Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

όπως το XZ1 που είχε βγεί με επίσημη αρχική τιμή 700€ τον Σεπτέμβριο του 2017 και 1 χρόνο μετά Νοέμβριο του 2018 βγήκε σε προσφορά στα 239€

κινητάρα το xz1, αυτό έχω μιας και δεν έδωσα ποτέ μου μια περιουσία (που δεν έχω κιόλας) για ακριβά κινητά και αυτό ήταν το ακριβότερο που αγόρασα ποτέ. το είχα πάρει στα 230 στο black friday. μακάρι να το έβρισκα κάπου και τώρα που ψάχνει η αδερφή μου για καινούριο τηλέφωνο κοντά στα 200 -250 max αλλά δεν...

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Αξιοπρεπέστατο για Sony και με ωραίο design 

Μην ξεχνάς ότι είναι midrange ;)

1 λεπτό πριν, BILL5 είπε

Μας κοροϊδεύει η sony η μου φαίνεται?

Πολύ πιθανό, εκτός αν είσαι Γιαπωνέζος ;)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

κινητάρα το xz1, αυτό έχω μιας και δεν έδωσα ποτέ μου μια περιουσία (που δεν έχω κιόλας) για ακριβά κινητά και αυτό ήταν το ακριβότερο που αγόρασα ποτέ. το είχα πάρει στα 230 στο black friday. μακάρι να το έβρισκα κάπου και τώρα που ψάχνει η αδερφή μου για καινούριο τηλέφωνο κοντά στα 200 -250 max αλλά δεν...

αυτο εχω και εγω και το βρισκεις ευκολα απο εδω μεσα σε αγγελια κοντα στα 150 ευρω με εγγύηση.

εγω δε θα το επερνα τωρα,προσοχη επειδη το δικο μου ειναι 2 ετων με τα χρονια η μπαταρια αποκτα καποια ανομοιομορφια που ειναι φυσιολογικο,επειδη ομως το τηλεφωνο ειναι πολυ λεπτο εχουν κολλησει το πανελ επανω της και αυτη η ανομοιομορφια βγαζει μικρα ανεπαίσθητα σημαδια στην οθονη που διακρινονται σε λευκο.

εχω και εγω και μερικοι χρηστες ακομα,το περνανε εγγυηση φυσικα,απλα εγω βαριεμε να τρεχω και το αφησα ....κλαιν ,με σημαδακια θα ασχουλουμεθα;

να βγω πολυ λαθος αλλα θα εμφανισει και σε αλλους με τον χρονο.

να πας σε xiaomi mi a3 ,redmi note 7 pro η και motorola one vision , 3 επιλογες που μου ερχονται στα γρηγορα στο μυαλο ,μοντερνα ομορφα.

για το εν λογο κινητο του αρθρου απλα δεν υπαρχει λογος υπαρξης αφου υπαρχει και το xperia 10 επισης midrange.

θα εχουν λογο υπαρξης εαν πεσουν επιεικώς στα 200 ευρω.

επισης η samsung βγαζει midrange υπερκοστολογημενα αλλα η samsung παντου σε ολο τον κοσμο εχει συνεργασιες με τους παροχους.

ο καθε παροχος με την ληξη του συμβολαιου σε παει σε καποιες συσκευες ,εκει λοιπον θα παιξεις με samsung A με huawei σειρα Y και παει λεγοντας μιας και ο πολυς κοσμος δεν ειναι χρηστες των forum και απλα θα παρει κατι που ξερει.....βλεπε sammy huawei .

ουτε με τους παροχους δε τα παει καλα η sony!!!

ουτε με τις αλυσιδες τις μεγαλες.

πας media και λες να δω το ταδε sony;

και στην πεφτουν να σε πανε huawei μερια.

Η sony κοιμαται τον υπνο του δικαιου!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε

εγώ δύο που έχω στο περιβάλλον μου έιναι ψιλοερείπια και μάλλον θα είναι τα τελευταία που θα δω για αρκετά χρόνια στο μέλλον 

στη γυναίκα μάλιστα επειδή το πήρα εγώ και το  πλήρωσα εγώ (500αρου γιατί στα 230 θα έδινα κάποια δικαιολογία), θα παρει τη θέση του ένα xiaomi που θα είναι σαφώς πιο αξιόπιστο από αυτό το ανέκδοτο και θα έχει και σοβαρή μπαταρία 

έχουμε δώσει πολλές ευκαιρίες στη sony (και παλιότερα στην lg) δεν είναι τυχαίο που αυτές οι εταιρείες βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στο mobile κομμάτι, απλά δεν κάνουν τα παιδιά 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.

Αν είχαν ένα jobs εκεί στη sony θα ήταν πρώτοι στην αγορά αλλά τώρα κοντεύουν να γίνουν αντιπρόσωποι για ανταλλακτικά κινητών, ενώ έχει παραδεχτεί ακόμα και ο πρόεδρος της sony ότι το mobile τμήμα της Sony δε μπορεί να πάρει τεχνολογίες από το DSLR τμήμα γιατι δεν τις δίνουν ώστε να μην χάσουν πωλήσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βάλανε όλοι από 5-6  κάμερες στα κινητά τους

τι να βάλει  η ΣΟΝΥ ότι έμεινε    😎

Επεξ/σία από pao13
Δημοσ.
9 ώρες πριν, logistoulis είπε

εγώ δύο που έχω στο περιβάλλον μου έιναι ψιλοερείπια και μάλλον θα είναι τα τελευταία που θα δω για αρκετά χρόνια στο μέλλον 

στη γυναίκα μάλιστα επειδή το πήρα εγώ και το  πλήρωσα εγώ (500αρου γιατί στα 230 θα έδινα κάποια δικαιολογία), θα παρει τη θέση του ένα xiaomi που θα είναι σαφώς πιο αξιόπιστο από αυτό το ανέκδοτο και θα έχει και σοβαρή μπαταρία 

έχουμε δώσει πολλές ευκαιρίες στη sony (και παλιότερα στην lg) δεν είναι τυχαίο που αυτές οι εταιρείες βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στο mobile κομμάτι, απλά δεν κάνουν τα παιδιά 

:lol::lol::lol:Πιο αξιοπιστο ως προς τι; Το λογισμικο της xiaomi ανεκαθεν ηταν γεματο bugs, το hardware για γελια, βλεπεις ιδιο μοντελο με διαφορετικες μνημες, διαφορετικους αισθητηρες κτλ. μια κατασταση τρεχα γυρευε. Πας να παρεις συσκευη και πρεπει να κανεις και ταμα. Καλη η xiaomi αλλα παιζει μπαλα με cubot, umidigi, ulefone κτλ. Και το γεγονος οτι θεοποιηθηκε στην Ελλαδα της φτωχιας και της κρισης δεν ειναι τυχαιο, οπως επισης δεν ειναι τυχαιο οτι βασικη αγορα της ειναι η Κινα, η Ινδια ,το Πακισταν και τα περιχωρα.

Η Sony παιζει μπαλα σε αλλη κατηγορια φιλε μου και το μονο που δεν μπορεις να κατηγορησεις τις συσκευες της ειναι η αναξιοπιστια. Αν ειχες δουλεψει Sony, οπως λες, θα ειχες δει πως η ταχυτητα, το smoothness και η ποιοτητα κατασκευης των συσκευων της συγκρινονται με apple. Δεν ειναι μονο τα specs που μετρανε. Οσο για το παραμυθι του vfm της xiaomi  περιμενω τη στιγμη που η xiaomi θα βγαλει αδιαβροχη συσκευη με μπροστινα, πραγματικα στερεοφωνικα ηχεια να δω ποσο θα κοστολογισει...... Φυκια για μεταξωτες κορδελες πουλαει η xiaomαρα, που πρεπει να πληρωσεις πανω απο 300€ για μια κινεζια αν θες nfc, λες και προκειται για premium χαρακτηριστικο. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

:lol::lol::lol:Πιο αξιοπιστο ως προς τι; Το λογισμικο της xiaomi ανεκαθεν ηταν γεματο bugs, το hardware για γελια, βλεπεις ιδιο μοντελο με διαφορετικες μνημες, διαφορετικους αισθητηρες κτλ. μια κατασταση τρεχα γυρευε. Πας να παρεις συσκευη και πρεπει να κανεις και ταμα. Καλη η xiaomi αλλα παιζει μπαλα με cubot, umidigi, ulefone κτλ. Και το γεγονος οτι θεοποιηθηκε στην Ελλαδα της φτωχιας και της κρισης δεν ειναι τυχαιο, οπως επισης δεν ειναι τυχαιο οτι βασικη αγορα της ειναι η Κινα, η Ινδια ,το Πακισταν και τα περιχωρα.

Η Sony παιζει μπαλα σε αλλη κατηγορια φιλε μου και το μονο που δεν μπορεις να κατηγορησεις τις συσκευες της ειναι η αναξιοπιστια. Αν ειχες δουλεψει Sony, οπως λες, θα ειχες δει πως η ταχυτητα, το smoothness και η ποιοτητα κατασκευης των συσκευων της συγκρινονται με apple. Δεν ειναι μονο τα specs που μετρανε. Οσο για το παραμυθι του vfm της xiaomi  περιμενω τη στιγμη που η xiaomi θα βγαλει αδιαβροχη συσκευη με μπροστινα, πραγματικα στερεοφωνικα ηχεια να δω ποσο θα κοστολογισει...... Φυκια για μεταξωτες κορδελες πουλαει η xiaomαρα, που πρεπει να πληρωσεις πανω απο 300€ για μια κινεζια αν θες nfc, λες και προκειται για premium χαρακτηριστικο. 

Αγοράζω Σόνυ κινητά από τότε που άρχισαν να υπάρχουν και έχω ζήσει την κατρακύλα και έχω συναντήσει ένα κάρο θέματα

Σου αρέσει δεν σου αρέσει οι Κινέζοι είναι πιο αξιόπιστοι και με Android one λογισμικό είναι αστείο να συζητάμε για το αν οποιαδήποτε άλλη έκδοση πλην pixel είναι καλύτερη

• Thanks 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος τουλάχιστον Ελλάδα να έχει Sony κινητό πια. Έχω να δω να κρατάνε Sony κινητό από το 2015...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...