dukas77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα εχω τα windows7 home premium γνησια και θελω να μεταβω σε win10...το κλειδι που εχω θα λειτουργησει κανονικα? τα κατεβαζω απο ms και κανω καθαρη εγκατασταση κ ενεργοποιω με το κλειδι που εχω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Ναι, θα ξεκινήσεις στην αρχή και δοκίμασε να βάλεις εκεί το κλειδί. Αν το δεχτεί καλώς, αλλιώς πάτα ότι δεν έχεις κλειδί και βάλτο μετά που θα στήσεις κάρτα δικτύου και θα συνδεθείς στο ίντερνετ. Αφού όμως έχεις home premium θα επιλέξεις την home έκδοση για τα 10άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, dukas77 είπε εχω τα windows7 home premium γνησια και θελω να μεταβω σε win10 έχω κάνει την διαδικασία αναβάθμισης από 7 σε 10 αρκετές φορες με επιτυχία Η διαδικασία που ακολουθώ είναι : Έλεγχο δίσκου και ανασυγκροτηση Κάνω κλώνο τον υπάρχοντα δίσκο μην και γίνει στραβή Μετα βγάζω τον αρχικό δίσκο από τον η/υ και εκκινώ με τον κλώνο και κάνω αναβάθμιση με το εργαλείο της microsoft Αφού όλα πάνε καλά και γίνει η αναβάθμιση και ενεργοποιηθουν τα windows μόνα τους (δεν βάζω κλειδί πουθενά ) και εφ όσον όλα λειτουργησουν κανονικά και έχουν ενεργοποιηθει τα 10 από μόνα τους κανω εκ νέου καθαρή εγκατάσταση και όταν ζητάει κλειδί πατάω παράλειψη και είναι όλα οκ Χρονοβόρο μεν αλλά σίγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Εγώ πάντως 2 φορές που το έκανα το πήγα από την αρχή με καθαρή εγκατάσταση 10 χωρίς να δηλώσω κλειδί στην αρχή την μία φορά και δηλώνοντας το κλειδί των 7 στην αρχή. Και τις δύο φορές η ενεργοποίηση έγινε και τις δύο φορές με επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 όταν μπουτάρουμε με το usb stick (installation media tool) τι ζητάει με το που θα αρχίσει να διαβάζει από το stick; υπάρχουν διάφορες επιλογές που μας ζητάει να επιλέξουμε ή η διαδικασία είναι απλή; ΥΓ: έχω original key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 3:05 ΜΜ, dukas77 είπε καλησπερα εχω τα windows7 home premium γνησια και θελω να μεταβω σε win10...το κλειδι που εχω θα λειτουργησει κανονικα? τα κατεβαζω απο ms και κανω καθαρη εγκατασταση κ ενεργοποιω με το κλειδι που εχω? ευχαριστω Οπως το λες. 29 λεπτά πριν, techkid είπε όταν μπουτάρουμε με το usb stick (installation media tool) τι ζητάει με το που θα αρχίσει να διαβάζει από το stick; υπάρχουν διάφορες επιλογές που μας ζητάει να επιλέξουμε ή η διαδικασία είναι απλή; ΥΓ: έχω original key Ναι ειναι απλη. Αν κανεις καθαρη εγκατασταση σβησε μονο ολα τα partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, gbras είπε Ναι ειναι απλη. Αν κανεις καθαρη εγκατασταση σβησε μονο ολα τα partition τα partition που ακριβώς; στο stick; και πως τα σβήνω; ποιά είναι διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, techkid είπε τα partition που ακριβώς; στο stick; και πως τα σβήνω; ποιά είναι διαδικασία; ξεκινα με το στικακι και θα το δεις στο wizard σε παει μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, gbras είπε ξεκινα με το στικακι και θα το δεις στο wizard σε παει μονο του δηλ. θα μου ζητήσει να σβήσω τα partitions σε κάποιο σημείο της διαδικασίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, techkid είπε δηλ. θα μου ζητήσει να σβήσω τα partitions σε κάποιο σημείο της διαδικασίας; Όχι ακριβώς. Θα πρέπει να επιλέξεις "Custom" (Προσαρμογή ή κάπως έτσι) για να βγάλει επιλογή για να διαγράψεις τον δίσκο. Στο παρακάτω λινκ έχει τα βήματα με εικόνες. Στην 4η εικόνα θα επιλέξεις την 2η λειτουηργία και στην 5η θα διαγράψεις όλα τα διαμερίσματα του δίσκου, θα επιλέξεις το μοναδικό που θα μείνει και θα προχωρήσεις κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakotay7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση για απορία μου, επειδή και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο λειτουργικό windows7 home premium γνήσια, θα ΄θελα μια διευκρίνηση, για να πάω σε windows 10 θα πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσω λογαριασμό στην Microsoft δίνοντας email ; Είναι αυτό δηλαδή απαραίτητο; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από chakotay7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Όχι, καμία σχέση. Αν όμως δημιουργήσεις λογαριασμό το κλειδί θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σου και όταν ξανακάνεις φορμάτ και ξανασυνδεθείς θα γίνει αυτόματα ανάκτηση της άδειας χρήσης σου. Αλλιώς δεν είναι απαραίτητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakotay7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, micos000 είπε Όχι, καμία σχέση. Αν όμως δημιουργήσεις λογαριασμό το κλειδί θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σου και όταν ξανακάνεις φορμάτ και ξανασυνδεθείς θα γίνει αυτόματα ανάκτηση της άδειας χρήσης σου. Αλλιώς δεν είναι απαραίτητο. Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 3:05 ΜΜ, dukas77 είπε καλησπερα εχω τα windows7 home premium γνησια και θελω να μεταβω σε win10...το κλειδι που εχω θα λειτουργησει κανονικα? τα κατεβαζω απο ms και κανω καθαρη εγκατασταση κ ενεργοποιω με το κλειδι που εχω? ευχαριστω Ότι προαναφέρθηκε, κάνεις καθαρή εγκατάσταση με την ίδια έκδοση. Προσπερνάς το βήμα που ζητάει να δηλώσεις το "κλειδί" και το προσθέτεις όταν εγκαταστήσεις όλους τους drivers και μπεις στο Ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα