konstantisxen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σας.θά σάς ήταν εύκολο νά ενημερώσετε καί εμένα σχετικά?
G.bar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, konstantisxen είπε Καλημέρα σας.θά σάς ήταν εύκολο νά ενημερώσετε καί εμένα σχετικά? Τι αυτοκίνητο/αναπηρία έχεις και τι μετατροπή χρειάζεσαι; Έχεις περάσει από Ηνίοχο για να σε τσεκάρουν και να πάρεις τη λίστα με τους κωδικούς; Από εκεί θα σε κατατοπίσουν και για τους μηχανικούς που κάνουν τις μετατροπές με τιμές που ποικίλουν από 200€ μέχρι πολύ ψηλά ανάλογα με το τι χρειάζεσαι. Βρίσκεις τα τηλέφωνα του Ηνίοχου online και ελπίζεις όταν καλέσεις να μην είναι κατεβασμένο το τηλέφωνο, όπως επίσης και για ραντεβού σε κανένα δίμηνο/τρίμηνο στην καλύτερη λόγω covid. Ξέρω και κάποιες αντιπροσωπείες που συνεργάζονται με μετατροπείς και σε στέλνουν αν ρωτήσεις, αλλά γενικότερα είναι 2-3 σε όλη την Αθήνα αν είσαι από εδώ. Για εκτός δεν ξέρω τι παίζει, αλλά ένα χειρόγκαζο πχ είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί από ένα τορναδορο/ηλεκτροσυγκολητη με χαμηλό κόστος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα