soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, logistoulis είπε Εκτός σπιτιού όχι δεν δοκίμασα Αυτό μέσω ίντερνετ δε δουλεύει έτσι κι αλλιώς; Mεσω wifi ναι.Απλα θελω να μαθω αν λειτουργει κ με δεδομενα κινητου η αλλο wifi εκτος σπιτιου.(οπως το vita)
logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, soundou είπε Mεσω wifi ναι.Απλα θελω να μαθω αν λειτουργει κ με δεδομενα κινητου η αλλο wifi εκτος σπιτιου.(οπως το vita) Εγώ κατάλαβα ότι δουλεύει μέσω ίντερνετ και σπίτι σου να είσαι, ίσως καταλαβα λάθος Θα δοκιμάσω να κλείσω wifi στο κινητό να δω τι γίνεται με 4g όταν πάω σπίτι
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Ασε το ps4 σε rest mode ανοιξε δεδομενα κ προσπαθησε να ανοιξεις κ πες μ σε παρακαλω
Archantwn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε δοκιμή που έκανα τώρα από τη δουλειά, μου βγάζει μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η επίτευξη σύνδεσης μέσω δικτύου Wi-Fi. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο δίκτυο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Archantwn
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Archantwn είπε Σε δοκιμή που έκανα τώρα από τη δουλειά, μου βγάζει μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η επίτευξη σύνδεσης μέσω δικτύου Wi-Fi. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο δίκτυο. Οποτε αναγκαστικα μονο μεσω ιδιου wifi.Αχρηστη προσθηκη.σ ευχαριστω Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από soundou
Archantwn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένας συνάδελφος έκανε hotspot και συνδέθηκα. Δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει αυτός ο τρόπος βέβαια Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Archantwn
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Archantwn είπε Ένας συνάδελφος έκανε hotspot και συνδέθηκα. Δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει αυτός ο τρόπος βέβαια Οχι απλα αν εμπαινε μ δεδομενα θα μπορουσε να μπει απο οποιοδηποτε wifi σαν του psvita.
logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, soundou είπε Οχι απλα αν εμπαινε μ δεδομενα θα μπορουσε να μπει απο οποιοδηποτε wifi σαν του psvita. Μα αυτό είπε ότι μπήκε από τη δουλειά με το hotspot του συναδέλφου, άρα ουσιαστικά με data από άλλο wifi Απλά μάλλον έχουν βάλει ως περιορισμό να μην μπαίνεις απευθείας από τα δεδομένα της κινητής σου για να μην σκάσει κάνα πιτσιρίκι και φτάσει το λογαριασμό στο θεό Δεν κατάλαβα ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi ούτε ότι η σύνδεση γίνεται μέσω τοπικού δικτύου αλλά internet Για να βεβαιωθω βέβαια θα πρέπει να βρω κάνα άλλο WiFi η να πάω αύριο δουλειά ξανά να δω αν μπορώ να συνδεθώ από κει
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αααα κατσε.μεσω hotspot ανοιξε η κονσολα σπιτι κανονικα;εγω καταλαβα συνδεθηκε στο hotspot οχι οτι ανοιξε την κονσολα κανονικα :ρ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από soundou
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, soundou είπε Αααα κατσε.μεσω hotspot ανοιξε η κονσολα σπιτι κανονικα;εγω καταλαβα συνδεθηκε στο hotspot οχι οτι ανοιξε την κονσολα κανονικα :ρ Λοιπόν δες πώς δουλεύει μιας και το εξηγεί αρκετά αναλυτικά Σε ο,τι αφορά το Android για το χειριστήριο όπως είπα και πιο πάνω θέλουμε το 10, εγώ ελπίζω ότι λόγω Android one θα το πάρω μες στη χρονιά Edit Πάντως είναι σπαστικοι οι τύποι ώρες ώρες, το χειριστήριο του one που δουλεύει μια χαρά με Android μέσω Bluetooth στη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δουλεύει επίτηδες, θέλει το δικό του αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το 10 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα