Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εκτός σπιτιού όχι δεν δοκίμασα

Αυτό μέσω ίντερνετ δε δουλεύει έτσι κι αλλιώς;

Mεσω wifi ναι.Απλα θελω να μαθω αν λειτουργει κ με δεδομενα κινητου η αλλο wifi εκτος σπιτιου.(οπως το vita)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, soundou είπε

Mεσω wifi ναι.Απλα θελω να μαθω αν λειτουργει κ με δεδομενα κινητου η αλλο wifi εκτος σπιτιου.(οπως το vita)

Εγώ κατάλαβα ότι δουλεύει μέσω ίντερνετ και σπίτι σου να είσαι, ίσως καταλαβα λάθος

Θα δοκιμάσω να κλείσω wifi στο κινητό να δω τι γίνεται με 4g όταν πάω σπίτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε δοκιμή που έκανα τώρα από τη δουλειά, μου βγάζει μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η επίτευξη σύνδεσης μέσω δικτύου Wi-Fi. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο δίκτυο. 

Επεξ/σία από Archantwn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Archantwn είπε

Σε δοκιμή που έκανα τώρα από τη δουλειά, μου βγάζει μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η επίτευξη σύνδεσης μέσω δικτύου Wi-Fi. Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο δίκτυο. 

Οποτε αναγκαστικα μονο μεσω ιδιου wifi.Αχρηστη προσθηκη.σ ευχαριστω 

Επεξ/σία από soundou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας συνάδελφος έκανε hotspot και συνδέθηκα.

Δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει αυτός ο τρόπος βέβαια :)

Επεξ/σία από Archantwn
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Archantwn είπε

Ένας συνάδελφος έκανε hotspot και συνδέθηκα.

Δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει αυτός ο τρόπος βέβαια 

Οχι απλα αν εμπαινε μ δεδομενα θα μπορουσε να μπει απο οποιοδηποτε wifi σαν του psvita.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, soundou είπε

Οχι απλα αν εμπαινε μ δεδομενα θα μπορουσε να μπει απο οποιοδηποτε wifi σαν του psvita.

Μα αυτό είπε ότι μπήκε από τη δουλειά με το hotspot του συναδέλφου, άρα ουσιαστικά με data από άλλο wifi

Απλά μάλλον έχουν βάλει ως περιορισμό να μην μπαίνεις απευθείας από τα δεδομένα της κινητής σου για να μην σκάσει κάνα πιτσιρίκι και φτάσει το λογαριασμό στο θεό

Δεν κατάλαβα ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi ούτε ότι η σύνδεση γίνεται μέσω τοπικού δικτύου αλλά internet

Για να βεβαιωθω βέβαια θα πρέπει να βρω κάνα άλλο WiFi η να πάω αύριο δουλειά ξανά να δω αν μπορώ να συνδεθώ από κει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αααα κατσε.μεσω hotspot ανοιξε η κονσολα σπιτι κανονικα;εγω καταλαβα συνδεθηκε στο hotspot οχι οτι ανοιξε την κονσολα κανονικα

Επεξ/σία από soundou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, soundou είπε

Αααα κατσε.μεσω hotspot ανοιξε η κονσολα σπιτι κανονικα;εγω καταλαβα συνδεθηκε στο hotspot οχι οτι ανοιξε την κονσολα κανονικα

Λοιπόν δες πώς δουλεύει μιας και το εξηγεί αρκετά αναλυτικά

Σε ο,τι αφορά το Android για το χειριστήριο όπως είπα και πιο πάνω θέλουμε το 10, εγώ ελπίζω ότι λόγω Android one θα το πάρω μες στη χρονιά

Edit 

Πάντως είναι σπαστικοι οι τύποι ώρες ώρες, το χειριστήριο του one που δουλεύει μια χαρά με Android μέσω Bluetooth στη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δουλεύει επίτηδες, θέλει το δικό του αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το 10

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...