Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσφατα αγόρασα μια rx5700xt , έναν ryzen 3600 , τροφοδοτικό κ b450 tomahawk max, έχω βρει τις μνήμες κ μου μένει το κουτί για να τα βάλω μέσα. Το ποσό που διατίθεμαι να πληρώσω είναι κάπου στα 80-90 κ θα προτιμούσαν να έχει κ μπροστινό παράθυρο . Αν έχει κ επιπλέον ανεμιστήρες ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

fractal meshify mini, μου ήρθε το πρώτο στο μυαλό για καλό AF, με TG και μπροστά νομίζω έχουν lian li και TT αλλά είναι πιο ακριβά. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/10/2019 στις 12:15 ΜΜ, Rhamnusia είπε

fractal meshify mini, μου ήρθε το πρώτο στο μυαλό για καλό AF, με TG και μπροστά νομίζω έχουν lian li και TT αλλά είναι πιο ακριβά. 

Το μίνι δεν χωράει την tomahawk παίρνει μέχρι micro atx. Το meshify c θα εννοείς αλλά ξεκινάει με tg από 106€.

2 ώρες πριν, Skrez1982 είπε

Τσεκαρε και αυτό αν σου αρέσει έχει 4 rgb προεγκατεστημενους https://www.skroutz.gr/s/16392271/Sharkoon-Pure-Steel-RGB-Black.html?from=sku_color_variations

+1

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Το μίνι δεν χωράει την tomahawk παίρνει μέχρι micro atx. Το meshify c θα εννοείς αλλά ξεκινάει με tg από 106€.

+1

έχεις δίκιο, κόλλησε το μυαλό 🤦‍♀️
 image.png.fe49a5ffeff8703989dfa005dea6b715.png

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rhamnusia είπε

έχεις δίκιο, κόλλησε το μυαλό 🤦‍♀️
 image.png.fe49a5ffeff8703989dfa005dea6b715.png

Σιγά ρε όλοι το παθαίνουμε. Δυνατό το meshify αξίζει η υπέρβαση γιατί έχει καλό airflow. Και το sharkoon είναι vfm πάντως με καλή ποιοτητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω το Sharkoon TG5 το οποιο εχει temp. glass μπρος και πλαγια, 4 led ανεμιστηρες προεγκατεστημενους, αφθονο χωρο για μεγαλες gpu και cpu ψυκτρες, φιλτρα μαγνητικα ευχρηστα, αθορυβο, πολυ καλο airflow, καλο cable management και φυσικα προοπτικη για υδροψυξη εμπρος. Στα 65-70 Ευρω δεν βρισκεις καλυτερο νομιζω.Υπαρχει και rgb εκδοση στα 80 Ευρω αν θυμαμαι καλά.

Επισης, καλο κουτι στα ίδια περιπου χρηματα ειναι και το Zalman 9 neo (με 5 προεγκατεστημενους ανεμιστηρες) αλλα δεν ειναι τοσο ομορφο οσο το TG5. 

Επεξ/σία από vkouroub2018
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/10/2019 στις 7:22 ΜΜ, Skrez1982 είπε

Τσεκαρε και αυτό αν σου αρέσει έχει 4 rgb προεγκατεστημενους https://www.skroutz.gr/s/16392271/Sharkoon-Pure-Steel-RGB-Black.html?from=sku_color_variations

Το πήρα πρόσφατα σε άσπρο(χωρίς RGB στα 56 ευρώ το είχα βρει).IMG_20191016_123902.jpg.e2e36dcbb9cdbbbcc7afd5751c1947c8.jpgείναι πραγματικό διαμάντι 

άλλη μια φωτογραφία που δε χωρούσε.

είναι όλο φτιαγμένο από μέταλλο και όχι πλαστικουρα,πολύ δυνατό cable management και tempered glass

IMG_20191016_123910.jpg

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 2
Δημοσ.

Ειναι τρομερό κουτί για τα λεφτά του. Εγώ έχω το rgb που δίνει τέσσερις rgb fans και πραγματικά είναι στολίδι για γραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...