mr.robot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα εχω ηδη μια 22 hd οθονη της lg αλλα θα ηθελα να παρω μια μεγαλυτερη. το θεμα ειναι μια 27 αρα θα ειναι τερας σιγουρα μπροστα στην ηδη υπαρχον 22αρα 1080 p και 27 inch θα εχει χαλια χρωματα λετε; να παω σε μια 25αρα ; θελω να εχει μεγαλη αποκριση απο την 22αρα γιαυτο αλλιως δεν εχει νοημα να αλλαξω. ωστοσο θα δωσω εως και 160 ευρω.
starmanwarz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Τα χρωματα θα ειναι καλα αλλα θα μετρας τα πιξελ. Στις 27" ειναι προτιμοτερο να ανεβεις σε 1440p αναλυση.
Asotos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηγαινε σε 24αρα,αφου θες 1080p αναλυση...οι ιντσες δε παιζουν ρολο με το ποσο καλα ειναι τα χρωματα....το panel παιζει...πχ τα καλυτερα χρωματα τα εχουν τα IPS panel...αλλα ειναι ακριβοτερα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Asotos33
mr.robot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 για τις ιντσες με νοιαζει να ειναι 25+ εχω 22αρα γιατι να παω σε 24
Asotos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Γιατι οπως ειπε και ο Star,ειναι προτιμοτερο να πας σε 1440p αναλυση στις 27"...αλλα η αποφαση ειναι δικη σου και βλεπωντας το budget σου,δε σε παιρνει για τετοια οθονη...η 24αρα ειναι φθηνοτερη Το θεμα ειναι να παρεις και μια οθονη η οποια ειναι αξιοπιστη και οχι απλα οκ ειναι 27αρα,καλη τιμη και ειμαστε καλα...ειδικα για οθονη θελει ψαξιμο,γιατι αν βγει ελαττωματικη η με προβλημα,τοτε θα εχεις τρεξιματα με την αντικατασταση της....τη γνωμη μας σου λεμε...εσυ θα αποφασισεις 1
mr.robot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 αυτη πως την βλεπεται; https://www.e-shop.gr/othoni-lg-25um58-p25-ultra-wide-led-ips-black-p-PER.170750
Asotos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρα φαινεται για τα λεφτα της...εχει και IPS panel...για τα λεφτα της,μια χαρα ειναι...δεν εχω δουλεψει με LG οθονη,αλλα τα περισσοτερα σχολια στο Skroutz ειναι θετικα...για το budget σου ειναι οτι πρεπει...δε νομιζω να βρεις πολλες ειδικα με IPS panel σε αυτα τα λεφτα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Asotos33
mr.robot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 ips παντα εννοειται ! οποιος με ρωτησει αυτες προτεινω παντοτε
Asotos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω IPS μονο προτιμω...και για τα χρωματα και για τα πλαγια angles...δεν ειμαι fps e-sport player για να θελω τη πιο γρηγορη αποκριση,οποτε διαλεγω μονο IPS...βεβαια μπορει να σου κατσει εντονο backlight bleed,αλλα ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους,ειδικα στην οθονη που εχω...εγω θα στη προτεινα...οποτε go for it Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Asotos33 1
Asotos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Οταν η οθονη ειναι σε μαυρο φοντο,στις ακρες της υπαρχει εντονο ασπρο φως...αλλες φορες λιγοτερο,αλλες περισσοτερο...αυτο παρουσιαζεται κυριως σε IPS panel...αλλα οχι σε ολα τα μοντελα...πχ η Dell που ειχα πριν ηταν μια χαρα...η Asus που εχω τωρα εχει,αλλα ειναι ελαχιστο,οποτε δε με ενοχλει 1
mr.robot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 υπαρχει καμια περιπτωση να μαθω εαν το εχει και αυτη η LGαρα;
Asotos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Οχι...εκτος και αν τη δοκιμασεις στο μαγαζι,που δε νομιζω να σου πουν ναι....αλλα απο τα σχολια δε βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα με backlight bleed...εφυγα για δουλεια...η αποφαση ειναι δικη σου 1
HouZer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Προσοχή, η συγκεκριμενη είναι ultra wide, και γενικα οι ultrawide 25αρες δεν είναι και πολύ μεγαλυτερες απο τις 22αρες. Δες στο βιντεο εδώ: Όπως βλέπεις, στο ύψος η 25αρα έιναι πιο κοντη! Επειδή βρίσκομαι σε ακριβώς το ίδιο δίλημμα, εγώ κατέλειξα στην 29αρα ultrawide (https://www.skroutz.gr/s/14899890/LG-29WK500-P.html) που πρόσφατα ήταν και σε προσφορα κιόλας. Μπορείς να δεις τις διαστάσεις της καθε μιας και να συγκρινεις με ενα μετρο με αυτη που έχεις ηδη. Η ultrawide κατα την γνώμη μου ειναι win-win στο θεμα μεγεθος και ppi. Βολέυει και απίστευτα για παραγωγικότητα. 1
mr.robot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, HouZer είπε Προσοχή, η συγκεκριμενη είναι ultra wide, και γενικα οι ultrawide 25αρες δεν είναι και πολύ μεγαλυτερες απο τις 22αρες. Δες στο βιντεο εδώ: Όπως βλέπεις, στο ύψος η 25αρα έιναι πιο κοντη! Επειδή βρίσκομαι σε ακριβώς το ίδιο δίλημμα, εγώ κατέλειξα στην 29αρα ultrawide (https://www.skroutz.gr/s/14899890/LG-29WK500-P.html) που πρόσφατα ήταν και σε προσφορα κιόλας. Μπορείς να δεις τις διαστάσεις της καθε μιας και να συγκρινεις με ενα μετρο με αυτη που έχεις ηδη. Η ultrawide κατα την γνώμη μου ειναι win-win στο θεμα μεγεθος και ppi. Βολέυει και απίστευτα για παραγωγικότητα. φοβερος, αλλα ειναι ultra wide οπως και να το κανεις θα εχει διαφορα με την wide σωστα; γιαυτο φαινεται πιο κοντη που ειναι το κακο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα