Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Όντας παντελώς άσχετη με τις TV, χρειάζομαι τη βοήθεια σας!

Διαθέσιμο budget: γύρω στα 300 (+/-)

Απόσταση και γωνία θέασης: Ο πρώτος καναπές είναι στα 3 μ, ο άλλος (και κύριος καναπές) στα 8-10μ (το δωμάτιο είναι στενόμακρο)

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Netflix, Cosmote TV on Demand

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 50

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): όσο καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία γίνεται

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, θα μπορούσα να περιμένω και black Friday/ Cyber Monday. Απλά έχω αρχίσει να κάνω μια έρευνα αγοράς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από fenia15
Δημοσ.

Στα 300 ευρώ 50αρα λίγο δύσκολο, τουλάχιστον σε τηλεοράσεις που ξέρω και έχω δει εγώ από κοντά. Θα σου πρότεινα τις παρακάτω αλλά είναι αρκετά μακριά από το χρηματικό όριο που έθεσες. Ίσως σε Black Friday να πέσουν οι τιμές. Έχε τις υπόψιν. 

https://www.skroutz.gr/s/14698891/LG-50UK6300.html?keyphrase=50uk6300

https://www.skroutz.gr/s/18094450/Samsung-UE50RU7102.html?keyphrase=50ru7102

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

https://www.skroutz.gr/s/17693115/LG-49LV300C.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/16516597/Tesla-49T609SUS.html#

Καλές φαίνονται (η Tesla είναι ΠΟΛΎ καλή εταιρεία)

αν επιτρέπεται από που προκύπτει αυτή η TESLA ως "ΠΟΛΥ καλή εταιρεία"? Από όσο γνωρίζω, Σλαβο-εισαγωγές είναι, για αυτό ρωτάω!

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, yositosi είπε

αν επιτρέπεται από που προκύπτει αυτή η TESLA ως "ΠΟΛΥ καλή εταιρεία"? Από όσο γνωρίζω, Σλαβο-εισαγωγές είναι, για αυτό ρωτάω!

Από feedback χρηστών κυρίως, καθώς και από το ότι μπορείς να βρεις κριτικές και πληροφορίες γι αυτές εύκολα, κυρίως γτ έχουν πολύ τίμια direct led πάνελ, και μενού. 

Τυπικα είσαι σωστός, για τα μοντέλα της έγραψα, η εταιρεία σαν εταιρεία δεν ξέρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexxkidd31 είπε

Από feedback χρηστών κυρίως, καθώς και από το ότι μπορείς να βρεις κριτικές και πληροφορίες γι αυτές εύκολα, κυρίως γτ έχουν πολύ τίμια direct led πάνελ, και μενού. 

Τυπικα είσαι σωστός, για τα μοντέλα της έγραψα, η εταιρεία σαν εταιρεία δεν ξέρω

τα πάνελ σε αυτή την κατηγορία προιόντων δεν έχουν κάποια διαφοροποίηση. DLED με 2-3 σειρές λεντόμπαρα από πίσω... που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Grade B ή Grade A πάνελ δεν καθορίζεται από αυτόν τον παράγοντα όμως ;) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yositosi είπε

τα πάνελ σε αυτή την κατηγορία προιόντων δεν έχουν κάποια διαφοροποίηση. DLED με 2-3 σειρές λεντόμπαρα από πίσω... που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Grade B ή Grade A πάνελ δεν καθορίζεται από αυτόν τον παράγοντα όμως ;) 

Καλά σίγουρα, απλά ως direct led σε χαμηλή τιμή , και με καλά σχόλια το ανέφερα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Καλά σίγουρα, απλά ως direct led σε χαμηλή τιμή , και με καλά σχόλια το ανέφερα

ναι το κατάλαβα ;) . Απλά σου τόνισα προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν είναι το Direct Led "το καλό" που λένε σε άλλα ακριβά μοντέλα (Full direct backlight array)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yositosi είπε

ναι το κατάλαβα ;) . Απλά σου τόνισα προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν είναι το Direct Led "το καλό" που λένε σε άλλα ακριβά μοντέλα (Full direct backlight array)

Βέβαια, αλλά κάπως δεν βοηθάει (υποθέτω, δεν το έχω ψάξει και πολύ!);

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Βέβαια, αλλά κάπως δεν βοηθάει (υποθέτω, δεν το έχω ψάξει και πολύ!);

μπα καμία σχέση φίλε μου. Η πιο φθηνή υλοποίηση panel! Στα "ΚΑΛΑ" μοντέλα έχεις είτε edge lit υλοποίηση, είτε direct backlight σε full array με πολλές λεντόμπαρες και φυσικά δυνατότητα local dimmng. Σε entry level μοντέλα όπως αυτό που ανέφερες αυτά ούτε για πλάκα. Τώρα για μάρκες τύπου Tesla, Arielli κλπ που είναι σλαβο-εισαγωγές, τι παίζει με το θέμα του aftersales και service δεν έχω ιδεα και αν γνωρίζει κανείς ας μας πει ποιός το αναλαμβάνει και πως 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yositosi είπε

μπα καμία σχέση φίλε μου. Η πιο φθηνή υλοποίηση panel! Στα "ΚΑΛΑ" μοντέλα έχεις είτε edge lit υλοποίηση, είτε direct backlight σε full array με πολλές λεντόμπαρες και φυσικά δυνατότητα local dimmng. Σε entry level μοντέλα όπως αυτό που ανέφερες αυτά ούτε για πλάκα. Τώρα για μάρκες τύπου Tesla, Arielli κλπ που είναι σλαβο-εισαγωγές, τι παίζει με το θέμα του aftersales και service δεν έχω ιδεα και αν γνωρίζει κανείς ας μας πει ποιός το αναλαμβάνει και πως 

Κατάλαβα.. σε τέτοιες χαμηλές τιμές , τύπου edge led , βλέπε f&u κλπ είναι καλύτερα; Από άποψη ας πούμε κάποιας σχετικής ομοιογένειας κατά μήκος του πάνελ κ εικόνας; Γτ βλέπω αρκετά ικανοποιημένους πελάτες από κάτι τέτοιες (πάντα για τα λεφτά τους φυσικά)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Κατάλαβα.. σε τέτοιες χαμηλές τιμές , τύπου edge led , βλέπε f&u κλπ είναι καλύτερα; Από άποψη ας πούμε κάποιας σχετικής ομοιογένειας κατά μήκος του πάνελ κ εικόνας; Γτ βλέπω αρκετά ικανοποιημένους πελάτες από κάτι τέτοιες (πάντα για τα λεφτά τους φυσικά)

και αυτές DLED είναι, entry level VFM τηλεοράσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...