johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 δεν έχω ιδέα από καταγραφικά συστήματα. αν πάρω δύο-τρεις τέτοιες, ή κάποιες παρόμοιου τύπου, και τις συνδέσω στο router, τότε μπορώ με ένα laptop να κάνω καταγραφή σε εξωτερικό σκληρό? γίνεται έτσι ή θα χρειαστώ κάτι παραπάνω? κάθε βοήθεια θεμιτή..
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε δεν έχω ιδέα από καταγραφικά συστήματα. αν πάρω δύο-τρεις τέτοιες, ή κάποιες παρόμοιου τύπου, και τις συνδέσω στο router, τότε μπορώ με ένα laptop να κάνω καταγραφή σε εξωτερικό σκληρό? γίνεται έτσι ή θα χρειαστώ κάτι παραπάνω? κάθε βοήθεια θεμιτή.. Να πάρεις 2-3 Hikvision με 30€ την καθεμία και ένα καταγραφικό που δίνει και τροφοδοσία στις κάμερες, με 100€ και να δουλέψεις σωστά και εύκολα. Αυτό που λες δεν γίνεται. Η πιο αξιόπιστη και φθηνή λύση είναι αυτή που σου προτείνω Για βοήθεια πάρε links : https://www.skroutz.gr/s/12908530/Hikvision-DS-2CE16D0T-IRE.html https://www.skroutz.gr/s/13250960/Hikvision-DS-7204HQHI-K1-P.html Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από sphinxgr 1
johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Να πάρεις 2-3 Hikvision με 30€ την καθεμία και ένα καταγραφικό που δίνει και τροφοδοσία στις κάμερες, με 100€ και να δουλέψεις σωστά και εύκολα. Αυτό που λες δεν γίνεται. Η πιο αξιόπιστη και φθηνή λύση είναι αυτή που σου προτείνω Για βοήθεια πάρε links : https://www.skroutz.gr/s/12908530/Hikvision-DS-2CE16D0T-IRE.html https://www.skroutz.gr/s/13250960/Hikvision-DS-7204HQHI-K1-P.html ok, άρα αφήνουμε το pc/laptop και πάμε σε καταγραφικό. αυτό που μου πρότεινες, συνδέεται ασύρματα με τις κάμερες? μπορεί να υποστηρίξει 4-5 αν χρειαστεί? μου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχω μέσω κινητού? επίσης, αν οι κάμερες συνδεθούν ασύρματα, περιλαμβάνουν τροφοδοτικά ρεύματος? υποθέτω δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. προτείνεται κάποιος συγκεκριμένος?
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, johnieXoX είπε ok, άρα αφήνουμε το pc/laptop και πάμε σε καταγραφικό. αυτό που μου πρότεινες, συνδέεται ασύρματα με τις κάμερες? μπορεί να υποστηρίξει 4-5 αν χρειαστεί? μου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχω μέσω κινητού? επίσης, αν οι κάμερες συνδεθούν ασύρματα, περιλαμβάνουν τροφοδοτικά ρεύματος? υποθέτω δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος. προτείνεται κάποιος συγκεκριμένος? Διάβασε και λίγο τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος που σου έβαλα, πέραν των τιμών. Δεν γίνεται δουλειά αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς. Συνδέεται ενσύρματα με ομοαξονικό καλώδιο Δίνει ρευμα μέσω ομοαξονικού (POC) ο σκληρός είναι εξτρά Ναι βλέπεις απομακρυσμένα live Παίρνει 4 coaxial + 1 eth καμερα Ασύρματες κάμερες με κεντρική καταγραφή είναι τεχνικά προφανέστατο πως δεν γίνεται να υπάρχει κάτι αξιοπιστο 1
johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Διάβασε και λίγο τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος που σου έβαλα, πέραν των τιμών. Δεν γίνεται δουλειά αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς. Συνδέεται ενσύρματα με ομοαξονικό καλώδιο Δίνει ρευμα μέσω ομοαξονικού (POC) ο σκληρός είναι εξτρά Ναι βλέπεις απομακρυσμένα live Παίρνει 4 coaxial + 1 eth καμερα Ασύρματες κάμερες με κεντρική καταγραφή είναι τεχνικά προφανέστατο πως δεν γίνεται να υπάρχει κάτι αξιοπιστο thank you very much sphinxgr! έχεις δίκιο, πρέπει να ασχοληθώ για να βγάλω άκρη. απλά είμαι στη δουλειά, και με ειδοποίησαν πως χθες μπήκαν κάτι ρεμάλια σε μια κάβα που έχουμε, προσπάθησαν να κλέψουν, και στο τέλος απείλησαν τον πατέρα μου.. οπότε, είμαι σε μια λίγο περίεργη φάση
karaLRS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Πηγαίνε σε έναν επαγγελματία να σου εγκαταστήσει κάμερες 3
johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, karaLRS είπε Πηγαίνε σε έναν επαγγελματία να σου εγκαταστήσει κάμερες Να ταν κάνα μαγαζί που έχει σοβαρά έσοδα να πάω και να πληρώσω.. δεν έχω θέμα. Αλλά μια οικογενειακή επιχείρηση που φυτοζωεί είναι μέχρι να κλείσει.. Τεσπα, ξέρουμε το κόστος της εγκατάστασης? Για ένα σύστημα των € 200, πόσα θα ζητήσει ο εγκαταστάτες?
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Να ταν κάνα μαγαζί που έχει σοβαρά έσοδα να πάω και να πληρώσω.. δεν έχω θέμα. Αλλά μια οικογενειακή επιχείρηση που φυτοζωεί είναι μέχρι να κλείσει.. Τεσπα, ξέρουμε το κόστος της εγκατάστασης? Για ένα σύστημα των € 200, πόσα θα ζητήσει ο εγκαταστάτες? 100-150€
thanos8527 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα φίλε μου. Αν θές κάμερες σαν αυτές που περιγράφεις στην αρχή , μπορείς να πάρεις DAHUA ή HIKVISION , με wi-fi και παίρνουν εώς 256gb κάρτα μνήμης. Ανάλογα με το ποιά θα επιλέξεις , μπορεί να έχει και motion tracking κτλ . Εννοείται οτι θα μπορείς να μπείς απομακρυσμένα αλλά θάλει κάποιες περαιτέρω ρυθμίσεις. Καθότι είμαι του χώρου, θα σου έλεγα να απυθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αν δεν κατέχεις απο αυτά για να κάνεις σίγουρη δουλειά.Αν χρειάζεσαι επεξηγήσεις, στην διάθεση σου.
johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μια τέτοια, που παίρνει κάρτα μνήμης, πόσα gb κάρτα χρειάζεται για να γράψει μια μέρα? Υπάρχει δυνατότητα να βλέπω το βίντεο της μέρας από το κινητό ή χρειάζεται υπολογιστής?
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Οι κάρτες μνήμης έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής ανάλογα με τις εγγραφές που έχουν. Οπότε κάθε λίγο θα θέλουν αντικατάσταση. Είναι η πλέον αναξιόπιστη μέθοδος.
tasanton Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Να πω τη γνώμη μου αν βοηθάει: - αν πραγματικά θες κάλυψη με κάμερες και καταγραφικό τότε πρεπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία. Με σαφή ένδειξη οτι ο χώρος βιντεοσκοπείται. Ιδανικά μαζι με συναγερμό. - αν απλά σε ενδιαφέρουν 1-2 κάμερες με δυνατότητα remote σύνδεσης μέσω κινητού, μπορείς να αγοράσεις IP cameras των 50-70€ Που συνδέονται στο τοπικό WiFi. Π.χ. Εχω μια τέτοια στο μπαλκόνι και παρακολουθώ μέσω κινητού αραιά και που. Η καταγραφή γινεται σε καρτα SD 64gb και αναλόγως των ρυθμίσεων σου δείχνει και 20-25 μέρες πίσω. - να ξέρεις για ποιο λόγο θες την κάμερα. Για προστασία/αποφυγή κλοπής ή για να δεις εκ των υστέρων τι εχει γίνει. Αυτοί που κλέβουν δεν πολυνοιαζονται για την ύπαρξη καμερών. 1
johnieXoX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, tasanton είπε Να πω τη γνώμη μου αν βοηθάει: - αν πραγματικά θες κάλυψη με κάμερες και καταγραφικό τότε πρεπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία. Με σαφή ένδειξη οτι ο χώρος βιντεοσκοπείται. Ιδανικά μαζι με συναγερμό. - αν απλά σε ενδιαφέρουν 1-2 κάμερες με δυνατότητα remote σύνδεσης μέσω κινητού, μπορείς να αγοράσεις IP cameras των 50-70€ Που συνδέονται στο τοπικό WiFi. Π.χ. Εχω μια τέτοια στο μπαλκόνι και παρακολουθώ μέσω κινητού αραιά και που. Η καταγραφή γινεται σε καρτα SD 64gb και αναλόγως των ρυθμίσεων σου δείχνει και 20-25 μέρες πίσω. - να ξέρεις για ποιο λόγο θες την κάμερα. Για προστασία/αποφυγή κλοπής ή για να δεις εκ των υστέρων τι εχει γίνει. Αυτοί που κλέβουν δεν πολυνοιαζονται για την ύπαρξη καμερών. Με ενδιαφέρει η τοποθέτηση μίας κάμερας, πίσω από το ταμείο, που θα πιάνει και μεγάλο χώρο του καταστήματος. Θα ήθελα να καταγράφει για 3-4 μέρες τουλάχιστον, ώστε αν διαπιστωθεί απώλεια χρημάτων να μπορεί κανείς να ανατρέξει και να δει τι έχει γίνει. Οθόνη αποκλειστικά για να δείχνει live η κάμερα δε θα υπάρχει. Είτε από κινητό θα έχει κανείς πρόσβαση, είτε ιδανικά σε μια τηλεόραση που υπάρχει στο χώρο. Έχοντας κάνει μία πολύ επιφανειακή έρευνα έχω καταλήξει στα κάτωθι: 1η λύση: 68 € - Hikvision DS-2CV1021G0-IDW1 2.8.mm και - Samsung Evo Plus microSDXC 64GB U3 Πιο οικονομική λύση, και πιο εύκολη (υποθέτω) για να την υλοποιήσω μόνος μου. Αρνητικό, πως δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στην τηλεόραση. Ο χειρισμός είναι μόνο μέσω κινητού, γεγονός που το κάνει πιο δύσκολο για άτομα μεγαλύτερη ηλικίας στα οποία απευθύνεται. ερωτήματα: - Τα βίντεο των προηγούμενων ημερών, μπορώ να τα παρακολουθήσω κανονικά στο κινητό μου? - Η κάρτα πόσο γρήγορα παίζει να χαλάσει? Χρόνο βγάζει ή μπα? 2η λύση: 95 € - Hikvision DS-2CE16D0T-IRE και - Hikvision DS-7104HQHI-K1 Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί κάποιος παλιός δίσκος μου. Το θετικό είναι πως μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση. Επίσης είναι επεκτάσιμη λύση, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον για παραπάνω κάμερες. ερωτήματα: - Η συσκευή διαθέτει τηλεκοντρόλ για χειρισμό από απόσταση? - Προσφέρεται η δυνατότητα για σύνδεση από το κινητό?
tasanton Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει πληθώρα καμερών για να διαλέξεις. Π.χ. εγώ για τη χρήση που ανέφερα (μπαλκόνι) πήρα αυτήν: https://www.amazon.de/gp/product/B07PWLMSWJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 με αυτή την καρτούλα: https://www.amazon.de/gp/product/B07FCMBLV6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 Η κάμερα έχει δική της εφαρμογή που παίζει σε Android και iOS, λειτουργεί και σε tablet. Η κάρτα μου δείχνει μέχρι 20-25 μέρες πίσω, αναλόγως ρυθμίσεων και καταγραφής. Αν ψάχνεις για κάμερα με χειρισμό από απόσταση (π.χ. να τη γυρνάς όπου θες), κοίτα για το χαρακτηριστικό PTZ.
mcstefan7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις κάμερες ισχύει το οτι πληρώνεις παίρνεις. Λύσεις με 200-300 ευρώ σωστές δε θα βρεις. Απλά θα κοροϊδεύεις τον εαυτό σ πτι έχεις κάμερες. Για κάμερες πας hikvision ip με αγορά απο 100 και πάνω. Ενα καλό nvr και έναν επαγγελματία για σωστή μελέτη και εγκατάσταση. Αλλιώς θα έχεις τυφλα σημεία και κάμερες που θα δείχνουν φιγούρες αντί για πρόσωπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα