Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Axelq είπε

Snapdragon 630, μπαταρία 2760mAh και κόστος 500$

robin williams what year is it GIF

Πώς γίνεται και ανεβάζετε φωτο ενώ σ εμένα γράφει " προσωρινη απενεργοποίηση ανεβάσματος φωτο "? Καινούργιας μορφής μπαν έχω φάει?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Κοίτα να δεις που τα iphone όπως πάει θα είναι value for money σε λίγα χρόνια.

Κοίτα, επειδή βλέπω τώρα τελευταία σχεδόν όλες οι εταιρίες να ανεβάζουν τις τιμές, ψιλιάζομαι ότι οι κινέζοι άρχισαν να ανεβάζουν τις τιμές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bezel παντόφλα, μπαταρία για μισή μέρα χρήση και τιμή ναυαρχίδας. 

Μία χαρά, θα πουλήσει από 100 εως 1000 κομμάτια.(και αυτά θα τα πάρουν εργαζόμενοι της Sony σαν δώρο μην την προσβάλλουν) 

😂😂😂

Επεξ/σία από stelios18120
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κοίτα, επειδή βλέπω τώρα τελευταία σχεδόν όλες οι εταιρίες να ανεβάζουν τις τιμές, ψιλιάζομαι ότι οι κινέζοι άρχισαν να ανεβάζουν τις τιμές...

Το ψιλιαζεσαι?εδώ έχουν ξεφύγει τελείως. Και κραζαμε την apple για το φράγμα των 1500Ε

https://itechnews.gr/2019/10/xiaomi-mix-alpha-archisan-oi-poliseis-toy-sto/

Δημοσ.

Λόγω χαμηλής ζήτησης και χαμηλών πωλήσεων, σε 1 χρόνο θα έχει την μισή τιμή, όπως το XZ1 που είχε βγεί με επίσημη αρχική τιμή 700€ τον Σεπτέμβριο του 2017 και 1 χρόνο μετά Νοέμβριο του 2018 βγήκε σε προσφορά στα 239€.Για τα χρήματα αυτά είμαι ικανοποιημένος, αλλιώς θα έπαιρνα πχ Xiaomi mid range που θα ήταν καλύτερο μόνο σε εμφάνιση.Ομως ξενέρωσα λίγο που πιθανότατα η Sony δεν θα δώσει android 10.

Τα Sony έχουν κάποια αρνητικά αλλά και κάποια θετικά.

Θα έπρεπε να βάζει μπαταρίες περισσότερων mAh και να βελτίωνε το software της stock κάμερας.Θετικό οτι βελτίωσε λίγο το design απο το XZ2 και έπειτα αλλά αφαίρεσε την θύρα mini jack.Αλλο αρνητικό, είναι οτι άρχισε να βγάζει συσκευές με σοκοφρέτα screen ratio.1 βήμα μπρός, 1 πίσω.

Δημοσ.

Πως γίνεται να μου έχεις βγάλει το Xperia ZL από τα πρώτα κινητά με μικρά bezels και να μου έρχεσαι μετά από 6 χρόνια να μου βγάζεις αυτό.....

• Like 1
Δημοσ.

Έθεσε χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανεις το νέο στάνταρ φορματ. 21:9

οσοι δεν έχετε εμπειρία με Sony δεν μπορείτε να εκτιμήσετε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πραγματικό κελεπούρι! Σε φοβερή τιμή! Σε άλλα νέα:

... ο άνθρωπός διδάσκει τη σωστή τιμολόγηση... και κάποιοι στη Sony κρατάνε σημειώσεις...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zoungla είπε

Η τρέλα παει στην Ιαπωνία και όχι στα βουνά!

Αν σκεφτείς ότι οι καλύτερες exploitation ταινίες είναι ιαπωνικές, όπως και τα hentai...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Ωραία όλα αυτά, αλλά αν δεν «προσπαθεί να διατηρεί τις τιμές όσο το δυνατόν χαμηλότερα», δεν πάει πουθενά 😛

i see what you did there GIF

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα γιατί η Sony είναι στην αφανεια,  απλά τραγικοί,  μπαταρία για σκουπίδια,  soc ασχολίαστο,  κλείστε το το ρημάδι δεν το έχετε με τα κινητά.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...