theo93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Τι γνώμη έχετε για την συγκεκριμένη θέση και γενικότερα για το Salesforce; Είναι καλό ή κακό, που για να ασχοληθείς πρέπει να μπεις στο οικοσύστημα τους; Στο μέλλον τι διεξόδους μπορείς να έχεις;
mindphreak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, theo93 είπε Καλησπέρα σας, Τι γνώμη έχετε για την συγκεκριμένη θέση και γενικότερα για το Salesforce; Είναι καλό ή κακό, που για να ασχοληθείς πρέπει να μπεις στο οικοσύστημα τους; Στο μέλλον τι διεξόδους μπορείς να έχεις; Το salesforce αξιζει κυριως εξωτερικο, ειναι ωραια πλατφορμα και ανεβαινει γρηγορα. Τωρα απο θεμα δουλειας εδω οι συναδερφοι κανουν χαλαρα tasks μιας και ειναι junior developers, αλλα μαθαινουν καθημερινα πολλα πραγματα. Αξιζει να ασχοληθεις γιατι ειναι ενα καλο kick start για την καρριερα σου. 1
theo93 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, mindphreak είπε Το salesforce αξιζει κυριως εξωτερικο, ειναι ωραια πλατφορμα και ανεβαινει γρηγορα. Τωρα απο θεμα δουλειας εδω οι συναδερφοι κανουν χαλαρα tasks μιας και ειναι junior developers, αλλα μαθαινουν καθημερινα πολλα πραγματα. Αξιζει να ασχοληθεις γιατι ειναι ενα καλο kick start για την καρριερα σου. Οπότε εργάζεσαι και εσύ σαν Salesforce Dev? Τι αρχικές γνώσεις πρέπει να έχει κάποιος; Μπορείς εύκολα μετά να ακολουθήσεις κάποιο άλλο μονοπάτι ή είσαι εγκλωβισμένος;
mindphreak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Εγω ειμαι java developer, απλα εχω συναδερφους που καθονται κοντα μου που ειναι salesforcades, απο οτι βλεπω χρησιμοποιουν apex (που αν γραφεις java ειναι ευκολο να την μαθεις γιατι μοιαζει παρα πολυ) και visualforce, εχουν παρει 2 certifications τα οποια τα χωρηγει η εταιρια (platform developer και administrator αν θυμαμε καλα) . Η δουλεια τους ειναι να φτιαχνουν εφαρμογες και να τις κανουν Integration σε διαφορες πλατφορμες οπως heroku,force και αλλα. 1
theo93 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, mindphreak είπε Εγω ειμαι java developer, απλα εχω συναδερφους που καθονται κοντα μου που ειναι salesforcades, απο οτι βλεπω χρησιμοποιουν apex (που αν γραφεις java ειναι ευκολο να την μαθεις γιατι μοιαζει παρα πολυ) και visualforce, εχουν παρει 2 certifications τα οποια τα χωρηγει η εταιρια (platform developer και administrator αν θυμαμε καλα) . Η δουλεια τους ειναι να φτιαχνουν εφαρμογες και να τις κανουν Integration σε διαφορες πλατφορμες οπως heroku,force και αλλα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Sarit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Η Deloitte οργανώνει ένα salesforce bootcamp αυτή την περίοδο και πιθανός πας για Junior Dev απ'εκεί. Έχει κανείς παραπάνω πληροφορίες για τέτοιες θέσεις? Ωράρια, συνθήκες, μισθοί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα