polemikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Η Sony κυκλοφόρησε τη νέα ενημέρωση για το PlayStation 4 η οποία βελτιώνει ανάμεσα σε όλα τη λειτουργία Party. Έτσι οι συμμετέχοντες σε μια τέτοια ομάδα, ανεβαίνουν από τους 8 στους 16, δίνοντας πάντα τη δυνατότητα σε φίλους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους είτε μέσω φωνής είτε μέσω κειμένου ακόμα και αν ασχολούνται με διαφορετικά παιχνίδια ή εφαρμογή ο καθένας. Επιπλέον σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία, έχουν υπάρξει σημαντικές βελτιώσεις στη συνδεσιμότητα μέσω δικτύου αλλά και στην ποιότητα του ήχου. Ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της έβδομης έκδοσης του PS4 System Update είναι η υποστήριξη του Remote Play από όλα τα android smartphones, φτάνει αυτά να τρέχουν την έκδοση 5.0 ή ανώτερη της mobile πλατφόρμας της Google. Μέχρι σήμερα η Sony έδινε τη δυνατότητα του Remote Play μόνο μέσω των Xperia smartphones στην Android πλατφόρμα ενώ πριν πριν μερικούς μήνες άνοιξε την πρόσβαση σε iPhone και iPad. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα η νέα ενημέρωση προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς εμφάνισης του χειριστηρίου στην οθόνη αλλά και το κλείδωμα της κατεύθυνσης της οθόνης για να μη δημιουργούνται προβλήματα κατά το παιχνίδι. Τέλος, οι gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Dualshock 4 ασύρματο χειριστήριο τους μέσω Bluetooth στο Android, το iOS, και τους Mac υπολογιστές, φτάνει να έχουν εγκατεστημένο το Android 10, iOS 13, iPadOS 13 και macOS Catalina αντίστοιχα (όταν αυτό κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα). Η κυκλοφορία του PS4 System Update 7.0 γίνεται σταδιακά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα. Sony Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
soundou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 + hdr calimbration να το ρυθμιζει ο καθενας αναλογα την tv.εγω θελω να ρωτησω το remote play θα ειναι αντιστιχο του ps vita δηλαφη και μεσω internet η θα ειναι οπως στα apple μονο μεσω ιδιου wifi?
Πανος999 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Πολυ καλο αυτο με το remote play που κανανε..!! Μπραβο!! 1
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Αν έδιναν remote play σε switch θα ήταν παράδεισος 1
Tokyo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, soundou είπε + hdr calimbration να το ρυθμιζει ο καθενας αναλογα την tv.εγω θελω να ρωτησω το remote play θα ειναι αντιστιχο του ps vita δηλαφη και μεσω internet η θα ειναι οπως στα apple μονο μεσω ιδιου wifi? Λογικά ναι. Μέσω του ίδιου wifi όπως και το αντίστοιχο του Xbox.
soundou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Tokyo είπε Λογικά ναι. Μέσω του ίδιου wifi όπως και το αντίστοιχο του Xbox. Aa ξενερωσα.ηθελα σαν του vita 1
music_lover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει λάθος στο τέλος της 2η σειράς της τελευταίας παραγράφου..αντί για Windows 10 γράψατε Android 10.. 1
Inside X Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά σωστά αναφέρει Android 10 (και IOS 13), για να έχεις υποστήριξη Bluetooth με το Dualshock... 1
tsibosp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ερωτηση εδω στα παιδια του ινσομνια μιας και το αρθρο θιγει το θεμα: Εδω και καποιο καιρο εχω περασει καποια emulators στο redmi note 7 μου, κανω pair το χειριστηριο του PS4 και ενω στην αρχη ολα ειναι κομπλε (τα πρωτα 2 λεπτα) μετα εχει τρομερο lag το χειριστηριο και τα παντα ειναι unplayable. Εχω δοκιμασει διαφορους τροπους επιλυσης που εχω βρει και στην δικη μου περιπτωση δεν δουλευει κανεις. Η τελευταια παραγραφος σημαινει οτι τωρα θα υπαρχει επισημη υποστηριξη και αρα θα λυθει αυτο το προβλημα ή ειναι παντελως ασχετο με αυτο που αντιμετωπιζω εγω; Σημειωνω οτι καλωδιο OTG usb-c se micro usb δεν μπορω να βρω πολυ ευκολα και δεν με ψηνει και ιδιαιτερα αυτη η λυση γενικοτερα.
seithan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 53 minutes ago, tsibosp said: Ερωτηση εδω στα παιδια του ινσομνια μιας και το αρθρο θιγει το θεμα: Εδω και καποιο καιρο εχω περασει καποια emulators στο redmi note 7 μου, κανω pair το χειριστηριο του PS4 και ενω στην αρχη ολα ειναι κομπλε (τα πρωτα 2 λεπτα) μετα εχει τρομερο lag το χειριστηριο και τα παντα ειναι unplayable. Εχω δοκιμασει διαφορους τροπους επιλυσης που εχω βρει και στην δικη μου περιπτωση δεν δουλευει κανεις. Η τελευταια παραγραφος σημαινει οτι τωρα θα υπαρχει επισημη υποστηριξη και αρα θα λυθει αυτο το προβλημα ή ειναι παντελως ασχετο με αυτο που αντιμετωπιζω εγω; Σημειωνω οτι καλωδιο OTG usb-c se micro usb δεν μπορω να βρω πολυ ευκολα και δεν με ψηνει και ιδιαιτερα αυτη η λυση γενικοτερα. Το BT είναι πονεμένη ιστορία - γενικά μιλώντας : είτε δουλεύει, είτε όχι.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 57 λεπτά πριν, tsibosp είπε Ερωτηση εδω στα παιδια του ινσομνια μιας και το αρθρο θιγει το θεμα: Εδω και καποιο καιρο εχω περασει καποια emulators στο redmi note 7 μου, κανω pair το χειριστηριο του PS4 και ενω στην αρχη ολα ειναι κομπλε (τα πρωτα 2 λεπτα) μετα εχει τρομερο lag το χειριστηριο και τα παντα ειναι unplayable. Εχω δοκιμασει διαφορους τροπους επιλυσης που εχω βρει και στην δικη μου περιπτωση δεν δουλευει κανεις. Η τελευταια παραγραφος σημαινει οτι τωρα θα υπαρχει επισημη υποστηριξη και αρα θα λυθει αυτο το προβλημα ή ειναι παντελως ασχετο με αυτο που αντιμετωπιζω εγω; Σημειωνω οτι καλωδιο OTG usb-c se micro usb δεν μπορω να βρω πολυ ευκολα και δεν με ψηνει και ιδιαιτερα αυτη η λυση γενικοτερα. Το ίδιο συμβαίνει και σε Samsung τηλέφωνα. Είναι τραγικό.
logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασα το remote play σε μη xperia κινητό (γιατί το είχα δοκιμάσει παλιότερα σε Xperia) και δουλεύει περίφημα Λογικά μόλις πάρω και Android 10 (ελπίζω πριν κλείσει ο χρόνος) θα δουλεύει και το χειριστήριο οπότε μια χαρά
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, logistoulis είπε Δοκίμασα το remote play σε μη xperia κινητό (γιατί το είχα δοκιμάσει παλιότερα σε Xperia) και δουλεύει περίφημα Λογικά μόλις πάρω και Android 10 (ελπίζω πριν κλείσει ο χρόνος) θα δουλεύει και το χειριστήριο οπότε μια χαρά Δοκιμασες μεσω ιντερνετ αν δουλευει;
logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, soundou είπε Δοκιμασες μεσω ιντερνετ αν δουλευει; Εκτός σπιτιού όχι δεν δοκίμασα Αυτό μέσω ίντερνετ δε δουλεύει έτσι κι αλλιώς; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα