην περιοχή μου υπάρχουν σε σταθερή τηλεφωνια μόνο cosmote και Wind. Μόνο ! 1
aGka8l Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να δεις το one net της vf με 4g, δίνει ip phones 1
nfreskakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Η Cosmote έχει αντίστοιχα το digital office. Μπορείς όμως να σκεφτείς και ένα μικρό κεντράκι για αυτά που θες να κάνεις 1
AMSTERIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 όταν λέμε μικρό κεντράκι...πάλι μιλάμε για καμιά τετρακοσάρα τουλάχιστον.. νομίζω...για τη Modulus πάνω σε τέτοια θέματα έχει κανείς άποψη αλλά σε χώρο δουλειάς ?
nfreskakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Αυτό εξαρτάται απο τον αριθμό των εσωτερικών και των γραμμών που θέλεις να βάλεις πάνω. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι οτι τα πληρώνεις μια φορά ενώ το άλλο είναι με μηνιαίο πάγιο
AMSTERIS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 σε σχέση με τα προηγούμενα έχω να αναφέρω ότι έχει γίνει μετάβαση απο cyta σε vodafone και ότι η εξυπηρέτηση της Βοντα ειναι καταπληκτική...και επί του θέματος όλα δείχνουν One Net....
Kenny McCormick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 2:12 ΜΜ, AMSTERIS είπε σε σχέση με τα προηγούμενα έχω να αναφέρω ότι έχει γίνει μετάβαση απο cyta σε vodafone και ότι η εξυπηρέτηση της Βοντα ειναι καταπληκτική...και επί του θέματος όλα δείχνουν One Net.... Και γω που ψάχνω κάτι ανάλογο μου κέντραρε το ενδιαφέρον το One Net απλά όταν πήρα να ρωτήσω με κάναν πάσα σε 5-6 υπαλλήλους και μου έκανε εντύπωση ότι δεν εξυπηρετήθηκα τελικά.... Εσύ με ποια κριτήρια κατέληξες εκεί; Modulus / Yuboto / Digital Office τα εξέτασες;
AMSTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Modulus / Yuboto / Digital Office τα εξέτασες; θεώρησα τη Modulus την καλύτερη εναλλακτική απ αυτους που ανέφερες και σκέφτομαι πρώτα να δω που θα καταλήξω με Voda.Εγώ ότι ψ'αξιμο κάνω το κάνω τηλεφωνικά και μόνο.Τοπικά αποκλείεται να έχει κάποιος την υπομονή που θέλω εγώ για να του ρωτήσω τόσα πράγματα.Αλλά και αντίστροφα ,δεν με χαλάει ούτε αν με πασσάρουν απ τον έναν στον άλλο ούτε και να περιμένω αρκετή ώρα αναμονή γιατί δεν έχω άλλη εναλλακτική.....
Kenny McCormick Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, AMSTERIS είπε Modulus / Yuboto / Digital Office τα εξέτασες; θεώρησα τη Modulus την καλύτερη εναλλακτική απ αυτους που ανέφερες και σκέφτομαι πρώτα να δω που θα καταλήξω με Voda.Εγώ ότι ψ'αξιμο κάνω το κάνω τηλεφωνικά και μόνο.Τοπικά αποκλείεται να έχει κάποιος την υπομονή που θέλω εγώ για να του ρωτήσω τόσα πράγματα.Αλλά και αντίστροφα ,δεν με χαλάει ούτε αν με πασσάρουν απ τον έναν στον άλλο ούτε και να περιμένω αρκετή ώρα αναμονή γιατί δεν έχω άλλη εναλλακτική..... Κατάλαβα εμείς εγώ έχω μιλήσει σχεδόν με όλους τους παραπάνω τηλεφωνικά τώρα το ιδανικό θα ήταν να βρω κάποιους συνδρομητές των υπηρεσιών αυτών αλλά δυστυχώς όπου έχω ρωτήσει δεν πήρα απάντηση. Την Voda από παλιά μου εμπειρία την φοβάμαι στο θέμα ίντερνετ (voip) τώρα έχουν περάσει και χρόνια δεν ξέρω. Νομίζω black friday βγάζουν κάτι προσφορές Modulus/Yuboto πάντως. 1
AMSTERIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Kenny μια απ τα ίδια...κι εγω συνδρομητές που ήδη κάνουν χρήση είναι οι καλύτεροι κριτές νομίζω...Προσωπικά εδώ και χρόνια έχω πάψει να θεωρώ τον έναν κακό και τον άλλοο καλό..μετά απο τόσα χρόνια εχουμε διατελέσει πελάτες σε όλους...και cosmo και Βοντα και Wind... (επαρχιά εμεις δεν έχουμε άλλες επιλογές ξέρετε)....Οπότε μπορώ να σου πω τους αγαπω και τους 3 με τα συν και πλην τους....Modulus ξεκάθαρα απ τους άλλους...πολύ ξεκάθαρα...
Gatilaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Ενα τηλεφωνικο κεντρο το πληρώνεις μια φορα και το εχεις για χροοοονια. Συν οτι μπορεις να το παραμετροποίησεις οπως θες. Ψαξου λιγο με τους παροχους επειτα και θα δεις πως στη τελικη σε συμφερει καλυτερα. Ετσι κ αλλιως ενα τηλεφωνικο κεντρο δεν απαιτει κατι ιδιαιτερο σε hardware. 1
Fotis_Greece Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρε αυτο (2 καναλια φωνης= 2 pstn/1isdn) https://www.skroutz.gr/s/15154539/Grandstream-UCM6202-IP-PBX.html?from=catspan&keyphrase=ucm+6202 Και οσα ip phones για τους χρηστες και το εχεις για παντα. https://www.skroutz.gr/s/7010083/Grandstream-GXP1625.html Εχει και app για το κινητο σου Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Fotis_Greece 1
Fotis_Greece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι, εχω εγκαταστήσει αρκετα. Τελευταία εγκατασταση ηταν το UCM6204 σε εταιρεια με 15 υπαλλήλους και μια ISDN γραμμη συν ενα SIP Trunk 6 καναλιων απο Modulus. Δεν εχω αντιμετωπισει θεματα, βγαζουν και τακτικα firmware updates. Ειναι μικρο, δεν εχει ιδιαίτερη καταναλωση ρεύματος, του βαζεις και.μια sd καρτα για να αποθηκεύει στοιχεια κλήσεων, configuration backups, πολλαπλα μηνυματα τηλεφωνητη κτλ και call recording. Τα μοντέλα αυτα εχουν δυο θυρες για αναλογικες συσκευές στον χωρο. Στην μια ειχω βαλει ενα DECT ασύρματο και στην αλλη ενα πολυμηχανημα fax, printer. Εχει το υπερ οτι στο κατα την διαρκεια ακροασης του καλουντος του μήνυματος υποδοχης, εάν ο καλών πατησει το πλήκτρο αποστολής fax στην συσκευή του, στέλνει την γραμμη στην αναλογική θυρα που ειναι το πολυμηχανημα. Αυτο γιατι οσοι εχουν fax χωρις ακουστικό δεν μπορουν να ακουσουν το " για αποστολή fax πιεστε το ταδε πληκτρο" Εαν δεν εχεις fax, εχει επιλογη virtual που απλα στο στέλνει στο email σου σαν pdf. Στην εν λόγω εταιρεία εχουμε και vpn router, οποτε με την αντίστοιχη εφαρμογή και με το κινητό τους κανουν και δέχονται κλησεις οπου και εαν ειναι, σαν να βρίσκονται στον χωρο. Εχει φυσικα και τις κλασσικές επιλογες αυτοματης εναλλαγης μηνυματος υποδοχης αναλογως ημερας, αργια κτλ καθως επισης και εαν ο καλών δεν πληκτρολογησει κατι ή πατησει λαθος πληκτρο να πάει αμεσα η κληση σε συγκεκριμενο(α) εσωτερικα. Επίσης επιλογη εαν δεν απαντησει ο χρηστης του εσωτερικού να παει σε αλλο εσωτερικό και επισης επιλογη να κανει pick up μια.κληση ενας αλλος στον χωρο. Τελευταιο, επιλογη εαν δεν απαντησεις σε συγκεκριμένο χρονο σε δευτερόλεπτα, να ερθει η κληση στο κινητο σου (ο καλων ακουει μηνυμα για εντοπισμό αλλα αλλαζει εαν θες). Τελευταιο, ο καθε χρηστης απο την συσκευή του επιλεγει να δηλωσει do not disturb, away, προώθηση σε καποιο αλλο εσωτερικό η κινητο κτλ Οπως προείπα, ειναι και "μεγας ρουφιανος". Εχει αναλυτικά στοιχεια κλησεων, ποιος πήρε ποιον και ποσο μίλησε, αναζητηση με φίλτρα ποιος καλεσε ποτε εκεινο το νούμερο, και εαν ενεργοποιησεις την καταγραφη, καθεσαι και ακους αργότερα τό βραδυ απο υπολογιστη η απο το ακουστικό τι ειπανε στην συνδιάλεξη. Εχει επιλογη κάποιους χρηστες να μην μπορουν να καλούν αριθμους εξωτερικου κτλ ή να βαζουν PIN. Για κλησεις φτιαχνεις απλο dialing plan, μπορεις να βαλεις ενα απλο να πατας 9 και μετα οποιο νούμερο θες και να φεύγει η κληση. Εγω το εχω κανει πιο αναλυτικά ωστε οι κλησεις με παραπάνω απο 10 αριθμους να φεύγουν απο modulus και κλησεις απο 901 να απαγορεύονται Τι αλλο θες? Εαν δεν βγαινεις (οικονομικα) δες και αυτο. Κινεζικα, φθηνα, αλλα μεχρι στιγμης αξιοπιστα, τουλαχιστον σε αυτο που εχω βαλει εγω. Δεν θα αντιμετωπισεις θεματα αλλα δεν ξερω ποσο user friendly ειναι να αλλαζεις μηνυματα εαν θελεις. https://www.e-smarteck.gr/τηλεφωνικα-κεντρα-panasonic-nec-ericsson-LG/excelltel-τηλεφωνικα-κεντρα/tilefoniko-kentro-Excelltel-MK308USB Το εχω βαλει σε αλλη εταιρεια με αυτα τα τηλεφωνα https://www.e-smarteck.gr/σταθερα-τηλεφωνα/alcatel-temporis-t58 Πληρωσα 30€ https://www.e-smarteck.gr/Τεχνική-υποστήριξη/ρυθμιση-τηλεφωνικου-κεντρου και οι ανθρωποι μου το στειλαν ετοιμο, προγραμματισμενο οπως τους το ζητησα. Εγω απλως κουμπωσα τις 2 γραμμες και τα εσωτερικα και εφυγα. Τοσο απλο. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι, με βοηθησαν απομακρυνσμενα χωρις καποια αλλη χρεωση για μια αλλαγη που ηθελα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Fotis_Greece 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα