Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Γιατί οι ασφαλιστές δουλεύουν για τις ασφαλιστικές και όχι για τον πελάτη (και το συμφέρον του) όπως κάποιοι νομίζουν.
Αν δεν έχεις προσωπική σχέση κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις και αν γίνει η στραβή αρχίζουν να σου δείχνουν τα μικρά γράμματα στο συμβόλαιο που συμφώνησες!

Μα ακόμα και αστυνομικοί που πάνε σε συμβάν το λένε,δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Οταν σε τρακάρει μεθυσμένος εσύ αποζημιώνεσαι απο την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική τα ζητάει απο αυτον,τον πελάτη της,αν θέλει, που δεν σε νοιάζει κιόλας.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει περάσει στον κόσμο αυτή η παραπληροφόρηση.

Οταν δύο ασφαλιστές σου το λένε ,έτσι περνά στον κόσμο η παραπληροφόρηση 

1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Ασφαλιστής = μεσίτης ασφαλειών

Δικό σας.

Ακριβώς

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Des1 είπε

Οταν δύο ασφαλιστές σου το λένε ,έτσι περνά στον κόσμο η παραπληροφόρηση 

Ακριβώς

Ο δικός σου ασφαλιστής να το δεχτώ να μην ήθελε να ζημιώσει την εταιρεία που ήσουν ασφαλισμένη, (να μειώσει κιόλας τις ζημίες του) που και πάλι αν έχει ένα σοβαρό χαρτοφυλάκιο δεν θα έκανε και τίποτα, ο ασφαλιστής του συζύγου σου είναι απλά απαράδεκτος που δεν γνώριζε ότι όταν σε τρακάρει μεθυσμένος εσύ αποζημιώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική τα ζητάει από αυτόν.

Τώρα για τον φίλο vagelisfil : δυστυχώς έχεις πέσει στην περίπτωση που η κάλυψη για τα ανασφάλιστα(ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ OXHMA) που έχεις στο συμβόλαιο σου απλά δεν καλύπτει την περίπτωση σου μιας και ξεκάθαρος όρος της κάλυψής είναι : Προϋποθέσεις αποζηµίωσης του λήπτη της ασφάλισης ή/και του ασφαλιζόµενου αποτελούν: i. Η αποκλειστική ευθύνη του οδηγού του ανασφάλιστου οχήµατος.

Και μια συμβουλή, παράνομο η όχι(στην Ελλάδα ζούμε) αγοράστε μια dashcam, ιδανικά με λειτουργιά ώστε να ξεκινάει αυτόματα αν ανιχνευθεί κίνηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σάββα, το ξέρω ότι δεν με καλύπτει αν δεν βρεθεί οδηγός που να παραδεχθεί ότι με χτύπησε με ανασφάλιστο όχημα.

Μπορώ να κινηθώ νομικά προς το όχημα που φαίνεται ότι με χτύπησε με την επιφύλαξη μην αποδειχτεί ότι τελικά δεν ήταν αυτό το όχημα και το νούμερο που μου άφησαν ήταν εικονικό.

H dashcam είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα βάλω όταν φτιαχτεί το αυτοκίνητο.

Επεξ/σία από vagelisfil
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, savvassfa είπε

Ο δικός σου ασφαλιστής να το δεχτώ να μην ήθελε να ζημιώσει την εταιρεία που ήσουν ασφαλισμένη, (να μειώσει κιόλας τις ζημίες του) που και πάλι αν έχει ένα σοβαρό χαρτοφυλάκιο δεν θα έκανε και τίποτα, ο ασφαλιστής του συζύγου σου είναι απλά απαράδεκτος που δεν γνώριζε ότι όταν σε τρακάρει μεθυσμένος εσύ αποζημιώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική τα ζητάει από αυτόν.

Τώρα για τον φίλο vagelisfil : δυστυχώς έχεις πέσει στην περίπτωση που η κάλυψη για τα ανασφάλιστα(ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ OXHMA) που έχεις στο συμβόλαιο σου απλά δεν καλύπτει την περίπτωση σου μιας και ξεκάθαρος όρος της κάλυψής είναι : Προϋποθέσεις αποζηµίωσης του λήπτη της ασφάλισης ή/και του ασφαλιζόµενου αποτελούν: i. Η αποκλειστική ευθύνη του οδηγού του ανασφάλιστου οχήµατος.

Και μια συμβουλή, παράνομο η όχι(στην Ελλάδα ζούμε) αγοράστε μια dashcam, ιδανικά με λειτουργιά ώστε να ξεκινάει αυτόματα αν ανιχνευθεί κίνηση.

Ο δικός μου ασφαλιστής γιατί να εμφανιζε ζημιές ,αφού η ασφαλιστική του άλλου με πλήρωσε Εγώ ήμουν σε άλλη ασφαλιστική Απλά με κορόιδευαν και οι δύο .( Άλλη εταιρεία ,και  κατα σύμπτωση ίδια με του άντρα μου ) 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Des1 είπε

Ο δικός μου ασφαλιστής γιατί να εμφανιζε ζημιές ,αφού η ασφαλιστική του άλλου με πλήρωσε Εγώ ήμουν σε άλλη ασφαλιστική Απλά με κορόιδευαν και οι δύο .( Άλλη εταιρεία ,και  κατα σύμπτωση ίδια με του άντρα μου ) 

Λάθος μου όπως διάβασα το post σου κατάλαβα άλλο.

Που το κάνει ακόμα χειρότερο και για τον δικό σου ασφαλιστή καθώς δεν είχε να αποκομίσει όφελος με το να σε κοροϊδέψει και ποιο πολύ μου φέρνει σε έλλειψη γνώσεων στοιχειωδών κανόνων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...